אני לא מבינה את הגברים...

my s e l f

New member
אני לא מבינה את הגברים...

הכרתי מישהו לפני 3 שבועות בערך והוא לא התקשר אלי אחרי כמעט שבוע , אז אני החלטתי להתקשר וכשדברנו הוא אמר לי שוהא מאוד התלהב ממני והוא חשב שאני מקסימה וכ'ו וכ'ו - היה נראה לי שהוא באמת מתעניין הוא אפילו דיבר על פגישה שניה אבל לתדהמתי הוא לא התקשר ועבר עוד שבוע. אני בכל אופן לא מתכוונת להתקשר אליו אבל הוא נורא מצא חן בעיני ולפי מה שהוא אומר גם אני אבל אין תשובה מצידו - אני לא מבינה מה עובר לגברים בראש - ממה הם מפחדים - ולמה בכלל לשקר???

אממממ

בעייתי, משהו. האמת, לפי דעתי, תתקשרי, תהיי ישירה. לא סביר להניח, אבל אולי לבחור יש סיבה טובה [נגמר לו הטוקמן, ניתקו לו שיחות יוצאות, חטפו אותו חייזרים וכן הלאה..].

my s e l f

New member
תמיד יש תירוצים...

אבל אני לא יכולה לסבות שממציאים לי תירוצים מטומטמים זה נותן לי להרגיש שמזלזלים בי וחושבים שאני טיפשה, אני אף פעם לא שותקת על תירוצים טיפשיים - זה לא בשבילי משחקים כאלה. תושה בכל אופן - אני חושבת שכשמישהו רוצה באמת מישהי הוא יתאמץ ויעשה הכל בשביל להשיג אותה ולדבר איתה. אני התקשרתי אליו פעם אחת - זה מספיק.

miss prissy

New member
צודקת 100% ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבחור לא רציני ! כנראה כשהתקשרת הוא נכנס למבוכה ואמר לך שהוא מעוניין (כי בחורים זה עם פחדן בד"כ) לדעתי תתייקי אותו ותמשיכי הלאה אין לך מה להתקשר אליו שוב.

tokit

New member
לא נעים להגיד..

אבל כנראה שהוא לא מספיק רוצה, אם בכלל. מצד שני, הוא לא רצה לפגוע בך. כמו שאמרת, את התקשרת פעם אחת, זה מספיק. אם הוא ירצה, הוא יתקשר.

shellush

New member
תראי....

אני לא בעד לתת רק להם לחזר, לדעתי כן תתקשרי אליו, אבל רק פעם אחת ותראי לאן זורמים העניינים ואיך הוא נשמע. ואז תשאירי את הכדור במגרש שלו. אבל לא לשחק משחקים

עצה אחת לי אלייך.......

אנא בידקי את הסטאטוס של הגברבר .....לא אתפלא לגלות כי הוא נשוי. ובכלל ,מדוע נימתך כל כך נואשת???....בסה"כ לא התרחש דבר המצדיק גירוי אמוציונאלי כל שהוא.!!!!! עורי נא והתפכחי ,הימים עמוסי דגה לרוב ואין צורך להתייסר בגין דברים שטרם בשלו.

miss prissy

New member
אדון ברנש

אני חושבת שנהיר לך כי עצות אחיתופל כגון עצותיך לא ממש מתקבלות באהדה ואני גם אסביר לך למה (למרות שכבר הסברתי אבל אתה כנראה צריך חידוד) מנין אתה שואף את היומרה הזו להחליט בשביל אנשים (ובעיקר נשים) שהן נערות מתבגרות,מיואשות,הוזות ועוד פניני חוכמה שכאלה?? דעתי מה שיש לנו פה זה גבר מתוסכל קשות מאיזו אישה (ככל הנראה נערה) שגרמה לך ל"הארה" בעקבות בעיטתה ההגונה במקום מושבך האחורי...

ל-מיס..........

תגובתך היא ניסיון פרובוקאטיבי קלוש לעורר את תשומת ליבי. אין לך כל סיכוי. עצתי לך היא לעדן כתיבתך האגרסיבית ולהתייחס עניינית לכתיבתי,במידה ואינך מסוגלת להתגבר על רצונך העז להתנגח בי ,אעריך אם תחרישי. מודה מראש.

miss prissy

New member
תחרישי ../images/Emo35.gif

דווקא נראה לי שתשומת לבך ניתנה (למרות הצהרתך שאין לי סיכוי) אך מאחר ואיני רוצה להסיט את הדיון אצנזר את תגובתי. ובכלל אני חושבת שאנהג כשאר חברי וחברות הפורום ופשוט אתעלם מקיומך (למרות שדבריך מקוממים אותי - אתאפק) כל טוב

למיס.........

