אני לא מבינה את זה

גירפה 8

New member
אני לא מבינה את זה

תגידו לי איך אני אמורה לדעתכם להתייחס לזה - הכרתי בחור דרך האינטרנט לפני בערך 10 ימים נוצר קשר מיידי וחזק עם המון פירגון וכף ופינוק והרגשה באמת טובה. אז למה אני רואה שהוא ממשיך לשוטט באתרי ההכרויות? (אתם יודעים, נורא קל לראות את זה). הדבר הזה ממש משגע אותי, תגידו לי שגם אני נכנסת לאתר אבל זה לא מדיוק כי הסתרתי את הכרטיס שלי ואני רק עוקבת אחריו, שזה כשלעצמו בעייתי, אני יודעת, ולכן אני גם לא מעזה להגיד לו כלום על זה, כי זו בעייה שלי שאני פולשת לו למרחב הפרטי, מצד שני זה לא כל כך מרחב פרטי האתרים האלה, זה מאוד חשוף והדברים האלה נראים. אני גם יודעת שאחרי כמה ימים אף אחד לא אמור להחליט ולסגור את עצמו אבל עדיין זה לא מסתדר לי עם כל ההתרגשות שאמורה להייות בהתחלת קשר. זה לא קצת בגידה? מה אני עושה עם זה?

LCA

New member
../images/Emo4.gif

נפגשתם פנים מול פנים? דיברתם על זה שתהיו זוג? אמרתם שתקחו את היחסים ברמה יותר גבוהה? אם לא, זכותו לחפש מה שהוא רוצה.. אולי הוא מחפש קשר אחר...

גירפה 8

New member
נפגשנו

נפגשנו יותר מפנים מול פנים, וכמובן שכרגע אין "סיכומים" גדולים, אין ספק שצריך לתת לזה זמן, אבל זה נורא קונטרסטי היחס החם, כל המילים היפות והפירגונים, ופתאום אני רואה אותו ממשיך ב"חיפושים", זה לא נעים - ולא חשוב לצורך העיניין זה שזה לא בסדר לבלוש, נכון, זה לא בסדר, עדיין העובדה היא שהוא עושה את זה ואני יודעת מזה.

גירפה....../images/Emo41.gif

תגידי לו בעקיפין... שחברה שלך ראתה אותו באתר הכרויות. ותשאלי אותו אם יש רק סיכויי בניכם. כי נראה לי שאת מרגישה משהו אליו בעקבות יחס הדדי כלשהו ואת לא צריכה להסתיר את זה, בטח שלא מעצמך...

היכרת ,בחור לפני 10 ימים...

ואת כבר קנאית בטרוף... את גורמת עוול לעצמך ולבן זוגך הנוכחי או העתידי(אבל בעיקר לעצמך..) קשר זוגי בנוי על אמון ו"אויר לנשימה" אחרת בני הזוג הופכים "לאובססיבים",הצעה ידידותית לי ...תני לו בשלב זה של הקשר בינכם לעשות כרצונו,בהמשך תבצעי שיחת "תאום ציפיות" ותיתיחסי גם לשיטוט באתרי ההכרויות . לדעתי האישית"הבלישה" שלך אחרי מעשיו "חמורה"יותר ממעשיו..

גירפה 8

New member
תאום ציפיות

אכן אמרתי שזו כאילו בעייה שלי שאני עוקבת אחריו ולכן לא מעזה להגיד לו משהו בעניין, אבל ההתנהגות שלו היא בעצם הפוכה לאמון שאתה מדבר עליו, וגם, מתי הזמן הזה שעושים תאום ציפיות? והאם זה מראה בעצם על מידת ההתלהבות שלו שהוא בעצם ממשיך "לחפש"?

לא סיפרת לנו מה ...

היתרחש ב10 ימים.. אבל,זה בסך הכל 10 ימים.. ואין לי ספק שעדיין לא היתחיבתם זה לזו.. את בדעה שעכשיו זה הזמן לתאום ציפיות,תעשי זאת עכשיו.. אני,הייתי ממתין.. בכל מיקרה,בלי "סצנות של קינאה"...

