אני לא מבינה
לפני חודשיים וקצת התחלתי לצאת עם מישהו ממש חמוד
היה לי מה זה כיף!
בהתחלה אני ישר אמרתי לו מה אני מחפשת/מה עושה לי טוב בבן זוג
ושאלתי אותו כמה פעמים האם הוא מחפש קשר
והוא אמר שכן בלי להסס.
לפני כשבועיים היחס שלו השתנה.. ושאלתי אותו האם הוא סגור שהוא בכלל רוצה קשר.
והוא אמר שהוא צריך לחשוב על זה. הוא חשב על זה ואז דיברנו בטלפון ואמר שלא.
שאלתי אותו כמובן למה, והוא טען שהוא כרגע לא מאושר עם עצמו, גורר דברים מהעבר ודואג מאד לעתיד ולא יכול להיות שם בשבילי ושזה לא נראה לו פייר לגרור אנשים שהוא מעריך ואכפת לו מהם (כמוני) לאנרגיות השליליות האלה.
כל מפגש שהיה לי איתו באותו השבוע האחרון הוא היה סגור, נראה מדוכדך ולא שמח ולא תקשר.
"בהתחלה חשבתי שזוגיות ואותך זה מה שאני צריך בשביל לצאת מהמצב הזה, אבל זה לא עוזר, זה לא מספיק"- למה הכוונה בדיוק?! ברור שלא יהיה לך טוב בזוגיות אם לא טוב לך עם עצמך ואתה לא נותן לעצמך להנות ולזרום עם זה וקוטע משהו שיכול להיות טוב. או שאני לא מספיק טובה בשבילך?
ואני שואלת את עצמי, עד כמה הוא עיוור? בנאדם עומד מולך ואכפת לו ממך ורוצה לעזור, ואתה לא רוצה את העזרה הזאת?
הוא כבר שנתיים במצב הזה (של החוסר שמחה).
אני מרגישה שאני מוכנה לעזור ואנשים פשוט לא רוצים
אני רוצה זוגיות כיפית ויציבה שאני אוכל להיות שם בשביל מישהו ושמישהו יוכל להיות שם בשבילי.
קצת התייאשתי
כי אני לא מבינה את הראש הזה, של הלרצות להיות בסבל לבד
לפני חודשיים וקצת התחלתי לצאת עם מישהו ממש חמוד
היה לי מה זה כיף!
בהתחלה אני ישר אמרתי לו מה אני מחפשת/מה עושה לי טוב בבן זוג
ושאלתי אותו כמה פעמים האם הוא מחפש קשר
והוא אמר שכן בלי להסס.
לפני כשבועיים היחס שלו השתנה.. ושאלתי אותו האם הוא סגור שהוא בכלל רוצה קשר.
והוא אמר שהוא צריך לחשוב על זה. הוא חשב על זה ואז דיברנו בטלפון ואמר שלא.
שאלתי אותו כמובן למה, והוא טען שהוא כרגע לא מאושר עם עצמו, גורר דברים מהעבר ודואג מאד לעתיד ולא יכול להיות שם בשבילי ושזה לא נראה לו פייר לגרור אנשים שהוא מעריך ואכפת לו מהם (כמוני) לאנרגיות השליליות האלה.
כל מפגש שהיה לי איתו באותו השבוע האחרון הוא היה סגור, נראה מדוכדך ולא שמח ולא תקשר.
"בהתחלה חשבתי שזוגיות ואותך זה מה שאני צריך בשביל לצאת מהמצב הזה, אבל זה לא עוזר, זה לא מספיק"- למה הכוונה בדיוק?! ברור שלא יהיה לך טוב בזוגיות אם לא טוב לך עם עצמך ואתה לא נותן לעצמך להנות ולזרום עם זה וקוטע משהו שיכול להיות טוב. או שאני לא מספיק טובה בשבילך?
ואני שואלת את עצמי, עד כמה הוא עיוור? בנאדם עומד מולך ואכפת לו ממך ורוצה לעזור, ואתה לא רוצה את העזרה הזאת?
הוא כבר שנתיים במצב הזה (של החוסר שמחה).
אני מרגישה שאני מוכנה לעזור ואנשים פשוט לא רוצים
אני רוצה זוגיות כיפית ויציבה שאני אוכל להיות שם בשביל מישהו ושמישהו יוכל להיות שם בשבילי.
קצת התייאשתי
כי אני לא מבינה את הראש הזה, של הלרצות להיות בסבל לבד