אני לא מבינה למה לפעמים בהרקדות...

אני לא מבינה למה לפעמים בהרקדות...

המרקידים עושים הפסקה לשנות השישים? אמנם חלק מהאנשים אוהבים את זה(אני ממש לא!) אבל זה לא שייך לריקודי עם! אנחנו משלמים כסף כדי לרקוד ריקודי עם ולא כדי לבזבז את זמננו על ריקודי שנות השישים! מה דעתכם?

גלינה555

New member
אני לא מבינה

לדעתי את צודקת במאת האחוזים לי גם לא ברורריקודי השורות הנרקדים היום שימי לב שכולם הם שירים לועזיים ולא ישראלים ולדעתי מי שרוקד ריקודי עם אוהב גם גם האוירה הישראלי מסביב

mosbar2

New member
מסכים בהחלט

גם לדעתי מיותר אך אם אין ברירה זה הזמן לנוח בין ריקודי מעגל וזוגות ולשתות משהו.

קדימה! תלחצו על

המרקידים (מדריכים?) לרדת מה"התבוללות" הזו. אני בעד שינוי בעניין זה!

כשאפשר אז אין בכלל

(לאחרונה בעזריאלי בשני המרתונים, לא היו ריודי שורות) וכאשר אני שם אני משתמש בהם כאמצעי לקרב את אלה המתביישים לרקוד במעגל. בסופו של דבר המטרה היא ריקודי מעגל וזוגות ובכל מקרה ריקודים עם שירים ישראליים ולא לועזיים.

Retropier

New member
בגלל שחלק מהאנשים אוהבים את זה

וזה גם טוב בשביל הגיוון. נראה לי שחשוב לחלק מהמרקידים שלהרקדה שלהם לא יהיה דימוי של אירוע מיושן ו"זקן" (בניגוד למה שרוב האנשים מעלים בדעתם כשהם שומעים "ריקודי עם" *), ואולי גם זאת אחת הסיבות למספר הגדול של ריקודים שהם מחברים. הייתי רוצה ללכת למקום שהיה הולך עד הסוף מהבחינה הזו, והיה מתרחק כמעט מכל השירים המיושנים או המזרחים-זרים (ראפ תימני). יכול להיות שקיים כבר מקום כזה? ----- * הנה מה שמישהי כתבה לי פעם אחרי שסיפרתי לה מה אני רוקד: ".OMFG! you folkdance? forget it, I don´t want to know"

למעלה