פמניסטית שמתאפקת ואף מתעלמת.!!!???? אכן זכיתי לחזות את ביאת המשיח!!!!.........אשרי.!!!!!!!!!!! להשכלתך הכללית ,אין לי שום עניין בתגובות של אנשים אשר כתיבתי מקוממת אותם/ן עקב חוסר הבנתם/ן הבסיסית,וגם בכלל. אביע דעתי כפי שהבנתי משגת,על פי שיקול דעתי הבילעדית ,ברשותך או בלעדיה. לכן אמצי עצתי המקורית ,המנעי מלהגיב לכתיבתי ,הגיבי לאחרים/ות והיי שמחה בחלקך. ערב נעים לך.

גאיה55

New member
לברנש מאדים: על זה נאמר: כל הפוסל

במומו פוסל. חסוך מאיתנו את הפרובוקציה "המעודנת" ומלאת המילים המנופחות. היא מיותרת, היא חד צדדית. לך והענש את זו שפגעה בך כל כך אם זה הצורך האובססיבי שלך.

Sefy

New member
ואז תבוא ההודעה הרגילה שלו...

"את פשוט פמיניסטית לא פתוחה לאמת"

my s e l f

New member
אני לא נואשת...

הנימה שלי הייתה נימה של אי הבנה למה שעובר לגברים בראש כאשר הם אומרים משהו אחד ועושים אחר. אין לי בעיה שהוא גם יגיד לי שהוא לא רוצה אותי - אין לי בעיה רק שלא ישקר לי וישחק איתי משחקים.

אחותי, עברתי אותו סיפור!../images/Emo6.gif

האנשים האלו, פשוט מסכנים. הסיפור שלי נמשך חודש בערך התירוצים שאני קיבלתי אחרי שהתקשרתי פעמיים היו מאוד יצירתיים... הבחור אומנם התקשר (3 פעמים) אבל חוץ מזה חיכה לביאת המשיח. הוא אמר שהייתה לו מסיבה(אצל חבר)שהוא לא יכל להבריז,נסע לחו"ל,היה אצל סבתא......ועוד כיד הדימיון. למזלי ולמזלו של האגו שלי לאחרונה הוא (
)התקשר ואמרתי לו שזה פשוט לא מתאים... הוא גם העיז לומר שהוא חושב עליי כל הזמן וכאלה... לסיכום - בחורים עלובים כאלה לא שווים את זמננו ואפילו לא את הסרת השיער מרגלינו! תהני מהחיים, תמשיכי לצאת...ועם קצת(הרבה) מזל הבחור הנכון ימצא את דרכו אלייך! ואני מקווה שגם אליי

my s e l f

New member
../images/Emo45.gifאת צודקת בהחלט...

זה מה שגם אני אמרתי שאני יעשה כשהוא יתקשר אלי. אני לא אוהבת משחקים מיותרים - זה סתם מבזבז לי את הזמן. אני רק חושבת שגברים כאלה צריכים חינוך ורק בגלל זה שווה להמשיך ולדבר איתם - אבל בקטע של ידידה מרחוק מאוד.

חייבת לשאול

הכרתי מישהו במשך חודש הוא חיזר אחרי ובמשך חודש חשבתי על מישהו אחר , יותר נכון הייתי נעולה........ בסוף הוא הצליח לגרום לי לשכוח מהקודם ורציתי אותו הוא התקשר המון המוןןןן והגיע מרחוק לראות אותי....הפגישה לא הייתה מי יודע מה...היה בה מתח , הוא לא התקשר מאז אחרי שבוע ראיתי אותו שאלתי למה לא התקשר הוא אמר שהפלא לא היה טוב . אז התקשרתי שוב והוא לא חזר אליי יותר....... מה קורה פה????????? הוא חיזר אחרי כמו משוגע וזהו פתאום נעלם אבל כשהוא רואה אותי אני יודעת שהוא רוצה אותי אבל משהו מונע בעדו.... מה.????????????? ולמה הגלל מסתובב כל כך מהר?????????????

my s e l f

New member
חלק מהגברים הם ככה...

כשהם רואים שמישהי לא רוצה אותם הם רודפים אחריה יותר. וכשהבחורה מראה סימנים שהיא מעוניינת - הם בורחים. זה קורה לי הרבה - גברים מהסוג הזה אוהבים להרגיש מושפלים כשבחורה לא רוצה אותם. אני גם לא מבינה את זה אבל אין מה לעשות לא צריך לשבור את הראש בגלל דברים שאי אפשר להבין אותם.

למעלה