אני לא מבינה....

א1ב2ג33

New member
אני לא מבינה....

בזמן האחרון אני שומעת הרבה את השיר man in the miror
של מייקל שמדבר בעצם על לעשות שינוי בעולם, לגרום לשינוי.
מדבר על להפוך את העולם לטוב יותר
על ידי כך שלא נעצום את עינינו, ליבנו ותודעתינו ונתעלם מכאב הזולת
אלא נהייה ערים ורגישים לכאבם ונקום ונעשה מעשה טוב כדי להקל על כאבם.
מייקל מבטא בשיר זה את האכפתיות והרגישות המיוחדת שלו.
אני מאוד הזדהיתי עם השיר הזה כי הוא ממש מבטא כמעט מילה במילה תחושות ומחשבות אישיות שלי.
אני אדם בעל רגישות גבוהה למה שקורה לאחרים,
למה עובר עליהם,
מה כואב להם.
אני מאוד רגישה לכאבם של אחרים
ובכנות:
זה ממש עולה לי ביוקר!!!
כי לך כל כך אכפת מהם ואתה מגלה עם הזמן שלהם לא ממש אכפת ממך
וזה כל כך מכאיב!
זה כל כך מאכזב!! שאחרי שנתת להם את כל מה שיכולת לתת
הם מתעלמים ממך כשאתה זקוק להם.
אחרי הכל אתה מגלה שהם אינם ראויים לכך.
אז אני שואלת
למה לי לתת מעצמי כל כך הרבה לאנשים??
שבסוף יאכזבו אותי?????

שלכם, רחל הג'קסונית.

spirit0805

New member
מכירה את ההרגשה הזאת..

כמישהו זקוק לי, יודעים לגשת אליי כי ממני הם יקבלו מענה אבל כשאני זקוקה לעזרה, אופס פתאום אני לא קיימת...קרה לי לאחרונה למען האמת אבל אני לא אפרט...
תראי זה הטבע שלנו ואסור לנו לוותר יש כאלה שבאמת זקוקים לכך, תראי את מייקל כמה סכינים לא תקעו לו? אחרי שהוא רק עזר בעצם? הכי בולט זה ארוויזו שאם לא מייקל היה אמור להיות מת כבר משהו כמו 9 שנים, רק בזכות מייקל הוא ניצל ועכשיו מייקל הוא זה שמת ואני חושבת שזאת הייתה תקיעת הסכין שהכי כאבה למייקל, לשמוע את כל מה שהוא אמר עליו במשפט, אני באמת במקום מייקל לא יודעת מה הייתי עושה, אבל תראי מייקל מעולם לא הפסיק, להיפך הוא אפילו בעוצמה חזקה יותר המשיך ויש כאלה שבאמת בגדו בו ויש כאלה שלא...מייקל תמיד ידע שיש תקווה ואם הוא האמין בזה למרות מה שעשו לו, מי אנחנו שלא נאמין?

גם אני תמיד חושבת "למה לי לעזור? אף אחד לא יעזור לי כשאזדקק" אבל בתכלס אני לא מסוגלת להפסיק, ככה, אני לא יכולה לשמוע או לראות מישהו או משהו סובל...באמת שאני יכולה לקחת את זה מאוד קשה ולצערי לי אין את האמצעים שהיו למייקל כדי לתרום ולעזור...אבל קשה לי לדעת על מישהו שסובל או סבל, אין מה לעשות, באמת תמיד לפני שאת מרימה ידיים תחשבי על מייקל כמה שסבל אבל תמיד עזר כי זה היה חלק ממנו, וכי הוא האמין שקיים טוב בכל אחד...מייקל תמיד ידע להתסכל על דברים באור חיובי, צריך ללמוד זאת ממנו

Aneduune

New member
תהיתי על זה בדיוק היום.

ותכלס, תחשבי על זה שגם למייקל זה עלה ביוקר. יותר ביוקר מלנו, ואני חושבת שזה הגיע לשיאו עם המשפט. הרי כל מה שהוא עשה מלכתחילה זה לנסות לעזור למשפחה הזו ולילדים האלה.
אבל אני תמיד משתדלת לזכור - הוא נשאר אדם טוב, לא משנה במה הוא נתקל בדרך. נכון, מייקל מלאך חח אבל פשוט צריך להאמין שזה ישתלם מתישהו ולהמשיך לעשות דברים מאהבה.
לפחות תדעי כך שעשית כל מה שיכלת. כמובן, לכל דבר יש את הגבול שלו וגם את יכולה לדעת מתי להגיד לא.

spirit0805

New member
הלוואי ומייקל היה יודע להגיד לא..

הבעיה שהילד באמת היה חולה, הלוואי שאחרי שהציל אותו הוא פשוט היה משלח אותו לדרכו, אבל אין מה לעשות מייקל, שבועות נמצא עם הילד, מזיע בשבילו, עושה כל שביכולתו להציל אותו, מטפל בו...כמו כל בן אדם, אתה נקשר בדר"כ למי שאתה נמצא איתו הרבה ובמיוחד כשאתה משקיע בו כל כך...
למען האמת פעם אמרו משהו ואני לגמרי מסכימה...
ככל שאתה נותן יותר מעצמך לאחר ככה אתה אוהב את האחר יותר, כי כשאתה נותן מעצמך,אתה בעצם רואה את עצמך בבן האדם האחר ואתה אוהב אותו...מייקל ראה בו כילד שלו לכל דבר, ראו את זה! איך שהוא החזיק לו את היד, זאת החזקה של מישהו שמאחל לו רק שיבריא, ואיך שגאווין שם עליו את הראש, זה מרגיז אותי שאחרי זה הכל קרה, אני באמת לא מבינה? רק הכסף? והוא עכשיו לומד עריכת דין, וואללה יופי

dikloosh21

New member

m195809ppb19

New member
שלום לך,לעניות דעתי כדאי

שתנסי להציב גבול בנתינה שלך ,כלומר לא לתת מעבר למה שאת יכולה וכמובן שלא על חשבונך. אם את מרגישה שהעזרה שאת מעניקה לזולת פוגעת בך קשות ,אז כדאי שתצמצמי את זה למידה שתתאים לך.מלבד זאת ידוע ומפורסם שהחסד האמיתי הוא קודם כל בבית(שם הניסיון הכי קשה )אך שם הסבירות שתתאכזבי היא נמוכה כי מדובר בבני משפחתך. השורה האהובה עלי בשיר "איש במראה" היא: אם אתה מעוניין לעשות את העולם הזה טוב יותר אז תחילה תסתכל על עצמך ותעשה שינוי,כי היא מחזקת את עניין החסד בתוך המשפחה.מקווה שעזרתי ומאחלת לך כל טוב.

למעלה