גברברת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יכולות להיות הרבה סיבות מדוע הוא עדיין מוצא לנכון לשוטט באתרי ההכרויות, החל בהרגל שקשה להגמל ממנו וכלה בקשרים וירטואלים (או יותר מכך) שהוא מבקש לסיים {בתקווה שהוא אכן מבקש לסיימם ולא לנהלם במקביל} בכל מקרה אני מבינה ללבך, אולם מציעה שתמשיכי ותשמרי את המידע לעצמך לפחות עד שתהיי בטוחה שאכן הקשר מתפתח לקשר זוגי ואז אני מניחה שתהא לך מלוא הלגיטמיציה בהנחה שהוא עדיין ימשיך בשיטוטיו לשאול שאלות. בכל מקרה שיהיה בהצלחה וחיזרי לעדכן אותנו

גירפה 8

New member
ההרגל הזה

באמת תודה על ההתיחסויות, זה כיף! כן, זה די מפחיד אפילו קצת מגעיל, העיניין הזה של התמכרות להרגל הזה של שיטוט, ודילוג בחיפושים התמידיים האלה, זה לא נעים אז אם הוא כזה, אולי זה לא טוב לי, גם מטריד אותי שאני לא יכולה להגיד לו את זה בפשטות, זה אומר שאין כנות ופתיחות, מצד שני, כמו שאומרים כאן, יש גבול למה שמותר לי לדרוש ממשהו כל כך ראשוני.

"קנאית בטירוף", לא הגזמת בכלל

אפשר לחשוב שהיא חיכתה לו בבית עם סכין. בכל אופן, המשך החיפוש אחרי שקשר חדש מתחיל, הוא לגיטימי והוגן מבחינה מוסרית, אם לא הובהרו דברים אחרים. אבל, מהניסיון שלי, כשממשיכים לחפש ולנצל את "זכות החופש", זה גורם לזילות הקשר, בין אם נרצה או לא. הקשרים הבאמת מוצלחים שלי התחילו בלי שמץ מחשבה על אופציות אחרות, והתפתחו בלי שיחות על תיאום ציפיות. פשוט, הכל זרם והכל תאם.

גירפה 8

New member
אם זה לא היה בגלל

הדבר המרגיז הזה, על פניו זאת נראית כמו התחלה מצויינת, עם כל השיחות והטלפונים וכאילו זורם טוב ואפילו בנינוחות מסויימת )על פני השטח...(, הוא גם אמר די בכנות שאין לו מושג לאן זה ילך שזה כמובן לגמרי לגיטימי בשלב הזה. אבל הידיעה הזאת שהוא ממשיך לחפש, מורידה כמובן אמון וגם מראה שאני לא בלעדית. בכל אופן נראה לי משונה להגיד לו שאני יודעת ושזה לא מתאים לי.

תראי, זה די אמביוולנטי

מצד אחד, ברור שזה לגיטימי. מצד שני, ברור שזה מוריד חשק מהקשר ומהרצון להשקיע בו. אני, כמה שאני מבינה שזה בסדר ולגיטימי, לא בטוחה שהיה נשאר לי אותו עניין בבן אדם. פעם כשהייתי בתחילת הקשר, תמיד הייתי מרגישה חופשיה, מזדיינת עם מי שבא לי וכו'. אבל עם השנים, התחלתי לעשות "הולד" אפילו אחרי פגישה אחת. מה כבר הפסדתי אם נתתי לזה צ'אנס של מאה אחוז? שבועיים, שלושה שבועות, חודש במונוגמיה עם אדם שאולי ילך בסוף לחופשי? סו ווט? אין לי מושג מה לייעץ לך, זה כל כך לא שחור ולבן. אולי תיזמי אתו שיחה תיאורטית בנושא, תראי מה דעתו ואיך הוא רואה את הדברים.

jessy19

New member
ג'ירפה...

רק 10 ימים, לא התחייבתם על כלום עדיין... תני לקשר לזרום... הקטע הוא שאת באמת לא יכולה לבוא אליו בטענות אם את נכנסת לאתר ההיכרויות (גם אם הכרטיס נסתר).

למעלה