אני לא מוצאת..

snoopona

New member
אני לא מוצאת..

לא בררנית יתר על המידה, לא מחפשת דברים לא מושגים או לא אפשריים... בכל זאת, לא ממש מוצאת. נכון, אני לחוצה בכסף. נכון, אני רוצה משהו קצת מעל חורבה. לא ידעתי שזה כזה קשה...

subotaj

New member
זה דיי קשה... עד שאומרים "זהו נשבר

אני לוקח את הדירה הבאה" ומוצא את עצמך באיזה חור אבל חור שהופף להיות הביבי שלך!

snoopona

New member
אני לא בררנית

אבל מה שראיתי פשוט בלתי נסבל. אני מחפשת חדר שיכיל מיטה, ארון ושולחן. לא יותר. ושיהיו שלושה חדרים כאלה וסלון במחיר סלון. אולי אני מחפשת במקומות הלא נכונים?

לא הבנתי

האם את מחפשת חדרים שממש יכילו את כל הדברים הללו, או שיהיו מסוגלים לכך? (כי דירות מרוהטות יש פחות). שנית, באיזה איזור את מחפשת? נניח בת"א, ישנם איזורים שבאמת יכילו מעט דירות כאלו, כי מבנה הדירה תלוי בסגנון הבניה. בלב ת"א, למשל (על הרחובות המרכזיים), דירות כאלו יהיו מועטות, ובאופן כללי, ממה שראיתי באיזורים אלו, החדרים גם לא מאוד גדולים. ולבסוף, כמה את מוכנה לשלם עבור דירת 4 חדרים (3 חדרי שינה וסלון)? יכול להיות שדירות כמו שאת מחפשת פשוט מטבען יושבות בטווח מחירים קצת יותר גבוה ממה שאת מאפשרת.

snoopona

New member
אז ככה

1. חדרים שיהיו מסוגלים להכיל, אם כי אני לא אתנגד שהדברים יהיו שם. 2. האיזור פחות קריטי לי. ר"ג, גבעתיים, תל אביב... לא ממש משנה לי 3. עבור דירת 4 חדרים אני מוכנה לשלם עד 800$. איפה כדאי להתמקד?

רמת גן וגבעתיים

בשביל עומק ת"א זה נשמע לי קצת שאפתני. עבור הדירה שלנו אנחנו משלמים 750 $ (אך מצאנו אותה עם תיווך, כך שאפקטיבית בשנה הראשונה זה עלה יותר מ- 800) והיא נמצאת על גבול ת"א. עם כל אהבתי אליה, וכמה שהיא באמת נהדרת, ייתכן שאפילו היא לא היתה עונה על הדרישות, כי חדר אחד, על אף שהוא מכיל מיטה, ארון ושולחן, צר מכדי להכיל שני אנשים לרוחבו. זה התאים לאחד השותפים (שמאוד אוהב כוכים), אבל לו באמת היינו מתעקשים על שלושה חדרים מרווחים לא היתה לנו ברירה אלא להמשיך לחפש. מכל מקום, באיזורים הללו סגנון הבנייה חדש יותר, ובגדול הדירות גדולות יותר.

snoopona

New member
מעבר למד"ס והומלס...

יש עוד מקומות שאפשר לחפש בהם דירות?

תמיד יש עוד מקומות

היתה התייחסות לזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=794&art_id=7(לא הייתי כאן כשהפצעת לראשונה, אז אני לא זוכרת אם כבר הציעו לך לעיין בו, אבל באמת יש שם שני מאמרים - בקרוב יותר - שמרכזים מידע שהרבה אנשים שעוברים דירה יכולים להיעזר בו). יש את לוח העיר, שבא עם עיתון העיר (והוא לוח מקומי לאיזור המרכז, לכן אנשים אמיתיים מפרסמים בו, ולא רק סוכנויות תיווך.) אם את ממקדת את איזור החיפוש שלך את ממש יכולה לצעוד בו ולתלוש טלפונים ממודעות (יש מגוון שלם של דירות שעוברות כך מיד ליד בלי שאף אחד ידע, כי הפרסום הזה מספיק). וכן, יש סוכנויות תיווך. זו לא מילה גסה, והרבה מהם הם אנשים הגונים שפותרים להרבה בעלי דירות את הבעיה של מציאת דיירים, שהיא בסופו של דבר, הרבה טרחה עבורם. הרבה מאוד מהדירות הטובות באיזור מקומי יכולות לשבת אצל שניים או שלושה מתווכים (כפי שלנו קרה, כשחיפשנו באיזור מאוד ספציפי.). נכון, זה יותר כסף, אבל זה לא הון תועפות: אם הם מוצאים לך דירה סבירה, ושכר התיווך מתחלק בשלושה, זה יוצא תשלום חד פעמי לכל אחד של אלף ומשהו ש"ח. לא סכום שיש לזלזל בו בשום מובן, אבל עדיין בגדר הסביר. דרך אחרת שאפשר לגשת בה לעניין( וזה מה שאנחנו עשינו), זה לבוא למתווך ולומר שהשכ"ד האופציונלי הוא רק עד כך וכך, כשהסכום הזה בתוספת דמי התיווך מגיע לבערך מה שהחלטת שאת מוכנה להוציא.

JaneLame

New member
לכי לאזור שאת רוצה לגור בו

ותתלשי מודעות מלוחות מודעות. גם דרך.

BAHMAL

New member
מציעה לך דירה 5 חדרים באור יהודה

דירה מרווחת 110 מ' להשכרה מ1/10/2004 ב600$ מרוהטת ויפה כולל דוד שמש פני במסר לפרטים נוספים שנה טובה

למעלה