אני לא ממש מתעסק בסוגסטיות

LiranTheWizard

New member
אני לא ממש מתעסק בסוגסטיות

ואני גם לא מנסה לקרוא אנשים יותר מדי. אבל יש למישהו מושג מה זה FTH? כי לי אין. חיפשתי על זה חומר ולא ממש מצאתי (אולי חיפשתי יותר מדי). מה הראשי תיבות של זה? זו שיטה מיוחדת שהמציאו? אני לא ממש חוקר את כל הנושא הזה של פסיכולוגיה וסוגסטיות כי אני אוהב קסמים במובן היותר "ארצי" של המילה ופחות השפעות על אנשים למרות שמדי פעם אני עושה את זה גם כן (בשיטות שונות ומשונות). NLP אני מכיר ויודע בערך מה זה. גם כן, לא חקרתי יותר מדי כי מצאתי את זה קצת משעמם - לא יודע למה...

MasterCool

New member
בראיון הוא אמר שהוא ולוסטיג

המציאו את זה, צריך לשאול אותם מה הרשי תיבות של זה, ומזה אומר.. לירן.

MasterCool

New member
אה ושכחתי לציין

הוא אמר שהם המציאו את זה בהעקבות החוק בישראל שאסור לעשות הפנוזה.. אז כאילו זה במקמום יפנוזה וההשפעה של זה פי 10 כמו שהוא אומר.. נראה אם נמרוד יתן יותר פרטים בפאה הבאה שהוא יכתוב פה :)

LiranTheWizard

New member
לא יודע, אבל אם הוא טוען

שזה יותר חזק מהיפנוזה אז הוא כנראה חקר את שלביה השונים של ההיפנוזה והצליח אולי לפתח משהו דומה. אני לא ממש בקיא בתחום אז אין לי מושג. לא יודע למה - כל התחום הזה פחות מרשים אותי מקסמים אחרים - למשל, לנבא באיזה קלף יעצור מתנדב מהקהל שמתחיל לחלק קלפים על השולחן. אני מוצא סוג כזה של קסמים (לא רק) יותר מרשימים.

itai46

New member
FTH זה סוג של היפנוזה..

אבל בעיקרון זאת לא היפנוזה... זה אחד בשני... אתה מצליח להפנט מישהו אבל לא בעזרת היפנוזה כי החוק הישראלי אוסר... נימרוד ולוסטינג המציאו את זה בגלל החוק שקבעו... וזה משפיע פי 10... חלק מזה אמרו אבל זה כיף להגיד את זה!!!

למעלה