אני לא מבינה

טאוונדה

New member
אני לא מבינה

איך אתם מצליחים להתמודד עם דבר כזה . מאז שגלתי שפגעו בילדים הכי יקרים לי הנושא הזה לא עוזב אותי, אני משתדלת להיות עסוקה אבל כשיש קצת מנוחה, הדמיון שלי פועל איך הוא אונס אותם וזה אוכל אותי ממש. אני תודה לאל לא עברתי את זה אבל כל-כך הייתי רוצה לעזור לילדים הללו, לנסות להבין אותם. אחרי שלש שנים הם נפתחו ודברו על זה לראשונה אתי, עכשיו רק העניין בטיפול. ואני פשוט לא מבינה למה אלוהים היה צריך לפגוע בהם ככה ואיפה הוא בכל הסיפור הזה? אני רק מקווה שהם יוכלו לצאת מזה. לדעתי אדם שיוצא מזה הוא גיבור כל יום מחדש, כי צריך בשביל זה כוחות אדירים

איך מתמודדים

אך אנחנו מצליחים להתמודד? אני חושבת שעל ידי עשייה. עושים משהו בנושא, מה שיכולים, וזה נותן הרגשה של תיקון במידת מה. אולי יותר בגדול, פחות ממוקד במקרה ספציפי, אבל בכל זאת משהו. ונכון, לצאת מזה שפוי ואדם טוב, מתפקד - זה לא פשוט, אבל הרבה הצליחו לעשות את המסלול הזה בהצלחה. ולפחות ממה שאני ראיתי אצל אנשים שונים, אחד הדברים החשובים ביותר בהחלמה שלהם היתה נוכחות של מבוגרים תומכים, שהאמינו להם באותו זמן. כרגע נשמע לי שאת בתפקיד כזה והוא חשוב ביותר. תמשיכי לעשות את מה שאת עושה. דעי לך שזה משהו שלא כל אחד מוכן לקחת על עצמו. לעתים "קל" יותר לבטל את חשיבות העניין, לא להאמין, להעביר את זה למישהו אחר והעיקר לא להבין באמת מה קרה שם. ואת יכולה לתת לעצמך ח"ח על זה שאת לא נוטשת ועדיין שם בשבילם.
אילנה

למעלה