אני לא מבינה משהו...

Dafi the Mighty

New member
אני לא מבינה משהו...

הרבה מכם אומרים שאתם לא סובלים את איב (המון, המון...) ואני לא מבינה למה. היא עכשיו מתחילה להיות אחת הדמויות האהובות עליי כשאני מתחילה לא לאהוב את זינה (שזה מאד מדאיג אותי) ואת גבריאל? אליה תמיד הייתי דיי אדישה (תלוי בעונה), אבל אני ממש לא רואה את איב בתור מעצבנת, והאמת היא שהיא הדמות היחידה שאני מוצאת בה איכשהו משהו... לא יודעת, מזדהה איתה? אני בכלל חוששת להמשך האהבה שלי לדמות של זינה. היא מתחילה להפחיד אותי ולעצבן אותי.

Maple85

New member
אני מסכימה איתך...באופן חלקי.

אני גם די אוהבת את איב. יש את הקטעים שהיא מעצבנת עם איליי (לכל אחד יש את הקטעים האלה שהוא מעצבן...) אבל סך הכל, היא מתוקה!
אני אוהבת את הרגעים שלה ושל זינה או שלה ושל גבריאל. בפרק האחרון מאוד אהבתי אותה, בעיקר בקטע הזה שלגבריאל היו בחילות בספינה וזינה ואיב דיברו עליה, היה להן את אותו מבט והן נראו לי אפילו דומות. לא יודעת, אולי זה הדמיון המפותח שלי... ובקשר לזינה בעונה השישית...מפחידה אותך? למה? אני מאוד אוהבת אותה. בנתיים, אני די מרוצה מהעונה השישית. אביב

מצטרפת לשאלה

מה לא בסדר עם זינה בעונה השישית? אם זה כי נראה שהיא נהיית יותר אכזרית ונצלנית, אז אני חושבת שהפרקים הבאים ישנו את דעתך.

XenaBoy

New member
גם אותי זינה מעצבנת בעונה השישית../images/Emo118.gif

אם תשימו לב הקול שלה ממש שונה...
היא מדברת בקול חלש כזה כל הזמן, במעין צרידות שכזו בנוסף לזה היא עצמה נראית יותר חלשה, אני לא זוכר שהרבה הצליחו לרמות אותה ולהרביץ לה בכלל בעונות קודמות... אבל עדיין יש לה ניצוצות מהעבר, וזה מה שמחזיק אותי...
אספי

hilabg

New member
איך אתה צודק בקשר לקול שלה

הקול שלה ממש נהיה יותר צפצפה כזה, ואני חשבתי שאני היחידה ששמתי לב.

korinalir

New member
גם אני אוהבת את איבי!../images/Emo23.gif

בעיקר שהיא נזכרת בעצמה הרעה או נלחמת וגם בקטעי אמא-בת שיש לה עם זינה הן חמודות. היא מעצבנת אך ורק שהיא נהיית מסיונרית נוצרית ומין גרסה נשית לישו אבל מצד שני זה כי אני נגד כל המגמה הזאת של לדחוף נצרות לזינה אבל אני אתגבר
קורין, קדושה מעונה

הבעיה היא שזה קורה לה כל הזמן

(הקטע עם המיסיונריות) חוץ מזה, בפרק השני, היא היתה כזאת ילדה קטנה שזה ממש עצבן. דחיל רבאק, היא אמורה להיות בת 25 וחצי (יותר מבוגרת מגבריאל, mind you) וכל ההתנהגות הזאת של בת 14 פשוט לא הולמת אותה. דווקא ב-WHO´S GURKHAN לא היתה לי שום בעיה איתה. ואני מסכימה בקשר לנצרות וזינה.

korinalir

New member
מה שמעלה את השאלה

שמנקרת במוחי זמן רב בת כמה בערך זינה ובת כמה בערך גבריאל (לא כולל קפיצה של 25 שנה) ומאיזה גיל גבריאל עם זינה ואיך הן לא מזדקנות?

אז ככה

לא שזה ברור במאה אחוז, אבל בתסריט של SINS OF THE PAST היה כתוב שגבריאל היא בת 17-18, מה שעושה אותה כעבור 6 עונות בת 23-24. על זינה לא נאמר מעולם בת כמה היא, אבל עושה רושם שבתחילת הסדרה היא בסוף שנות העשרים לחייה, ומכיוון שלוסי היתה בת 27 בתחילת הסדרה, ומכיוון שכל דבר בחיים של זינה קרה בדיוק עשר שנים לפני שהיא נזכרת בו (והיא נהייתה לוחמת בסביבות גיל 17, אולי 16), ומכיוון שעשור נראה פער גילאים הגיוני בין זינה לבין גבריאל (לפחות בהתחלה), החלטתי לאמץ את זה כגיל של זינה בתחילת הסדרה, מה שיעשה אותה בת 33 כעבור 6 עונות. לפי כך, איב של העונה השישית מבוגרת מגבריאל בין שנה לשנתיים וחצי (אבל ממש ממש לא מתנהגת ככה. אני חושבת שהצורך לטשטש את הבדל הגילאים שנוצר הוא חלק מהסיבה שנתנו לאדריאן לשחק את איב ככזאת ילדה קטנה) וצעירה מזינה בבערך 8 שנים.

