אני לא מהעיר הזאת אבל... איפה אפר לעשות קעקעוע? תודה לכל המיתייסים
T tia3 New member 6/1/04 #2 בכל סטודיו הם נמצאים כל איזה 100 מטר. לא תהיה לך בעיה למצוא אחד. אם אתה רוצה המלצה תפנה אליי במסרים.
A amickyaa New member 7/1/04 #3 קעקוע הכי טוב לעשות ../images/Emo91.gif הכי טוב לעשות בבניין צרפתי ברחוב הרצל אחרי היקב מצד שמאל מצפון לדרום.........הם אחלה,סטרילים ונקיים........מומלץ אבללללללל זה כואב לאללה בהתחלה אחרי זה ,זה מגרד ואחרי זה מקבלים מחמאות............ מומלץ
קעקוע הכי טוב לעשות ../images/Emo91.gif הכי טוב לעשות בבניין צרפתי ברחוב הרצל אחרי היקב מצד שמאל מצפון לדרום.........הם אחלה,סטרילים ונקיים........מומלץ אבללללללל זה כואב לאללה בהתחלה אחרי זה ,זה מגרד ואחרי זה מקבלים מחמאות............ מומלץ
W WooDen Leg New member 8/1/04 #4 ....... אתה מדבר על הסטודיו שליד היקב לא? וומפייר.. עשיתי שם ת'עגיל שלי בגבה בהצלחה חבוב.
A amickyaa New member 8/1/04 #5 צודקת ../images/Emo13.gif תראי,תראי את העגיל ??? נו נראה.........לאאאאאאאאאאאא תתקרבי יותר אני לא רואה עודדדדדדדדד יותר אה,יפה וואלה פצצות..............לילה טובבבבבבב
צודקת ../images/Emo13.gif תראי,תראי את העגיל ??? נו נראה.........לאאאאאאאאאאאא תתקרבי יותר אני לא רואה עודדדדדדדדד יותר אה,יפה וואלה פצצות..............לילה טובבבבבבב
H Hii BiTcH New member 8/1/04 #6 נראה לי קוראים לזה "הדיו הכחול" ומיקי..אתה פשוט נדפק...אבל ממש...נדפק...