אני לא מבינה דבר אחד

נעמה8080

New member
אני לא מבינה דבר אחד

ליהי, אמרה שהיא ממש מפחדת ממה שיקרה היום (אמרה את זה בלילה) ובגלל זה היא התנשקה עם בן?! אתם יכולים להסביר לי איך אפשר להתנשק עם מישהו שמגעיל אותך רק בשביל להישאר במשחק?! הרי היא אמרה שהוא מגעיל אותה.

billc

New member
היא אמרה לליהי שהיא מפרגנת לה

זה קשה לה, אבל מאחלת לה בהצלחה

קשקשה9

New member
עדי התחילה לספר לבן על האקס שלה

שהתגרש בשבילה ומיד עברו לצלם בחצר יש מצב שמגינים עליה והיא בכל זאת תישאר היום?

boie

New member
עדי הולכת להפתיע,ולא תהיה מועמדת להדחה.

goodpink

New member
הבנו משיחה עם ענת הסיפור עם האקס היא עבדה אית

ממה שהיא אפשר להבין ממה שהיא סיפרה לענת היא עבדה איתו ולא רצתה לסיים בגלל סיבות כלכליות באיזשהו שלב בגלל שהוא היה הבוס שלה והיה אומר לעזוב את העבודה וכו' ענת אמרה לה שהיא מבינה ואז היא אמרה משהו ואמרה שלא היה לה ברירה וענת אמרה שתמיד יש ברירה אבל היא מבינה שזה קשה היא תמיד מנסה לעשות את עצמה מסכנה גם כאשר היא זו שלא בסדר

didush100

New member
לא היא אמרה שהיא מפחדת

לעמוד להדחה עם קרן אורטל דניאל ובמקרה כזה לעוף הביתה

נעמה8080

New member
ליהי מפחדת לעוף ובגלל זה מתנשקת

עם בן?! כמה גועל בבחורה אחת! אין לה ערכים?! לדעתי המשפחה שלה צריכה להתבייש בה! בשביל לזכות במיליון היא מתנשקת עם בחור שהיא טענה שמגעיל אותה?!

ליהי זאת הגירסה הפחות חכמה של אורטל

וגם הפחות מסוכנת לאורטל יש לפחות סיכוי לזכות (לצערי) ליהי מתנשקת רק כדי להשאר עוד כמה ימים

לדעתי ,בן ועדי מאוד מתאימים,חבל שהוא לא מנסה.

בן אחד הבחורים המקסימים בתוכנית הוא לא מנסה במקביל את עדי וליהי. למרות שזוהי תוכנית של איתן לבחור מועמדת מתאימה לו, עדין לא ניראה לי שהוא מתנשק במקביל עם שלו הבנות שחביבות עליו. אני חושבת שזה דוחה , לפחות היה בודק כל אחת בניפרד ומסיים או משהה את האחרות. פעם קראו לזה בגידה ,לא?

חחח אל תגזימי גם אני הייתי מתנשקת בשביל

מיליון.. שקרנית מי שתגיד לך שלא
אבל העניין הוא שאין סיכוי שהיא זוכה במיליון ובגלל זה היא יוצאת סתומה!

למה את מעליבה את הלביאה שנולדה בתאריך שלנו,

מחר?
מחכה למסיבה גדולה עבור אורטל ליום הולדתה מחר,מעניין מי יגיע! ואני לא חושבת שהיא סתומה בכלל!

למעלה