אני לא מחזיקה יותר מדיינמו הקוסם הוא לא מבצע את הקסמים לבד

אני לא מחזיקה יותר מדיינמו הקוסם הוא לא מבצע את הקסמים לבד

הוא נעזר בכוחות חיצוניים. והוא כנראה עשה עסקה עם השטן והוא גם עושה דברים שבן אנוש רגיל לא יכול כמו למשל שדברים יוכלו לעבור דרכו ( זה על טבעי).
בקיצור סתם קוסם זה לא חוכמה לעשות דברים מדהימים כשנעזרים בשדים.
עברה לי ההתלהבות ממנו. אדם צריך להצליח בזכות עצמו לא בזכות השטן
https://www.youtube.com/watch?v=gF_MYNKNPI0

עכשיו גם הפסקתי לתהות איך הוא עושה את זה

אה ותתעלמו

מהחלקים ההומופובים בסרטון. זו לא אשמתי שהכניסו את זה לשם. אני ממש לא נגד הומואים ולסביות. פשוט בעיקרון בגלל שבדתות יש איסור על כך אז מי שחותם עסקה על השטן מעודד את זה ולכן מכניסים דברים כאילו לסרטונים. ולא שיש לי בעיה עם הומואים ולסביות לא חושבת שיש בזה משהו רע אבל מסיבה זו מכניסים את זה לסרטונים לצערי אז תתעלמו . בסדר כי זה ממש לא העיקר בסרטון ואני ממש לא שותפה לדיעות האילו אני בעד כולם

ומצאתי עוד סרטון על הקשר בין קוסמים לשיתוף פעולה עם שדים

אגב רב הקוסמים לא כאילו . רק חלק קטן מהקוסמים ולרב החלק הזה הוא החלק היותר מצליח ומפורסם. והם גם עושים אז יותר שימוש בסמלי שטן/אילומינטי במצב כזה. לפעמים גם זו ערבוביה כלומר טריק רגיל עם הסבר ואז שימוש ברוח/שד. ואז קשה לעלות על זה
https://www.youtube.com/watch?v=dCZgh5-rA6Y
לסיכום רב הקוסמים לא כאילו אבל לדעתי דיינמו כן גם כי בסרטון הקודם הוא התייחס לעצמו בהערת אגב כמו השטן ( הוא אמר :" כשקוראים לשטן הוא בא" ואז הוא ניגש לחבורת בנות שישבו ליד שולחן יותר ברור מזה??? )גם כי הוא עושה שימוש בסמלי אילומינטי וגם כי בקסמים שהוא עושה יש המון מוטיבים על טבעיים ( כמו שהצמיד עבר דרך הבוהן שלו כמו שהוא מוציא דגים מתוך דלי ריק וכולי). אני לא חושבת שהוא עושה את זה לבד. אין מצב.

וכרגע אני מתכוונת לצפות בסרט בן שעתיים על הנושא

לא יודעת אם הוא טוב אבל הוא מתיימר לסקור את הקשר בין עולם הרוחות והקוסמים הטובים בעולם הוא בן שעתיים פלוס הסרט
https://www.youtube.com/watch?v=_-AZkPGMvL8
אגב לא זוכרת אם זה היה בסרטונים ששמתי למעלה אבל ראיתי סרטון על קוסם שממש הודה שהוא עובד עם רוח ( שסביר להניח שהיא שד ולא רוח אבל לא משנה), וסיפר שהיא עוזרת לו . חבל שלא בדקתי את השם של אותו קוסם. זה מעניין אותי הנושא הזה

לדוגמא מהסרט ( אגב הוא מאוד מעניין ממליצה) קוון הוא קוסם

שעושה קסם החלפת פנים ( מחליף מסיכה בשנייה), הוא מסוגל בדקה להחליף מלא מסיכות . שתי מצלמות צילמו אותו ולא גילו איך הוא עושה זאת בנוסף לא נראה שהוא מחזיק מסיכות לידו או על גופו התלבושת הדוקה. בפחות משנייה המסיכה שמוחלפת מתיישבת בול על הפנים קוון סיפר שמי שלימד אותו את האומנות של החלפת הפנים לימד אותו את זה בשלושה ימים גם אם מדובר בטכניקה ( וזה לא כי עובדה שמצלמות לא הצליחו לגלות דרך אנושית), אין סיכוי שילמדו אותה בשלושה ימים. כי אף אדם לא יכול לעשות זאת . נקודה.
הנה שוב קישור לסרט
https://www.youtube.com/watch?v=_-AZkPGMvL8

