אני לא מבקש נדבות

כרוני

New member
אני לא מבקש נדבות

נבחרת ארגנטינה עלתה לגמר הקופה אמריקה עם 3:0 חלק על מקסיקו. באסילה עלה במערך 4:3:3 יהלום שכל כך מזוהה עם הנבחרת. תודות ל- 1) באסילה, על האמון בריקלמה. 2) ריקלמה, על היותו המוסר הטוב בעולם מאז שזידאן פרש. 3) קמביאסו, על שהבין שלגדל מקבץ של 16 שערות באמצע הקרחת לא בדיוק נחשב תספורת. בקשות מ- 1) באסילה, שיעלה עם אותו הרכב בגמר מול ברזיל. 2) ריקלמה, שייתן תצוגה בגמר כמו במשחק מול ברזיל במונומנטל ב-2005 ויביא קופה. 3) קמביאסו, שימשיך לעשות קרחת מהקרחת. ליילה טוב. ארגנטינה אלופת הקופה אמריקה 2007.

Yali9

New member
לפחות השתלם לך להשאר ער למשחק ../images/Emo86.gif

בהצלחה לארגנטינה..

batigol

New member
בהחלט אני מסכים איתך

ריקלמה הוא מוסר המסירות הסתמיות הטוב בעולם. אחלה בישול היה לו אתמול, כמו גם אז כשהוא בישל למסי, אבל כעושה משחק הוא לא יכול להיעלם לכל כך הרבה זמן במשחק ולהגיע רק לבעוט בעיטות חופשיות. זה בזבוז של שחקן. אבל יכול להיות שאני מתבלבל בשחקן כי ריאל ואתלטיקו מדריד במרדף אחריו. אתמול בסוף זה היה ממש בוסטה בכחול לבן: פאטו, ריקלמה, טבז, גאגו, פאלסיו (עוד אחד שמתעלה רק במשחקים מול ריבר). אם באסילה יחליט לעלות את אותו הרכב והוא ינצח....סבבה. אבל אחרי הטראומה שהם השאירו לי ב2004 אני מבקש ממנו לחשוב טוב טוב את מי הוא מעלה בהרכב. בהצלחה ביום ראשון נ.ב איזה שער של מסי? הילד הזה פשוט ענק. ואיזה משחק נתן מצ'רנו, קראו לו "אל פולפו" (תמנון), כמה כדורים הוא חילץ, כמה הוא רץ והשקיע. רואים שהוא מריבר. תותח. עוד פעם בהצלחה לכולם ביום ראשון (גם לבוסטרוס ואפילו לריקלמה).

למעלה