אני לא מוכנה שונסה תעוף לפני רנין ושפרה

L u s t

New member
אני לא מוכנה שונסה תעוף לפני רנין ושפרה

אני פשוט לא מוכנה!! יש סדר עדיפויות.

אם יכולתם לבחר את סדר ההעפה

מה היה? שלי... הבאים בתור: * שפרה * רנין * חגית * אינה * שחר לא סגורה על ההמשך.

לא יודע אם זה לא יהיה באמת מה שיקרה...

אך הסדר שלי להדחות הוא כזה: * ונסה * שחר * לאון * חגית * איתי * צבר * יוני ולגמר יגיעו: בובליל, שפרה, עינב, רנין ואינה.

sweetdreams

New member
הממ.. אז ככה..

כמובן שכל מה שאני אומרת עכשיו הוא נכון לרגע זה, וזה תמיד עשוי להשתנות: איתי - כי הוא מעפן (וכי צריך קודם מישהו וותיק, אחרת החדשים היו באים לפניו) אינה - כי היא כזאת מעצבנת!!!! חגית - כי היא מיותרת ולא קשורה. שחר - כי הוא סתם טיפוס מגודל ומתלהב. יוני - כי מה הוא בעצם עושה שם?? יוסי - כי המלכה האמיתית היא הבת שלו, וליאון צודק, היא צריכה להיות שם לבד. רנין - כי כמה כבר אפשר לשמוע אותה מתלוננת על אותם דברים?? צבר - כי היא אמנם לא מעצבן, אבל בשלב הזה גם לא להיות מעניין זה מספיק גרוע. ונסה - כי היא תותחית ועושה מה שבראש שלה, וכל הכבוד לה על זה!! עינב - כי היא המלכה! ולא אבא שלה. שפרה - כי היא הבחורה הכי שווה בבית. ליאון - כי הוא המלך!!

shy6

New member
שלי

קודם: צבר רנין יוני חגית שחר ונסה איתי שפרה לאון אינה יוסי עינב

הבחירה קשה אבל...

נראה לי שההיתי מעדיפה שונסה תלך לפני שיפרע כי ונסה פשוט שרלילה עם ההתנהגות שלה לאיתי! וזה יותר מפריע לי משיפרע ומהמסרגות

morann7

New member
צודקת. שפרה מעצבנת אותי הרבה יותר

מונסה. מקווה מאוד ששפרה תעוף

SG12

New member
ונסה משעממת יחסית לשניהם

ולפי דעתי כל מי שמשחק את המשחק צריך להשאר עד הגמר!! צריכים להשאר עד הסוף: יוסי, עינב, לאון רנין ושפרה..

no nick 1989

New member
ונסה הפכה להיות בלתי נסבלת

כרגע האמת יותר נעים לי לראות רנין\שפרה. [ובאמת שאני לא מסמפטת אותן בכלל בכלל.] חוץ מזה שאם היא תעוף יוני יהיה רק של עינב

למעלה