גם קופרפילד כמו דינמו עבר דרך מוצקים

הוא העביר את הגוף שלו דרך החומה הסינית, הוא העיף אנשים בלי עזרים,
וכולי הוא שיגר עצמו למקומות אחרים בשתי שניות רק שדים מסוגלים לגרום לאנשים להיות בעלי יכולות על טבעיות כאילו. אבל איכשהו בגלל התואר קוסם אנשים אשכרה חושבים שזה טריק שאפשר להתאמן עליו. כן בטח תתאמנו כמה שתרצו ללא עזרה על טבעית אי אפשר שהגוף יעבור דרך חפצים מוצקים ללא פגיעה
אין לי כבוד לקוסמים האילו הם לא עושים כלום ומקבלים תהילה על דברים שהם לא עשו. אני מכבדת רק קוסמים שעבדו קשה על הטריקים שלהם ולכן התהילה מגיעה להם בצדק אבל כמובן שרק הfake יתפרסמו ברמה גבוהה, חבל.

נ.ב גם עסקאות עם שדים לא משתלמות כי ההנאה היא רק בטווח

הצקר. למראית עין בטווח הקצר הם יהנו מכל מה שחפצו הצלחה, יופי, סקס, עושר אבל המחיר גבוה הם מוכרים את נשמתם לשטן. אין תג מחיר על הנשמה ועדיין בכל העולם העסקאות האילו ממשיכות להחתם לא רק בעולם הקוסמים

kikona126

New member
בהרבה מאוד משיטות המיסטיקה יש סמלים

שאנחנו מפרשים אותם בדרך כזו או אחרת, אחד הכלים היותר ידועים הוא קלפי הטארוט, מי החליט על הסמלים שיש בקלפים? מי נתן להם את המשמעות? מי החליט לצייר תמונה מסויימת על קלף מסויים? הציור וההכנה של הטארוט מגיעה מתקשור. לכן מעולם לא התחברתי לקלפים המצויירים. אם אני פורסת זה בחבילת קלפים רגילה (של משחק), ואני לא מתייחסת למה שיוצא בפריסה, פתיחת הקלפים היא אמצעי תקשור, זהו כלי, ואם ננסה לקרוא בהם על ידי כך שנלמד את הפרשנות שלהם לא נגיע רחוק...
כיום אני כבר לא קוראת בקלפים, אבל כן לומדת על הסמלים שלהם כדי להבין מאיפה הגיעו...

נכון אבל אילו סההיסטוריה מלים ספציפיים שמזוהים עם השטן לאורך

ההיסטוריה וגם כיום כרזות למופעי הקסם של הקוסמים הגדולים עוטרו עם שטנים. למשל ציור חוזר היה של שטן לוחש לקוסם. יש הרבה דוגמאות בסרט בכלל כדאי לך לראות את הסרט יש גם קוסם אחד שמשכנע אנשים לחתום עסקאות עם שדים ולהפוך לאלים ביוטיוב ומספר על העסקאות שהוא עשה שזה כמובן עבודת שטן בהתגלמותה. כי זה אסור אני הבנתי דבר אחד דינאמו ודומיו אכן עושים קסמים ולא טריקים אי אפשר להסביר את זה כי זה קסם אמיתי שחור שמבוצע על ידי שדים לא נכנס לסיבות הרוחניות למה השדים עושים זאת אבל קוסם כזה לרב כל כך רוצה להצליח באומנותו שהוא מוכן למות עבורה ולשלם בנשמתו

תיקון: נכון אבל אילו סמלים ספציפיים המזוהים עם השטן. ותוספת

הם גם עושים דברים שישימו ללעג אמונה באל או בישו.( שכמובן לא אל עבורי כי אני יהודיה). דינאמו הלך על המים קוסם אחר הפך מים ליין כמו שמתואר שישו עשה ואמר שישו היה מכשף כמוהו.
הרבה פעמים כשהם מתרוממים באויר יש קוסמים שמתרוממים בתנוחת הצלב של ישו וכולי
לכן אף אחד שלא נעזר בכוחות האילו לא יוכל לעשות את הקסמים האילו ואף מצלמה לא תמצא הסבר עם זה. כי זה קסם שחור

kikona126

New member
אני לא מתעסקת או רואה דברים

שיכולים להוביל לכבילה שלי. התחלתי לראות את הסרטון והוא לא עניין אותי.
יש הרבה דברים שאפשר לעשות באמצעות המיסטיקה, יותר ממה שאת יודעת.. זאת דוגמה קטנה

