אני לא מבינה את כולכם!

1מהרהרת

New member
אני לא מבינה את כולכם!

תסלחו לי שאני אומרת, אבל אני פשוט לא מסוגלת להבין איך אנשים יכולים לחשוף כל כך הרבה ממה שעובר עליהם ברגעים הכי אינטימיים בחיים. אז או שחלקכם פשוט אנשים עם כשרון כתיבה ודמיון פורה במיוחד שנהנים להמציא את הסיפורים הכי אופרת סבוניים שיכולים להיות, או שפשוט עוברים עליכם באמת דברים כאלה ואתם מאיזושהי סיבה לא רוצים לשלוח את המכתב לבן אדם שאליו כתבתם, אבל אתם מוכנים לפרסם אותו באינטרנט כשכל הארץ יכולה לקרוא אותו? אין לכם שום כבוד לפרטיות שלכם ושל אחרים? אין לכם שום רצון לשמור את הרגשות שלכם לעצמכם? אין לכם שום רגש לגבי האנשים המעורבים במכתב שאפשר בקלות לזהות אותם (מי שמכיר ויודע את הסיטואציה) ועלולים להפגע מזה? אולי אני בן אדם מאופק, אולי אני סגורה, או מופנמת או לא יודעת מה, אבל לדעתי יש גבול לכמה שבן אדם יכול לחשוף את עצמו, תחשבו במי אתם פוגעים כל פעם שאתם מפרסמים מכתב כזה, רק כדי לשמוע מאנשים שהוא היה יפה ומרגש וכמה הם מזדהים איתכם. אשמח לתגובות. המהרהרת.

ה מוזה

New member
אני יכולה לנסות לענות לך ?

אני זו שחלמה , יזמה והרימה את הפורום המיוחד והקסום הזה פינה שבה אפשר תחת מעטה של חיסיון , לשחרר רגשות ..שלא יכולים לצאת בשום דרך אחרת , בשום מקום אחר .. אין פה סופרים עם דימיון או שחקנים בקולנוע - פשוט אנשים כמוני כמוך שרוצים לשפוך על נייר רגשות שמעולם לא ראו אור ..שהודחקו בבטן או בלב ואין למי לומר אותם מכל מיני סיבות . פוגעים .? במי בדיוק .? כל מכתב פה שומר על פרטיות כל הצדדים . ועומק החשיפה... שיקול אישי של כל אחד עד כמה הוא נוגע ברגשות העמוקים דבר אחד אני יכולה לומר - אין לי ספק שכל אחד ואחת שהעלו לפה מכתב הרגישו הקלה אמיתית , ולא - לא מפרסמים פה מכתבים על מנת לקבל את תשואות הקהל . אף אחד לא יידע בכאב כדי לקבל תשואות . הרשי לי לצטט מהודעת המנהלת .. "כמה פעמים כתבתם מכתב ולא העזתם לשלוח?כמה פעמים כתבתם מכתב וכבר לא היה מי שיקבל אותו?כמה פעמים חשבתם לכתוב ולא כתבתם ? לכולנו יש מישהי/מישהו שכתבנו להם ולא שלחנו מאלף סיבות שונות לכולנו יש מכתבים שנכתבו בראש, בבטן - ומהרבה סיבות לא נשלחו הפורום הזה ישמש כבמה מחברת ומגרה לכל המכתבים שלכם דברים שרציתם להגיד לאישה ,לבעל ,לילד ,לבוס , לחבר/ה ...ואתם לא מעיזים. אפשר היה לקרוא לפורום ``מסר בבקבוק`` רק שכאן נזרק הבקבוק לים ווירטואלי . אולי ..אותה מישהי , אותו מישהו יקראו זאת מעל דפי הפורום אך גם אם לא , דבר אחד בטוח - הכתיבה והפרסום כאן יקלו וישחררו אתכם. לא עוד מילים חנוקות בבטן או באיזו מגירה כאן המקום להוריד אבן מהלב." מקווה שאולי עכשיו את מבינה אותנו טיפה יותר טוב
זה פורום מלא בקסם , ברגשות .. באנשים שמזדהים ,מחבקים מעודדים ואני מאושרת כל דקה שאני קוראת פה ורואה .. כמה טוב לב יש מסביב - קסם . ברוכה הבאה
מקווה שתבחרי להשאר ..

