אני לא מוצא את עצמי

א ו ח נ ה

New member
אני לא מוצא את עצמי

שלשום חבר טוב שלי מהתיכון נהרג בתאונה, ואני לא מפסיק לבכות ולחשוב עליו מאז לא ניראה לי שעברה דקה מבלי שאני אזכר בו אין לי חשק לעשות כלום, לא לעבוד, לא לדבר עם חברים, אני מרגיש שהעולם השתגע. אמנם רבים מהחברים לא נשארו איתו בקשר, והפעם האחרונה שדברתי איתו היתה לפני שנתיים, אבל מכעיסה אותי האדישות של כולם, לא ראיתי אף אחד בוכה אני לא מבין איך זה שאי שמירת קשר מבטלת את כל התקופה שלנו איתו בתיכון הוא היה חבר מדהים ובאמת כולם אהבו אותו, אז אני לא מבין מה קורה פה!!! אני בוכה כבר יומיים, ואני מרגיש שזה בכל זאת לא מספיק אני לא יודע אם תבינו את מה שאני מרגיש, אהבתי אותו כל כך ואני לא יודע איך להתמודד עם זה עכשיו.

משתתפת בצערך

הכי כואב לאבד אדם קרוב תן לעצמך לבכות ותאמין לי שלא השתגעת החוסר אונים והבילבול והסירוב להאמין במה שקרה תן לעצמך להתפרק ועם ישצורך תפנה לאיש מקצוע האדישות לפעמים היא רק חיצונית אתה לא יכול לדעת מה קורה לאדם מבפנים

אחשל

New member
אבל מצאת אותנו ../images/Emo201.gif

ואני חושב שכולם כאן מבינים ומזדהים עם הכאב שלך על מותו של חבר. ההתמודדות עם הכאב שונה מאדם לאדם, יש רגישים יותר ופחות, ויש כאלה שכנראה לא היו ממש קרובים ולא מרגישים את הכאב בעוצמה שאתה מרגיש, אז אין כ"כ טעם בלכעוס עליהם...

למעלה