אני לא ממש מצליחה להתרכז

shlulit

New member
אני לא ממש מצליחה להתרכז

בלימודים.. למישהו יש עצות?

נגה84

New member
מצטרפת לשאלה ../images/Emo5.gif

מישהו....? רוב החומרבהיסטוריה משעמם...מרדים....ובכלל...למישהו יש עצות איך להתרכז? תודה!!

shlulit

New member
לפחות קיימת הזדהות..

אני מנסה פשוט לקרוא כמה עמודים ואז לעשות הפסקה של כמה דקות .. טוב, אני באמת צריכה לחזור ללמוד.. או לפחות לנסות... ושיהיה לכולנו בהצלחה!!

נגה84

New member
אוווווווף

דייייי לא מצליחה....פשוט מגישים אותי על 95 אז אני שאננית מידי כמו שאומרים.....מה נעשה.....?

shlulit

New member
מה שאני עשיתי בנתיים

זה לנגן קצת בפסנתר ולקרוא עוד חצי עמוד... התוכנית שלי להיום הייתה לסיים תקופה ראשונה (לא כולל פולין) ואת מלחה"ע השניה...
למרות שמה שכן עשיתי זה השואה עד הפיתרון הסופי קראתי פעם אחת ומהפתרון הסופי לא סיימתי לקרוא עדיין... אני אפילו לא יודעת מה המגן שלי. כנראה 90 ..

נגה84

New member
אבל רגע....

התוכנית שלי היא גם לסיים היום את התקופה הראשונה.... אינ בווימאר... את חושבת שנספיק?? אני מתכוונת גם לפולין, זה חלק מהתקופה הראשונה... עד איזה שעה את מתכוונת ללמוד? אולי באמת נעזור אחת לשניה (את בת נכון??), כי אני לא יודעת איך אני אסיים היום את כל התוקפה הזאת...

shlulit

New member
אממ...

כפי שאמרתי, אומנם התוכנית הייתה לסיים את התקופה הראשונה, קראתי על השואה היום. התחלתי לא מזמן את ווימאר.. אני לא חושבת שנספיק, עד כמה שזה מעודד.. אני עושה אח"כ הפסקת "דוסון קריק".. ואז אני חוזרת ללימודים, מקווה עד 23:30 - 24:00.. אבל כידוע, תוכניות נועדו כדי להשתבש.. כן, אנחנו יכולות לעזור אחת לשניה, בדרך כלשהי.. אז שיהיה לנו בהצלחה..

נגה84

New member
שכחתי כבר...החומר על השואה קל..?

ואת יודעת אם אפשר לוותר על מלחמת ששת הימים והמאבק על מקורות המים?

shlulit

New member
לדעתי

החומר על השואה קל, למה הוא קל? כי הוא מעניין, הרבה יותר מעניין לקרוא מה עבר על העם שלנו ולזכור את זה מאשר לקרוא על המשבר בגרמניה או על מדיניות הפנים בפולין. חוץ מזה לפי מה שהבנתי יכולים לשלב בין מלחמת הימים והמאבק על מקורות המים לבין מלחמת העצמאות.. ולכן אם כבר לוותר על משהו בתקופה השלישית זה על המלחמה הקרה.. אבל אני לא מבטיחה כלום..

shlulit

New member
אני ממש לא בעד!

אבל אם כבר, הדבר היחיד שאני לא אלמד יהיה מדיניות הפנים בפולין..

למעלה