חיה 35

New member
אחד הפורומים הנהדרים../images/Emo24.gif

אהלן אני כמעט כל יום נמצאת כאן וקוראת את מה שאתם כותבים, אני כעיקרון מפורום רייקי. אני חייבת לציין הפורום הזה אחד מהפורומים הכי יפים שקיימים במערכת. לי אישית יש הרבה מה לכתוב ולהוציא, אני חושבת שזה דבר נהדר להצליח להוציא דברים החוצה ולכתוב. אל דאגה האיטימיות נשארת במקומה. אוהבת אותם ותמשיכו לכתוב..... מקווה שיום אחד גם אני אכתוב, הבעיה שאם אתחיל לא אפסיק.

Alinush182*

New member
את צודקת!

זה באמת אחד הפורומים הנהדרים ביותר והתומכים ביותר שיש בתפוז...

chnira

New member
אז ככה..

אני כל יום נכנסת לפה וקוראת את המכתבים והרגשות וזה מרגש אותי כל פעם מחדש...לפעמים אני מזדהה עם דברים שנאמרים ולפעמים כועסת ...כשאני קוראת פה דברים קשים,עצובים ומשמחים עולים בי כל כך הרבה דברים ומחשבות ואני נהנית מכל רגע..נהנית לקרוא ולהרגיש. חשוב מאוד שיהיה מקום כזה שאפשר יהיה לשחרר את הרגשות, את הפחדים, את הכעסים ולדעת שאף אחד לא ישפוט אותך על המכתב כי הוא לחלוטין אנונימי. אם היו יותר מקומות כאלה אולי היתה פחות אלימות בחברה, אנשים היו משחררים את הכעסים שלהם במקומות האלה במקום על אנשים אחרים בצורות שונות. הלוואי שכל אחד ידע לנתב את הרגשות שלו לאפיקים חיוביים כמו שאנשים עושים פה..ואני בטוחה שאנשים מרגישים הקלה לשחרר את כל מה שבתוכם. חבל שאת לא מתחברת לצורת התבטאות זו ולא רואה את הצד היפה בכל מה שנעשה פה.

Alinush182*

New member
תיראי........

ליפעמים יש רגשות שפשוט חייבים לחלוק עם מישהו, אני תמיד מוציאה את כל הרגשות והמחשבות שלי על הנייר, רוב הדברים שאני כותבת הולכים למגירה אבל יש גם כאלה שאני חייבת לחלוק עם מישהו, כי אי אפשר לשמור הכל בלב, והפורום נורא עזר לי, התגובות של האנשים נורא עזרו לי וכל העצות והטיפים נורא עזרו לי ואני מעדיפה להתמודד עם זה בעזרת אנשים ולא לבד, כי לבד אי אפשר לנצח מלחמה, מלחמה שבלב..... וליפעמים הזדהות של אנשים נורא עוזרת, תנסי גם את ותיראי איזה הקלה זה........

מה שיש לי לאמר לך,זה כדלקמן:../images/Emo11.gif

זה לא טלנובלות פה כמובן,מידי פעם יש שחומדים לצון,או מפנטזים אבל רוב הכותבים(ות),פשוט חושפים דברים שלא העזו להתמודד עימם פנים אל מול פנים. לא בשביל ליטוף מפרגן אלא-בשביל לגלות לעצמם מי הם באמת ומה הם באמת רוצים,או מרגישים.

כל כך נכון...

מנסיון קצר שלי, אני יודעת שזאת היתה הדרך הכי טובה שלי להביט על חיי מהצד מהתגובות של האנשים כאן להסתכל על הדברים הצורה קצת יותר אובייקטיבית... ועל פי זה לפעול

מהרמרת חשוב שתקראי את זה!!!

