אני לא מבינה

barbir22

New member
אני לא מבינה../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

אם אתן/אתם כל כך בטוחים בצדקת דרככם ,מדוע אתם מגיבים לכל מיני כאלה שחושבים שאתם לא בסדר? מדוע הכעס? מדוע אתן יורדות לרמות שהמנהלת מוחקת תגובות בשירשור? שמתי לב שאתן כועסות נורא "כשדורכים לכם על היבלת" והיא: אי רצון להביא ילדים! אתן לא רוצות ילדים ? לא צריך ! אבל לי בתור אמא לילדים לא נעים לשמוע שילד זה דבר מגעיל! אבל כשמישהי כותבת שהיא שונאת ילדים האם זה נורמלי? אפרופו ילדים מי שראתה את התוכנית בערוץ 11 אתמול על הפריות המבחנה על האישה שחלתה במחלה נוראה בגלל רצונה הרב להביא ילד לעולם. וכששאלו אותה :אם היא היתה יודעת שבגלל ההפרייה והבאת ילד לעולם היא תחלה האם היא היתה עושה זאת שוב? היא אמרה שכן ! מה אתן אומרות עליה?

quatso

New member
ואני קראתי בעתון לא מזמן

על הריונית שהפילה את עוברה, הסתירה זאת מהסביבה וחתכה להריונית שהכירה במקרה את בטנה שלפה משם את הוולד והציגה אותו כבנה. נו מה את אומרת עליה?

ט ו ש ה

New member
זה בדיוק הענין

אני לא באה לפורום "הורים לידלים" או כל אחד מהפורום שעוסקים בהורות, הריון ולידה כדי לכתוב שילדים הם מגעילים (אני גם לא חושבת ככה, אבל לא זו הנקודה). מצד שני, לפורום הזה מגיעות כל מיני "נשמות טובות" שטורחות לחזור ולהסביר שוב ושוב כמה נשים שלא רוצות ילדים הן דפוקות ומופרעות. לצורך ההשואה, זה כאילו שמישהו היה נכנס לסלון שלך בלי הזמנה ומתחיל לצעוק שהבית שלך דוחה אותו. לא היית מתעצבנת?

באמת חבל מאד ../images/Emo150.gif

לא נעים לך לשמוע, באמת חבל מאד - יש לך פורום שלם לקיטונות שלך למה את צריכה להפריח אותן כאן ? ולגבי הדוגמא שלך, באמת כל הכבוד לה, אבל מקומה לא בפורום זה מפני שחברות הפורום מבסיסן לא מתחברות למעשה שלה. וגם לא מתחברות להרגשה שלך בנושא ילדים. מה לא מובן בזה ?

gezer5

New member
מה יש להגיד עליה?

שתעשה מה שהיא רוצה ותקריב את עצמה בשביל זה סבבה לה, כל אחד והרצונות שלו מי יורד על אמהות ? מי? אתן/אתם לא דורכים לנו על שום יבלת - כי אין לנו אחת לנו בתור אנשים פשוטים שלא רוצים להביא ילדים לא נעים לשמוע שאנחנו מפגע או חינוך גרוע או הפרעה נפשית מה הבעיות שלכם?

XUXA141

New member
אם המסיונריות כל כך בטוחות..

בצדקת דבריהן מדוע הן נכנסות לכאן ומתקיפות? מדוע הכעס? האם הפורום הזה "דורך להן על היבלת"? האם את היית רוצה שמישהו יתפרץ לך לבית, בלי הזמנה ויתחיל לקרוא לך מטורפת ודפוקה בגלל שאת מעיזה לא להסכים איתו? איך היית מתייחסת לאדם כזה? בנימוס? אני לא חושבת. אם אישה רוצה להרוס לעצמה את הבריאות בגלל שאיפות שלה, זו זכותה, בדיוק כמו שזכותו של אדם לנסוע למקומות מסוכנים אם בא לו למרות שהוא יכול לההרג שם. מה שכן, אני הייתי דואגת שהאישה הזו תבהיר לעצמה בדיוק למה היא שואפת למטרה זו דווקא. אולי כשתגלה שהשאיפות שלה הן בעצם שאיפות של מישהו אחר, אולי דעתה תשתנה.

QueenOfMagic

New member
עובדה שהפסקתי להגיב לך

הרי למה לי להתווכח איתך על משהו שאת לא מבינה או מקבלת. זהו וויכוח הנידון מראש לכישלון ופתיחת דלת של קללות ואפילו לפעמים חוסר הבנה מוחלט של מה שהאחר מנסה להעביר כי אין "הקשבה" יותר נכון קריאה בצומת לב. במיוחד כי בקריאה אין טונים של דיבור. לי לא דרכת על שום יבלת ואני מקווה שלא דרכתי על יבלת שלך...כי זו בהחלט לא היתה הכוונה שלי. חוצמזה כל אדם הוא שונה במבנה שלו ובמחשבה שלו...וכמובן באידיאולוגיה שלו. חוצמזה אם את יודעת שאת מסוגלת לגרום לתגובות תוקפניות כלפייך מדוע את כאן? וכי למה עלינו להתדיין על האישה שחלתה בגלל שהיתה מטורפת לתינוק? הרי לכל אדם יש בחירה, אם מישהי מוכנה למות בשביל תינוק...שיבושם לה. הרי היא לא מכריחה אותי ללדת ולגדל את תינוקה נכון?

אתן חבורה של דפוקות

צריך לסגור לכם את הפורום הזה אתן צריכות טיפול ומהר אבל אולי זה הגיל שלכן.

gertrude

New member
פשוט אל תגיבו, טוב?

אין שום דבר, אינטיליגנטי, שנון או קולע ככל שיהיה, שישכנע את ליאור בגודל טעותה, ואם להודות על האמת, גם לא ממש משנה מה איזו ליאור אחת חושבת עלינו, נכון? אם שוב נסביר ונסביר ונסביר יתפתח עוד שרשור אימים משמים אך מרתיח, שיביא אך ורק לכך שליאור, או מישהי אחרת, תרוץ להביא תגבורת מפורומים אחרים ושוב נמשיך להסתובב בלופ המיותר והמרגיז הזה, שלא תורם לנו כלום מלבד עצבים מרוטים, הצפה של אורחים לא רצויים ורתיעה מהפורום של עצמנו. אז אנא, אני יודעת שזה קשה לפעמים, אבל פשוט תעזבו.

XUXA141

New member
מה שמפחיד...

שנשים כאלה מביאות ילדים בכמויות ומחנכות אותם בצורה הדוחה, הגזענית, המגעילה והחזירית שהן מתנהגות כאן. מקווה שהילדים שלהן יהיו חכמים יותר מהן.

gezer5

New member
סתם בשביל הידיעה

בת כמה את? ומאיפה את יודעת את הגיל שלי?

למעלה