אני לא מבינה?

salpter

New member
אני לא מבינה?

יום 11 למחזור זקיקים יפים עובי רירית (אחרי בדיקת דם ומעקב זקיקים), והטכנאית אומרת יש נוזל בצוואר הרחם יכול להיות שכבר בייצת אתמול יש לך הפרשות (תסלחו לי על התיאור) כן עניתי אבח זה נראה לי כמו סוף מחזור. טוב מה עושים קוראים לבעל מהעבודה? (פעם כבר עשיתי את חפוז ולא יצא כלום) יכול להיות שבייצתי ורמת ההורמונים תראה שעדין לא בייצתי? יכול להיות שחלק מהזקיקים בייצו (לדעת הטכנאית) והשאר יביצו אחרי כוריגון? סליחה על החשיפה אבל בד´´כ אנו מקימיים לפני הכוריגון ואחריו עד היום שהרופא אומר ומעבר, אז מה עכשיו צריך גם בתקופת הזריקות? ההצלחה בהזרקת גונל ללא תופעות מקורו במחט חדשה , שקופה דקה מאד יותר מהכתומה. מישהוא יודע מה עם יפית, יום רבעי חמשי היה אמור להיות שיא ההיפר ?

הכל את יודעת?

ולגבי הנוזל בדוגלס- ע"ע "מה זה נוזל בדוגלס" שפתחתי ביום חמישי.

ניסיון לענות

אני לא יודעת מה הבעיה שיש לך אבל אם זה במקרה שחלות פולציסטיות כמו שיש לי אז זה בהחלט יתכן. אני הייתי מקבלת זריקות פרגונל והייתי מבייצת בלי כוריגון ובגלל זה פעמיים פספסתי. למזלי הבנתי שהכאבים שהיו לי זה בעצם ביוץ ולכן ניצלנו את הרגע וזה היה החודש שבו הטיפול הצליח.

עידית ד

New member
חפוז באמצע היום ...... ../images/Emo9.gif

לדעתי תקראי לבעלך מהררררר הביתה (או שתפגשו באמצע...) כנראה הביוץ החל אתמול בהצלחה עידית

salpter

New member
../images/Emo32.gif תשובות מבדיקות עזרה.

E2 - 306 - קטן מ0.2 - POG הפורוטוקול עוד יומיים גונל ואח´´כ כוריגון. לא מבינה אז לא היה ביוץ? יכול להיות שהיה וזה כבר ירידה בהורמונים?

עמית@

New member
לא היה ביוץ, נוזל יכול להופיע מכמה

סיבות. עם רמות כאלה אין סיכוי שבייצת משום ההפרוג´ עולה אחרי הביוץ ולא יורד. אז לפחות לזה אין מה לדאוג

באאבו

New member
נוזל בדוגלס יכול להיות מכל דבר

וזה בכלל לא אינדיקציה לביוץ. קצת פניני חוכמה:
הדוגלס זה המקום הנמוך ביותר באגן, ושם מתנקזים כל הנוזלים שמשתחררים לנו בגוף. גם זה של הביוץ. בקיצ´, זה לא ממש מעיד על ביוץ וגם לא ממש מעיד על לא-ביוץ. אגב, היה לי מקרה ממש דומה פעם, שהטכנאית החכמה אמרה שהיה לי ביוץ, וזה היה בבל"ת... בהצלחה,
באבו

למעלה