אני לא מבינה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אני לא מבינה

טוב אתם יודעים שבזמן האחרון אני לא מרגישה טוב ויש לי כל מיני תופעות והתחלתי לפני יומיים את הסטרואידים. טוב אז בקשתי שישלחו לי בדואר את תוצאות הבדיקות שעשיתי ומשהו בכלל לא מסתדר לי. קודם כל בפעם הראשונה שיצא לי שקיעת דם 20 אז איך זה מסתדר עם התפרצות? זה ממש לא הגיוני, גם האנטי דנא שלי יצא חיובי חלש- 22. יצא לי ריאקטב פרוטואין חיובי ( 0.9) ואני בכלל לא יודעת מה הבדיקה הזו אומרת וגם רשום לי EBV EBNA IgG גבוה מאוד ו GMV IgC חיובי. אני לא כל כך יודעת מה זה אומר בנוסף ה C3 שלי קצת נמוך. אני לא חושבת ששקיעת דם 20 מראה על התפרצות ואם לא אז למה אני עם סטרואידים ולמה אני מרגישה זיפט? דרך אגב, המבחן היה בסדר וקיבלתי שני ציונים 90.

gaia20

New member
האם דיברת עם הרופאה על זה?

חוץ משקיעת דם ו C3 אני לא מבינה כל כך בשאר הבדיקות שציינת, אני מציעה לך פשוט להתקשר לרופאה שתסביר לך לפשר התוצאות האלו חוץ מזה- הציונים שלך נ ה ד ר י ם!!! כל הכבוד!!

נועה בת

New member
השקיעה שלך נמוכה יחסית ../images/Emo132.gif

למרות ההתפרצות כי את על סטרואידים . הם משפיעים ישירות על שקיעת הדם. C3 נמוך עם C4 גבוהה , בדכ מראה על פעילות של לופוס. ולמה את מרגישה זיפת ?? כי הסטרואידים משפיעים מאוד , אותי הם די החלישו , ושיבשו לי את המצבי רוח.... אבל זה עובר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ומתרגלים אליהם, חיים איתם ולצידם ...

נועה אני רק רוצה לציין: שיש לי תמיד

C3 נמוך,וC4 גבוה. וזה לא מעיד בהכרח על התפרצות המחלה. יש לי ככה אפילו שהמחלה אינה פעילה.

זה מראה על פעילות המחלה, אבל אל

תדאגי,כמו שכתבתי אצלי תמיד הC3 נמוך והC4 גבטה,וזה לא מעיד על שום דבר. שירי,אל תלחצי מיזה

ל3

New member
לנועה- אבל השקיעה נמוכה

בלי שאני אקח סטרואידים. את הבדיקות עשיתי לפני שהתחלתי עם הסטרואידים והתחילו לי אותם לפני שקבלתי את התוצאות בגלל כל הסימפטומים שהיו לי. בגלל זה זה נורא מוזר לי שהיו לי כל מיני סימפטומים אבל השקיעה בסדר.

PowerFul

New member
שירי...../images/Emo176.gif

מה שלומך? אני מקווה שאת מרגישה טוב. מכל מה שציינת לעיל, אני יודע לגבי ANA, C3 וגם לגבי שאר הבדיקות... בקצרה: EBV = Epstein Barr Virus, זהו וירוס שאחראי על מחלת הנשיקה אז יכול להיות שיש לך מחלת הנשיקה או משהו דומה לה. בכל מקרה אם הוא יצא חיובי זה עדות לזיהום ויראלי כלשהו. IgG זהו אימונוגלובולין (מעין חלבון המופק ע"י מערכת החיסון בתגובה למחלות ויראליות). CMV = Cytomegalovirus, זהו וירוס המקושר ל-EBV ודומה לו במבנהו. כנראה שמדובר בזיהום ויראלי, ולכן את לא מרגישה טוב. לגבי C reactive protein אני לא זוכר מה הבדיקה הזאת אומרת אבל אני יכול לנסות לבדוק לך... או שתשאלי את הרופא שלך לגבי זה. שיהיה לך יום נפלא ותרגישי טוב

למעלה