אני לא מבינה משהו...

אני לא מבינה משהו...

בסוף העונה השניה הראו שקאיראן כאילו חדר לתוך דילן, והעיניים שלו היו אדומות כאלה.. אז איך הסוף של העונה השנייה מתקשר בכלל לעלילת העונה השלישית? ואני לא מבינה את העיקר של הסדרה- כל נושא האסטרואיד.. הושמד, לא הושמד, איך היהלום קשור לזה, ולמה בזה שהוא לא הושמד כולם חיים? זה לא אמור להיות ההפך, שהם חיים רק אם הוא הושמד ולא פגע בכדור הארץ? תודה

תזכורת...

הסוף היה שליבי כיבתה את הלפיד ובעקבות כך קאיראן יצא מדילן... והאסטרואיד בהיסטוריה אחת הושמד מה שיצר היסטוריה חלופית (גם בגלל שצ'יף העביר את דילן לעבר ובכך יצר סוג של היסטוריה חלופית שבה האסטרואיד לא קיים אבל דילן לא ממש קיים בזמן של היירוט ואז קאיראן הגיע
) ההיסטוריה הייתה אמורה להיות במעין לולאה ענקית עד שצ'יף מצא במערה איורים על יהלום שהוא בעצם שומר על האי, את אותו יהלום ליבי לקחה וכלאה בעצם את הכוח של האסטרואיד (בעצם היא כלאה את האסטרואיד שהוא עדיין קיים) בתוך היהלום. ומכיוון שהאסטרואיד קיים אבל בתוך היהלום אז הטיימרים קיימים והעולם לא הושמד

מישהו 2

New member
כנראה שלא ראית את הסוף

זה באמת היה פרק כזה שנראה כמו פרק אחרון עם סוף שפותח עלילה לעונה חדשה, אבל היה אחרי זה עוד פרק או אפילו 2 לא זוכר כבר, והסוף היה הרבה יותר טוב וסגור.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהאם עקבת אחרי העלילה?

קשה להבין חלק מהעלילה בכללי, אז אם לא עוקבים זה בכלל בלתי אפשרי להבין ככה. אי אפשר לראות פה ושם פרקים ולצפות להבין את כל העלילה, ומההודעה שלך אפשר להבין שלא ראית את כל הפרקים...

דווקא כן!!

אני רואה רצוף את כ-ל הפרקים מהעונה הראשונה והרוב מובן לי רק כל הקטע עם האסטרואיד קצת התבלגן לי זה הכל

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifוראית את הפרק "הלולאה"

זה פרק 99 או 100 אם אני זוכר נכון. כדאי לך לראות אותו(אפילו שוב) הוא מסביר טוב את כל הקטע עם האסטרואיד וקאיראן:)

למעלה