אני לא ממש מתכננת להשאר כאן אבל...

איפי1

New member
אני לא ממש מתכננת להשאר כאן אבל...

אני אוהבת לשמוע את GACKT (מישהו יודע איך אומרים את זה???) AYUMI HAMASAKI, HITOMI YAIDA, ORANGE RAGE, YUI MAKINO ועוד... אם אתם רוצים לראות קליפים יש ב: www.peekvid.com דרך אגב, מישהו כאן יודע משהו על YUI MAKINO? כי אני לא מוצאת הרבה שירים שלה... (אבל היא שרה מדהים!- השיר הנסתר בטסובאסה כרוניכל הוא שלה...)

איפי1

New member
טוב, אז פעם היו שם קליפים...

אבל עדיין יש שם אנימה אם מישהו רוצה.

Vivi Sparrow

New member
למה לא להשאר? אנחנו לא נושכים.

אנחנו רק נובחים. קצת. גאקט ואיומי האמאסאקי מאד אהובים כאן בקרב חברי הפורום. אבל חיפוש קצר גילה לי כי יואי מאקינו אכן שרה שירי נושא מתוך 'טסובאסה כרוניקל' ועוד שלוש אנימות נוספות, והיא למעשה אף דובבה את סאקורה ב'טסובאסה כרוניקל'. בכל מקרה, את מוזמנת להשאר כאן אתנו~

איפי1

New member
אני פשוט משייכת את עצמי יותר לפורום

של החנונים... אבל אני אשמח להשאר לפטפט מדי פעם...

sonaku

New member
שטויות במיץ עגבניות!~

אני חושבת שרובנו הם ''חנונים'' בלי להעליב אף אחד.. את יכולה להישאר כמה שבא לך D: וכמו שויוי אמרה אנחנו לא נושכים. רק נובחים,קצת.

sonaku

New member
בדיוק^^

להיות חנון או לא להיות? זו..בכלל לא השאלה הנכונה ששייקספיר שאל אבל נסלח למתרגמים >_>;;;;; *מחזיקה מוח במקום גולגולת* ^_^

Nora Shu

New member
כל אחד הוא חנון בדרך שלו P:

יש חנונים של מחשבים, יש חנונים של סדרות טלויזיה, יש חנונים של מוזיקה - קיצר, הכל. את לא חייבת להצטרף לפורום אם את לא רוצה XDD אבל באמת, תרגישי חופשי להשתלב כאן ולהצטרף [ולפתוח] לדיונים וכו'. ^_^

איפי1

New member
סבבה...

אתם תמיד מחזירים על שאלה בשאלה??? אני חנונית כי אני מתעניינת בכל דבר... בגלל זה. מישהו כאן יודע\לומד יפנית?? כי ראיתי שכתוב איומי בהירגנה.. מישהו?

Nora Shu

New member
מי זה אתם? P:

ואני עניתי לך, פטפט P: וכן, יש פה כמה חברי פורום שלמדו/לומדים יפנית.

אני^_^

שיעור היפנית הראשון שלי היה ביום שני שעבר, וביום שישי הזה הולך להיות לי שיעור יפנית שני. השיעור הראשון היה של החברה "ג'אפאן נוולג'" אבל מסיבות מסוימות אני עוברת מורה+קבוצה+חברה;; אה כן, ברוך הבאD:

איפי1

New member
שיהיה לך סבבה.

וזה ברוכה הבאה. P: אני חיפשתי חומר על יפנית במשך שנה, אז עכשיו אני לומדת באופן עצמאי... בהצלחה בלימוד!

גם אני..

גם אני למדתי באופן אצמעי די הרבה זמןX: אבל לא למדתי אם ספריםאו משהו..למדתי מאנימות, מוזיקה יפנית, כמה אתרים ושני דפים כאלו שכתוב עליהם את כל ההיראגאנה והקאטאקאנהXD;

Morphia

New member
אני לא יודעת מה איתכם...

אני -כן- נושכת. חלש... כשמבקשים ממני >.>;

sonaku

New member
אני לא חושבת שהיא ביקשה XDD

חוצמזה כולנו ננשך אם יבקשו מאיתנו יפה ^_^

oracle

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

ואני מקווה שדווקא תחליטי להשאר... ^_^