לפי דעתי מה שאנחנו כותבים (לפחות לגבי באופן אישי) הוא רק חלק קטן ממה שבאמת יש לנו במגירות הלב. כולנו אנונימים כאן ולא פוגעים באף אחד.אלו מכתבים שהעדפתי לשמור או לא לתת מחוסר בטחון ומפרטיות שלי או משהו כזה. אני חושפת רק את מה שאני רואה לנכון וגם אם אותו אדם יקרא , הריי זה נועד אליו. אני חושבת שאת תוכלי להבין אותנו כאן. שיהיה לך ערב מקסים.....

אופה3

New member
מהרהרת החמודה, חשבת על זה שאולי

הכל פה וירטואלי, ואנשים לא מכירים אחד את השני פה בשמות האמיתים, וגם אם בשם הפרטי אז מה יש רק אתי אחת בעולם, או רחל, או שושי, או לא יודעת מה. חוץ מזה אנו כותבים על מנת לפרוק מן הכאב, או על מנת לתת מעט ממה שבלב, ואם אני כותבת מכתב רע, זה סימן שאני כועסת, ולפעמים אני גם מעוננינת לפגוע, חוץ מזה ,תאמיני לי שאף אחד שאני מתכוונת לא קורה את המכתב שאני כותבת לו. חוץ מזה הפורום הזה, הוא מכתב שלא נשלח, והוא נועד לאנשים שמחפשים מקום לפרוק, כל סוג של רגש. ואני לא כותבת, על מנת לשמוע מאנשים או לקבל את תמיכתם או עידודם, אלא על מנת להתפרק תנסי גם את תראי שזה עוזר כל טוב האופה

joyjoy

New member
בשם האיפוק...

בשם הפרטיות והאינטימיות, בשם האיפוק והסגירות בשם הפחד מהחשיפה,בשם השמירה והחומות סביב הרגשות בשם המופנמות,בשם כל אלו אנחנו נשארים לבד, ואנחנו משאירים לבד,אנחנו לא מושיטים יד ולא מבקשים אותה. אולי אם זה מתחיל פה ...זה ימשיך שם...אולי אם מישהו מתלבט אם לשלוח פה הוא יקבל את התמיכה שהוא זקוק לה ויעשה זאת ? ואולי לא- אולי הוא רק ירגיש פחות לבד...פחות שקוף...יותר אמיתי ופחות שחקן על הבמה... חשבת פעם כמה אנחנו מחזיקים עמוק בבטן..בשם הפרטיות ? חשבת פעם כמה אנשים הולכים לישון בתחושה שהם שקופים עבור הסביבה שלהם..סביבה שלא שואלת ושהם לא עונים ..בשם הפרטיות ? כשאת מהרהרת....תהרהרי גם בזה....

1מהרהרת

New member
לjoyjoy

קראתי את כל מה שכתבו לי ואני חייבת להגיד שהתגובה שלך הכי דיברה אלי. זה נכון שהרבה פעמים אנחנו עושים דברים בשם האיפוק והביישנות שאחר כך עלולים לגרום לבעיות רבות, אבל אני באופן אישי כותבת את השירים והמכתבים שלי למגירה. הרבה פעמים אני כותבת מכתב ארוך ומושקע ושופכת בו רגשות, ואז אני קורעת אותו לחתיכות קטנות וזורקת לפח. אולי הגיע הזמן לכתוב אותו כאן. אני חושבת שאני צריכה לעבור איזה מחסום פנימי לפני שאני אוכל לפהתח בפני כל כך הרבה אנשים בדברים כל כך אינטימים, כמו מי שמדבר פה על מוות של חברים או התעללות של הורים. אולי לקרוא פה עוד יעזור לי. מישהו כתב לי שזהו עולם וירטואלי ושאין סיכוי לחשוף אותי אבל אני חושבת שהדיסקרטיות במקרים כאלה יכולה להתגלות. מי שקורא את הכרטיס האישי שלי או הודעות אחרות שלי בפורומים שונים ומכיר אותי, יכול בקלות לזהות שזו אני, ואם אני אכתוב מכתב למישהו והוא יקרא את זה פה בפורום, הוא יכול בקלות לזהות שמדובר בו (המכתבים שלי לא מעורפלים במיוחד...) הכל אופן, ההודעה שלך משכה לי את העין, אני חושבת שיש לך סגנון כתיבה מיוחד ואולי כדאי לך לפתח את זה.... תודה! המהרהרת

