אני לא מנסה להגן עליה שיפרה אבל...

אני לא מנסה להגן עליה שיפרה אבל...

עם כמות הירידות והעלבונות שהיא סופגת פה ובכל פורום כמעט...אני לא אתפלא אם מיד אחרי שתעזוב/תזכה, מצבה הנפשי יתערער והיא או תברח לזמן ממושך למשפחה שלה בארה''ב או תנסה להתאבד....אני ממש מרחמת עליה כי חושבת שהרבה אוהבים אותה...אבל היא נראה לי ממש תפגע אם היא תראה כמה לא אוהבים אותה ובאמת באמת שעל כלום... כי בסך הכל היא בחורה בסדר היא לא פוגעת באף אחד במכוון...אבל אני מקווה רק שהיא לא תגיע למצב שאחד מפרוייקט וואי הגיע אליו.... אנשים צריכים לחשוב לפני שהם מדברים או כותבים הערה... זו דעתי.

אור2221

New member
היא בכל זאת שרדה שתי הדחות

מספיק אנשים אוהבים אותה על עינב היו כתבות לא פחות נוראיות בעיתון, אני חושבת ששתיהן חזקות מספיק כדי לשרוד. שפרה לא סתומה, היא רואה שיש הרבה כאלה שמצביעים לעינב ויוסי ומתארת לעצמה שהאנשים האלה לא מחבבים אותה במיוחד. הבחורה שרדה את הנטישה של הוריה, שירות צבאי קרבי וגידול של שתי אחיות לבד, אני די משוכנעת שהיא לא תתאבד כל כך מהר. אני חושבת שכולם בבית אנשים חביבים, עם אופי שונה. הנסיון להוציא את שפרה כטיפוס מרושע הוא קצת מגוחך, ואם מישהו יצעק לה משהו נבזי ברחוב אז לבנאדם אין גבולות וזקוק לאשפוז.

דורון

New member
אז שההפקה תפסיק לשמור עליה ותעיף אותה כבר

מהתוכנית. יש לה כמות שונאים כמו לכל המודחים ביחד. למה היא עדיין בתוכנית???

KINGAR

New member
תנוח דעתך

שפרה לא משתינה לכיוון שלהם וזה בעצם מה שכל כך גורם להם להתעצבן עוד יותר

דורון

New member
היא אמרה שהדבר שהכי מעצבן אותה זה שלא אוהבים

אותה. אז לא לדבר שטויות.

droriko

New member
היא לא הראשונה שחטפה מטר של השמצות

זה קרא לרבים ,טובים יותר וטובים פחות , וחוץ מבודדים אף אחד לא התאבד מזה . סך הכל שאתה נכנס למקום כמו הוילה אתה מודע לזה שלקהל תיהיה תגובה לכל פעולה שלך , על אותו העיקרון היא לא נבדל משום בן אדם שנכנס לעולם הבידור .

למעלה