אני לא מופתע

אני לא מופתע

אנחנו לא לומדים מלקחי העבר. צריך לעצור את אולמרט ולהעמיד אותו למשפט על סיוע לרצח אזרחים ישראלים. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3263652,00.html משום מה לא מצאתי את הכתבה בynet בעברית...מעניין למה הם העדיפו לא לפרסם אותה לקהל הישראלי או שסתם לא מצאתי

טיפשות נוראית, אסור לנו להתערב

אפילו אם הם יכנסו למחלמת אזרחים, או אם אבו מאזן יהיה בסכנת מוות.

זה כבר מזמן עבר את ההגדרה של

טיפשות נוראית. זאת לא טיפשות. זה פשע נורא נגד האומה היהודית, העם היהודי ומדינת ישראל. ולא רק המעשה הזה אלא בכלל ההתנהלות הכללית של ממשלות ישראל ב10 שנים האחרונות להוציא מספר מקרים חריגים. את כולם לדין! אבל אנחנו עם טיפש. לא לומדים מטעויות, או שאנחנו לא רוצים להתמודד עם הבעיות, עדין לא החלטתי. כל פעם אנחנו דוחים הכל עד שמאוחר מדי ואז המצב עוד יותר נורא ואז אנחנו מופתעים למה כל החרא מתפוצץ לנו בפנים, הרי רק רצינו שהכל יהיה על הצד הטוב ביותר.

a e q u i t a s

New member
אני מוחה על דבריך

אני ממש מוחה על דבריך, ניהול מדינה בעצם מבוצע על ידי ניהול סיכונים. כל החלטה של מנהיג אפשר למצוא את היתרונות והחסרונות השאלה היא מהי התמורה לעומת הפסד... כל סוכנויות הביטחון של ישראל, שב"כ וצה"ל, שר הביטחון וראש הממשלה הסכימו פה אחד להעברת הנשק ו3 מיליון כדורים לכוחות הנאמנים לאבו מאזן, כי נפילת שלטונו של האבו מאזן חמורה פי כמה וכמה מונים... אבו מאזן עומד היום מפני כוחות פוליטים מאוד חזקים, איראן נושפת בעורפו וכנ"ל גם החיזבאללה ואל קעידה, כולם רוצים לדרדר את המצב הביטחוני, לא פעם נשמעו איומים על חייו של נשיא פלסטין, ולכן יש חשיבות עליונה בלעזור באופן חשאי למחצה לבצר את מעמדו בקרב הציבור הפלסטיני.

ההחלטה שאולמרט ביצע

היא לא לקחת סיכון אלא להראות שאתה טיפש סיכון זה כשאתה יכול להרויח ואתה יכול להפסיד כאן לא יכלנו להרויח בשום צורה צריך ללמוד מהעבר...מה קרה אחרי הסכמי אוסלו? אתה באמת חושב שהפתח יהרגו את החמאס עם הנשק שאנחנו ניתן להם? כשהם יכולים לירות בנו איתו לבצר את מעמדו בקרב הציבור הפלסטינאי ולחזק את אבו מאזן לא בעזרת לתת לו נשק. צריך לחסל את ההנהגה המדינית של החמאס!

למעלה