אני לא מוכן לסבול את זה יותר...

אני לא מוכן לסבול את זה יותר...

חברים, היום הגיע היום לשבור את השתיקה ולתקן את העול הנוראי שנעשה במשך שנים אשר קלקל את נפשם של אלפי ילדים במדינת ישראל... כהרגלי בכל בוקר פתחתי היום את הטלוויזיה והתוודעתי לעוד זוועה נוראית שפקדה את הנוער... טוב-טוב הגמד החביב שתמיד עזר לחיות היער ונלחם בטרולים, נעשה מחדש... כן, כמו סדרות טלוויזיה רבות אחרות גם טוב-טוב נפל קורבן ללחץ ההתפתחות המודרנית. הוא צוייר מחדש דובב מחדש (ע"י דודו זר אבל זה כבר נושא בפני עצמו) העלילה שונתה ומבנה הדמויות שכולנו הכרנו נופץ לרסיסים. חברים, אי אפשר לתת לעול הזה להימשך, כבר איבדנו את קיפי, כבר איבדנו את החתולים הסמוראים (דובבו מחדש ושונה השיר פתיחה האלוהי...) איבדנו את טוב-טוב. מה הלאה??? אני קורא לכל בני הדור שעוד אכפת להם מן הקלאסיקה האיכות ועתיד הדורות הבאים להתאחד יחדיו ו.....לעשות משהו. מצטער אבל אני פשוט נסער מדי בכדי להעלות רעיון פרקטי כרגע... שיינר

פִּירֶה

New member
ואם לא אכפת לי מהקלאסיקה האיכותית ו

ועתיד הדורות הבאים? באמת שנמאב לי מהמגניבות של כל השוסים המגניבים מידי לטעמי. אבל זו רק אני מה אתם מסתכלים? תמשיכו הלאה...

אז... חבל.

בכל מקרה.. אני אתך... אלו באמת היו קלאסיקות... רק חבל שעבר זמנם... הילדים של ימנו כבר לא מעריכים תוכניות טובות! לכל דבר הם צריכים דיבוב! שיסתדרו! אז כן... ההתפתחות של היום הרסה דברים רבים... ובינהם תוכניות הילדות שלנו... טוב... לפחות אני לא רואה כבר טלויזיה יותר (כמעט...), ותמיד תוכל לראות את חלק מן תוכניות הילדות בקרטון נטוורק... (זה נראה פשוט נורא בעיברית!) בגירסא הישנה המקורית והטובה... אז.. כפי ששמת לב.. אין לי ממש פיתרון בשבילך... רק... להמשיך להאמין?- טוב.. תשכח מזה... פשוט אין לי פיתרון :) בהצלחה לך! דנית.

פִּירֶה

New member
בYES יש 8 ערוצים מצויירים בלי דיבוב

מוהאהאהאהא.... עוד הודעה חסרת משמעות מבית היוצר שלי

הפתרון המצויר

קודם כל- איזה בושה... רמתיים מוציאים 6 לטיול חנוכה... ( למרות זאת אנחנו אוהבים אותכם ) אוקיי- קודם כל אי אפשר לומר שהתנועה לא מוחה כנגד הדיבובים המלאכותיים, ולמי שהי ביוצרים כחול אדום- מוות לקיפי החדש אומר לכם משהו?! והפתרון המצויר הוא: השתלטות כוללת של המומינים על מסכי הטלוויזיה

MissUnKnown

New member
טוב טוב הוא רשע.....

הוא כל הזמן פגע בטרולים חסרי הישע והוא גם אנס.....

MissUnKnown

New member
הוא כן זה זכור לי היטיב

ושוב אני עונש על השאלה...אני עדן מקן בינימינה

תשובה יותר צפויה!! וכבר אכלתי פיצה!

אני עומדת להקיא!! (או שסתם יש לי בחילה.. אחרי 3 פיצות...)

למעלה