joyjoy

New member
תודה רבה....

ואל תדאגי אני כותבת המון...... חחחחחח אולי יותר מדי...
ואני אצטט לך מהכרטיס שלי ..... כדי שתביני שאני חושבת שזה פשוט נפלא שאת כותבת....לא משנה אם לכאן או למגירה... על עצמי: "כשאני כואבת אז אני כותבת, כשאני אוהבת אז אני כותבת, כשעצוב לי אז אני כותבת, כשטוב לי אז אני כותבת, כשאני כותבת אז אני חיה... רק אז אני מתחברת " ועוד משהו לפני שאני בורחת לעולם השינה עולם של חלומות ופיות טובות בא לי להקדיש לך שיר ישן שלי.... קצת ארוך..>ראי הוזהרת
< קח דף לבן ~ 30/11/2001 קח דף לבן ותוציא ותשפוך.. ותכתוב ותשאל ותתענה ותבקש תשובות שאין בנמצא ותתבלבל עליו ותרגיש ותתעצב עליו ותבכה ותרעד כולך עד עמקי נשמתך מהקור הניבט אליך מהדף ותתמלא תדהמה על מה שלא ידעת אפילו אתה, שקיים בך שעצור בתוכך... קח דף לבן תתווכח עם עצמך עליו, תכאיב לך כמו שרק המילים שלך יכולות... קח דף לבן ותוציא את נשמתך ותישאר ערום וחשוף למולו ותשאף אויר לריאותך לפני שתשחרר עמוק מתוכך זעקתך אליו ותצרח עד שקולך יגמר עד שתיוותר חסר כוחות עד שתתרוקן לגמרי עד שלא יישאר בך יותר כלום עד שתכרע נפשך מהעומס... קח דף לבן ותבקש ממנו רגיעה שאין לך ותתחנן על ברכיך שיביא לך הקלה מיוחלת ותטשטש בדמעותיך את המילים עליו ותקמט אותו או תקרע לגזרים ותשלח אותו רחוק ממך... ותייחל גם אתה להיות רחוק כל כך ממה שיש בך... קח דף לבן..

ה מוזה

New member
כל מילה שבשיר- נגעה בי ..פשוט נגעה

אני שמחה שהצטרפת ... יש לך יכולת לבטא את הנשמה .. בצורה נוגעת כל כך .. חלומות
קסומים .......

1מהרהרת

New member
גרמת לי לבכות

השיר שלך מעלה לי דמעות בעינים, פשוטו כמשמעו. אולי בגלל שהקדשת לי אותו, ואף פעם לא הקדישו לי שיר כל כך יפה... ואת הכרטיס האישי שלך קראתי ברגע שקראתי את התגובה הראשונה שלך על הפורום. השיר שכתבת למטה ("ילדי החושך") הוא יותר יפה מכל שיר של משורר ידוע שאי פעם קראתי. אני הולכת לכתוב אותו עכשיו בציטוט הנבחר שלי. JOYJOY, אני לא מכירה אותך בכלל אבל אני חושבת שאת בן אדם מדהים ויוצא דופן, כל בן אדם שיזכה לפגוש ולהכיר אותך לעומק הוא בר מזל. תישארי בפורום, אני מאד רוצה להרגיש את הקסם שבמילים שלך... נפלא. תודה רבה... המהרהרת

למעלה