אני לא ממש יודעת מה אני

מור-חמ

New member
היי לכל מי שקורא..
אני בת 25 ועדין בתולה
אם לומר את האמת אני מאוד רוצה ילד/ה
אבל אני לא רואה את עצמי בכלל עושה את זה
אני אוהבת אהבה יעני רומנטיקה וקיטשיות
אבל כשזה מדובר על מיניות משיכה וכו אני לא ממש מעוניינת אבל אני כן רוצה להיות אמא
אני לא יודעת בדיוק מה אני.. רק היום שמעתי את המושג א-מיניות וקראתי על זה וזה כן מגדיר אותי איכשהו ולמען האמת זה מסביר המון אבל יש כל מיני שמות אשמח אם מישהו יתן לי הגדרה אחת

k500

Active member
מנהל
שלום וברוכה הבאה,
טוב שנחשפת להגדרות ושמעת עליהן. אם מצאת הגדרה שמתארת את מה שאת בעצמך מרגישה, אז זה טוב.
אנחנו לא יכולים לדעת מה מגדיר אותך ומה את באמת, זה משהו שרק את יכולה להרגיש לבד עם עצמך. מה שכן אנחנו יכולים לעשות זה לעזור לך עם הגדרות ולכוון אותך בעולם הא-מיני והא-רומנטי.
ההגדרה הגדולה של א-מיניות היא חוסר משיכה מינית כלפי אחרים. אבל, מדובר במנעד שלם ולא כולם/ן מרגישים בדיוק ככה. יש כאלה שנמשכים מינית קצת או רק בסיטואציות מסוימות ועוד. מה שאת מתארת כאן בהרגשה שלך, יכול להיות א-מיניות. מעבר לזה, אפשר לרצות ילדים, זה לא סותר את עניין חוסר המשיכה לאחרים.

בנוסף, להגדרה הגדולה של א-מיניות יש היבטים נוספים של תת הגדרות שבאות לדייק מצבים ותחושות. מומלץ לקרוא על כל אלה, זה ייתן לך פרספקטיבה למה שאת מרגישה ואולי תגלי דברים נוספים. גם אני ואחרים כאן לא גילינו ישר ביום הראשון שאנחנו א-מיניים/ות וקבענו את זה כבר מההתחלה. לכן, לדעת מי את זה תהליך וגם אם הוא ייקח קצת זמן, שווה להקדיש לזזה מחשבה עמוקה כי בסופו של דבר, מדובר במי שאנחנו וזה הכי חשוב.
אבל את לא לבד כאן, כמובן. אנחנו מוכנים לעזור לך תמיד, לענות על שאלות, לתת הגדרות ולהיות איתך כל הזמן.

אני לא יודע איפה קראת הגדרות, אבל הנה קישור בתור התחלה, מדובר באתר העולמי של א-מיניים כאן

תרגישי חופשי לקרוא, לשאול ולהתייעץ בכל מה שאת חושבת שמתאים בנושא. אנחנו כאן תמיד :)

k500

Active member
מנהל
תודה רבה😊
אין לי כלכך עם מי לדבר על זה יש וואטסאפ או קבוצות?

ראשית, את יכולה לדבר על כך כאן, כמובן. יש גם קבוצת פייסבוק של א-מיניים וא-רומנטיים בישראל.
שנית, יש קבוצות ווטסאפ של א-מיניים וא-רומנטיים, אם את מרגישה שאת רוצה להצטרף אליהן, כתבי לי הודעה פרטית ואדריך אותך משם.
בנוסף, אנחנו מקיימים מפגשים אחת לכמה זמן ומדברים על הנושאים שעל ליבנו, כמו מה שתיארת, בין היתר. הודעות על המפגשים מתפרסמות כאן ובשאר הפלטפורמות שלנו מראש.

Tikii

New member
היי 🙂
האמת היא שאני א מינית.. בת 27. אשמח מאוד לשוחח איתך אם תרצי.
במידה וכן, כתבי לי הודעה בכיף .

למעלה