אני לא מבינה..

zuli4

New member
אני לא מבינה..

מובילים 1:0 עם גול יפההההה.. אי אפשר לשמור על היתרון לפחות עד סוף המחצית הראשונה??? ומה זה 9 דקות תוספת זמן, לא הגזים קצת הוקסברגר הזה(או איך שלא קוראים לו)..

X יו יו S

New member
טוב היה טוב לחיות עם תקווה

בשבועות אחרונות אבל טוב שאנחנו כבר יודעים שזה גמור עכשיו מאשר לסבול עוד 3 שבועות ואז לרדת

zuli4

New member
שבועות אחרונים**

וגם אני כבר הפסקתי להאמין..

רוני 2112

New member
עכשיו חטפנו 3 בראש

היום סופית ירדנו ליגה קיוויתי לפחות שנרד עם הפועל ת"א אבל נרא לי שהפועל חיפה בסוף תרד איתנו להתראות בעונה הבאה אם בכלל אהה ושכחתי כנראה דרבי היסטורי שוב

zuli4

New member
כואב לי להגיד את זה, ממש כואב..

אבל במחצית השנייה ראיתי אפסים רצים אחרי כדור.. נרד ליגה נעשה שיעורי בית ונחזור כמו גדולים..

רוני 2112

New member
אני רואה את זה מזמן

אין נשמה בקבוצה , אין הקרבה לא צריך שיעורי בית, צריך אוברול כללי אולי גם יושב ראש אחר

zuli4

New member
אולי יושב ראש אחר??

בטוח יושב ראש אחר.. הנהלה זאת לא הנהלה, זאת שכונה. קבוצה זה לא קבוצה. שחקנים זה לא שחקנים, זה קונוסים. זה מה זה כואב לי להגיד את זה, באמת. אבל מה אני יעשה..הפכתי להיות קצת מציאותית..

iT DiS

New member
בתור אחד שהרגע חזר מבלומפילד

אני מרשה לעצמי להגיד שאפילו לרוץ האפסים האלו שראית לא רצו כל המחצית השנייה... יש הרבה תירוצים להפסד הזה אבל זה לא יעזור... אין מה לעשות... ת"א היו הרבה יותר נחושים לנצח ולפי יחסי הכוחות על המגרש כבר מהדקה הראשונה גם הגיע להם. הטענות הגדולות ביותר שלי מופנות דווקא אחת לקוון הטיפש הגמור הזה ששרק לנבדל של אברג'יל שלא היה ולא היה קרוב להיברא בכלל, אבל מעל לכל לאוהדים המאופסים שלנו, כן כן... אנחנו. לפני פתיחת המשחק ועד לדקה ה-30 עודדנו ממש יפה והתרגשתי מאוד להיות חלק מזה, אבל בעיקר אחרי הגול הראשון, ובכלל לאחר השני פשוט הייתה דממה בשער 8, ובושה פשוט בושה שהם באים בטענות לשחקנים לשופט ולאמא של הערבים, מבלי להסתכל שניה במראה... שאגות כמו בגן חיות לשחורים של הפועל-הבלגתי, מטח קללות לעבר השופט וחבריו-הבלגתי, אבל לא לעודד את הקבוצה דווקא כשהיא הכי צריכה את זה?! על זה כבר אי אפשר לעבור בשתיקה... דווקא אחרי הגול השני היה צריך להיות רעש מחריש אוזניים בשער 8, וכל מה ששמעתי כשאוהדי הפועל ת"א(שלהם מגיע צל"ש על הופעתם הממומנת היטב ע"י בעלי הכוחות בהנהלה ולא יודע מה עוד)עצרו לשנייה או שתיים כדי לקחת אוויר , זה היה רק קולות של גרעינים מתפצחים,וכמה רפי שכל שנענו להתגרות של אוהדי סכנין\ת"א שיצאו נגדנו... פשוט בושה. שיהיה לנו לילה פחות רע מהמשחק.

iT DiS

New member
אה.. ושכחתי...

למה להוציא שחקן שנלחם בכל חתיכת דשא, כשיש לך קונוס שלא יודע לעשות כלום בכדורגל חוץ מלהרוס את המשחק בדמותו של רמי אליהו... מאז שנכנס היה חושך.. והוא התעייף אחרי שני ספרינטים(אם אפשר להגיר את המיני-גיחות שלו קדימה כך...) ופשוט לא רץ אחרי הכדור, ומילא הכדור, אבל לא עשה כלום לשחקני ת"א... עוד בושה...

D a n n y b o y

New member
הקוון היה בנישתי

אותו אדיוט שאמר לשופט להוציא אדום לאופיר חיים. זה בן אדם שלא מסוגל להודות בטעויות שלו.

RED OR DEAD BS

New member
לא מסכים בגרוש

אנחנו האוהדים ליוונו אותה, עודדנו ומה הם מחזירים לנו? עזוב השיוויון, אנחנו עדדנו בתחילת המחצית השנייה אבל השחקנים נכנעו כבר בחדרי ההלבשה, אנחנו נותנים להם את הנשמה והם מחזירים לנו בחרא, מגיע לנו לרדת ליגה.

מוצארט

New member
אז חזרתי עכשיו מבלומפילד

ואני פחות או יותר מסכים עם מה שרן אמר. אנחנו נרד ליגה, נעשה שידרוגים בקבוצה, ובעזרת האל, נחזור למקום הטבעי שלנו.

למעלה