כן אבל זה לא פירוש קלפים ( שאז באמת יש מרווח מאוד

גדול לפירושים), אילו סמלים מוסכמים וכל מי שמבין בהם קצת יודע לשייך אותם לכת השטן. וזה לא מתבטא רק בסמלים גם בדיבורים שלהם .וגם ברמזים המעודנים.
למשל השטן הוא שקרן. אז קוסם אחד ( לא זוכרת כרגע את השם אבל זה נמצא בסרט), קורא למופע שלו believe אבל איך הוא כותב את הביליב שלו? האותיות של lie מודגשות תמיד בכל הורסיות וככה הוא מאותת את הכוונה שלו. ( אני לא ממש רוצה להכנס לזה כי זה מתקשר מאוד לדתות אבל בוא נאמר שהשטן מחפש את ההערצה והאמונה של אנשים בו כדי להסיט אותם מדרך האל הוא מתחפש לאור כדי להפיץ אפילה ולא נרחיב על כך כי לא כל כך אוהבת לדבר על דתות )
ומאחר שמיציתי את הנושא עם עצמי לא אדבר על זה עוד . אני כבר ראיתי את שקרי העולם

התחברות לשדה התודעה הטהורה

וואוו נראה מעניין, בהנחה שזה אותנטי.
לדעתי, מהסתכלות בתחילתו של הקישור הראשון שהבאת, האדם הזה הוא בעל יכולת להתחבר לרטט הראשוני של היקום שבו כל החפצים, האובייקטים, התודעות, הישויות באשר הן, רוטטות בתדר אחד, פעימה אחת, נשימה אחת (לא במובן המילולי, כמובן). ואז ניתן לעשות משם שינויים בחומר.
ולדעתי, זה לא דבר של מה בכך.
כמה אנשים הכרת שיכולים לעשות זאת.
וואוו...

הי קרן מה שקורה

שהקוסמים המובילים האילו ( יש לי כבר רשימה אבל לדוגמא כריס אנג'ל, דינאמו, מייק סופר וכדומה), עושים עסקאות עם ישויות מהעל טבעי ואז כשהם שמים את הידיים הם מספרים שהם מרגישים אנרגיה משם הכל יכול לקרות ( הזזת חפצים, שיגור חפצים ממקום למקום, מעבר דרך קירות, שינוי ציורים יש קסמים שמשנים את הציורים המציאות הופכת להיות כל מה שהם רוצים לגרום לה להיות). יש לזה חסרונות גדולים עבור הקוסמים כי הם משלמים מחיר על העסקאות האילו וכמובן זו רמאות כי הם עושים את זה בעזרת אחרים ולא לבדם אבל ככה זה בשטח
ובזה סגרתי את הנושא ועוברת לנושאים משמחים יותר לבב אנוש

ולמשל הקוסם מייק סופר סוג של מספר את זה

הוא אומר שמילדות נמשך לקוסמות ואז הגיע אליו ישות שכתבה על הלוח בגיר אני דזמונד שוב ושוב ושוב במשך כמה ימים עד שהוא התחיל לדבר אליה והוא מספר בעצמו בראיון שללא דזמונד הקסם לא יכול להתבצע ושדזמונד עושה הכל.
הוא השתתף בתחרות קסמים וסיפר את זה שם ראיתי את החלק הזה בראיון ורציתי לשים את זה בנפרד אבל מצאתי ביוטיוב רק קטעים מהמופע ולמרות שדזמונד ( שלדעתי הוא שד אבל לא משנה), מוזכר שם כמי שמסייע בקסם רצית ראיון יותר מפורש.
אבל לא נורא. :)

נ.ב אגב זה מעניין שזה קרה לחלק מהקוסמים מילדות היה קוסם אחד

לא זוכרת כרגע את שמו הופיע בסרט מגיל 10 או פחות כבר העיף את אמא שלו באויר וצולמה תמונה שלו עם אמא שלו מרחפת בצורה אנכית מעל מטאטא
די מדהים
אם מתעלמים מהחלק השלילי שהזכרתי אם אתם רוצים אני יכולה לחפש לכם את התמונה הוא היה שם ממש ילד וואי עכשיו בא לי לחפש את התמונה לטרוח או לא לטרוח זו השאלה...

למעלה