אני לא מבינה: כמה ישראלים כבר

shellyland

New member
לפי התור שאני רואה

כל יום ראשון בבוקר בלשכת העבודה (מחוז י-ם) - כנראה שלא הרבה.

גנגי

New member
לא זו השאלה,

כמו שאומר ביבי. השאלה היא כמה ישראלים כבר גרים בחו"ל ולא יכולים להיכנס לקישורים של ווני-נט.

אני מכירה לפחות עוד אחת במצב הזה

והיא נסעה לי... ומילה עברית נפוצה ל וי-נט למה ברשת למה- מלבד היותה מילת שאלה היא גם שם של חיה עם שני ראשים לצוד אותה ברשת זה תהליך מיגע יען כי למה היא לא דג (איזה מזל?) מכאן שכדי להכנס לקישורים של למה ברשת דרושים כישורים מיוחדים כמו למשל. מחשב ישראלי בארץ ישראל. לפחות אחת מאיתנו, תוכל לממש זאת בקרוב. הדודה במקבץ מיוחד עדיין בשלבי התאוששות מהפרידה.

מזל שיש מספריים (זגזג) ודבק (שקדים

מחקר: כל ישראלי שלישי גולש בעבודה כל עובד שלישי גולש באינטרנט בזמן העבודה. 68 אחוז מהעובדים עושים שימוש פרטי בדואר האלקטרוני של מקום העבודה ynet כל עובד שלישי גולש באינטרנט בזמן העבודה, כאשר האתרים בהם מבקרים הגולשים אינם בהכרח אלה המשמשים לצורך עבודה, כך מגלה מחקר של פרופסור רון לחמן, ממכון יזרעאלי לאתיקה אירגונית והפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב, ושוש שפיגל מהמכללה למינהל, עליו מדווח הבוקר דוד רגב בעיתון "ידיעות אחרונות". על פי המחקר, שנערך בקרב מדגם של 478 עובדים ישראלים, עולה עוד כי חלק מהעובדים נוהגים לשחק משחקי מחשב בזמן העבודה, ו-68% מהם משתמשים בדואר האלקטרוני של מקום העבודה לצרכים פרטיים. למרות הנתונים הגבוהים למדי, תוצאות המחקר מגלות כי מדובר בירידה בזמן הגלישה הפרטית, זאת, מאחר ומרבית העובדים חוששים מפיטורין על רקע זה. (31.05.04, 10:50)

למעלה