*neta*

New member
אני לא שונאת אותה זו פשוט ההתנהגות

שלה בפרקים האחרונים... כשהיא הייתה רעה,ליביה, היא הייתה רעה!! הלוחמת הכי טובה והכי אכזרית בכל רומא!!! אחרי הבזק אור אחד, היא לא רק נהיית טובה, שקטה אלא גם לא נוגעת בחרב או בכל כלי נשק, ושהיא סופסוף נלחמת היא פתאום "שכחה"...וגם כל התלות באמא שלה והקטעים של "Mother Mother"וכל הקטע עם איליי (היא לא הכירה אותו!) וגם עוד דברים שאמרו כבר, אבל הקטע של מהכי קיצונית (ליביה) היא הפכה להיות הכי קיצונית בצד השני (איב), השינוי שלה היה לדעתי מאוד מאוד קיצוני...

תראו, זה לא שאני לא אוהב את איבי...

אני אוהב אותה מאד אפילו כשהיא לא מתנהגת כמו מטיפת רחוב משוגעת. אבל המעבר פשוט היה יותר מדי פתאומי! כלומר, היו לוקחים את זה עוד חמישה, ארבע, אפילו שלושה פרקים - מילא. אבל פתאום, בשני פרקים ?! מילא. אני אוהב את איבי. רק כשהיא לא מתנהגת כמו היפית מתחסדת.

*neta*

New member
אפשר לעזור לך, אלעד?

אולי לא הבנת את כוונתי וראית בהודעה שלי סתירה משעשעת שמצד אחד הכותרת היא "אני לא שונאת אותה..." אבל כל תוכן ההודעה עוסק בפירוט על למה איב לפעמים מעצבנת (בפרקים האחרונים-מתחילת העונה השישית ועד לאיפה שהגענו) אבל זו לא הייתה כוונתי, אני הגבתי על למה איב לפעמים מעצבנת (בעיניי) אבל היה חשוב לי להבהיר שאני לא שונאת אותה אבל אני גם לא ממש משתגעת עליה...

canimal

New member
מסכימה. וזה אפילו לא שני פרקים

זה היה תוך איזה 2 שניות של אוי! רגע.. יש לי אור על הפנים.. היי הנה אני כשהייתי קטנה.. אתם יודעים מה? אני לא בנאדם טוב! זה שהא סבלה היה במקום אבל שוב, זה לא לקח מספיק זמן כדי שזה יהיה, לדעתי, אמין.

yulki

New member
אני חושבת......

שכל הקטע עם איב הוא ממש מ-פ-ג-ר!!!!!!! זה התחיל עם הקטע הזה שאין לאיב אבא, זה האור או קליסטו או מה שזה שלא יהיה במילא לא הבנתי... זה נמשך עם דמדומי האלים שכמו שאמרתי קודם- הרס את כל הסידרה והקפיצה של ,סליחה על הטעות בהודעה הקודמת, 25 שנה קדימה. אחר כך היה את כל הקטע המאוד מאוד לא הגיוני של המעבר מרציחת אנשים באופן חסר רחמים ולהנות מזה ללהיות המשיח של יוון לאחר שמתו האלים שרוצה שכולם יאמינו בשלום ואהבה. מה שעוד רציתי להגיד הוא שאני שונאת את זה שהיא קוראת לזינה MOTHER בקול עכברי ושבור ובכלל היא נראית כמו עכבר עם טוגה. גל

../images/Emo6.gif עכבר עם טוגה! קרעת אותי.

וחוץ מזה דווקא יש לאיב אבא... גבריאל
(ראי תשובתה של זינה לארס ב-SEEDS OF FAITH).

shiri_b

New member
יש בה משהו..........

אותי היא התחילה לעצבן עוד בסוף העונה הקודמת, שהיא הייתה ליביה אהבתי אותה אבל אח"כ שהיא הפכה לטובה היא... לא יודעת נהייתה כזאת קדושה מעונה. בשלושה פרקים שהיו העונה היא הצליחה לעצבן אותי בשניים (כי בשלישי היא לא הייתה כמעט), יש לה קטעים שהיא לא מעצבנת אבל בקטעים שהיא כן..זה כל כך מעצבן!!! אולי היא תשתנה, אבל בינתיים יש לה קטעים...... שפשוט מעצבנים!

ענבר1

New member
זאת הסיבה הכי גדולה שבגללה אני

לא סובלת את איב הנוכחית בתור רעה חשבתי שהיא גדולה בתור תינוקת חשבתי שהיא מתוקה ועכשיו היא סתם ילדה קטנה-גדולה שפשוט מעצבנת

drank cupid

New member
את ממש צודקת...

אני אהבתי אותה כתינוקת וכרעה... אני חושבת שהיא שחקה אותה בגדול כרעה... באנשים רעים יש משהו סקסי והיא עשתה את טוב... (חוץ מזינה שהיא המלכה פשוט...)

למעלה