אני לא מנצל"שת... פתחתי הודעה חחחח

moranush86

New member
אני לא מנצל"שת... פתחתי הודעה חחחח

תסלחו לי, רק עכשיו התוודעתי מה זה נצל"ש... נו? מה אתם אומרים על היום??? אני אישית נורא נהניתי (חוץ מאיזו טעות שאלוהים ברא והיא ישבה בדיוק מתחתי..) והערב שלי המשיך בכך שנסעתי עם יוסי לביתו וראיתי את הקליפ החדש שלו. אני וחברה שלי התווכחנו איך הוא נראה: אני אמרתי מדהים, היא אמרה מהמם... וזהו מיכל זוארץ ממש מעצבנת אותי! חחחחחחחחח נו איך היה לכם?

orianush

New member
חחחחחחח

חח.. היה מאוד נחמד.. יוסי היה מקסים! ושמחתי לראות שוב את כולם
צילמתי קצת תמונות אבל יכח זמן עד שאני יעלה אותם כי אין לי את החיבור למחשב.. אבל יש תמונות במצלמה של חברה שלי אז כל מי שלא היה אל תדאגו.. לא שכחנו אותכם
זהו אז בקיצור נהנתי מאוד.. {אגב.. אורון הזה ממש חמוד חחחחח ושמתם לב כמה אלון ליטבק שתה?! הוא שתה איזה שלוש כוסות יין חחח}

ניר86

New member
חחחח היה אחלה...

אז ככה היה הכי כיף שיכול להיות אבל כמו שמורן אמרה גם אני התעצבנתי מאיזה אחת שישבה מתחתנו ,פקצה מעצבנת טוב לא משנה ... קיצור היה אחלה מאוד נהנתי והיה קר בטירוף...מזל שהבאתי מעיל למדתי מפעם שעברה שקפאתי מקור אבל עדיין היה קר חוץ מזה הקליפ נראה באמת מדהים ממה שאני ראיתי בתוכנית בהחלט קיליפ יפה ומושקע ויוסי היה כרגיל ענק מהחיים...והוא היה כמובן מה שמשך את כל הקהל שם הוא בהחלט היה כוכב הערב!!! יאללה שבת שלום ושבוע טוב..מצטער שרק עכשיו רשמתי לא הייתי בבית עד עכשיו ...

חחח היה כיףףף!

שמחתי לראות שוב את כולם! היה כ"כ כיף ויוסי כרגיל התייחס לכולם והצטלם עם כולם! אין, הוא היה פשוט מושלם אתמול. והקליפ נראה ממש יפהההה חבל על הזמן צילמתי גם כמה תמונות אבל לא באיכול כ"כ טובה... אני יעלה מחר... חחח איך מורן וניר התעצבנו מהבנות האלה... וואי הם הרגו אותי... בקיצור היה כיףףף!!

orianush

New member
אל תתבאסו...

יהיו עוד תוכניות ועוד מפגשים ואין לכן מה להתבאס ולא לשכוח לראות בשבע "שישי עם מיכל"

yaelala14

New member
וגם אני רואה!! הזמנתי תזכורת!!בעסה

שלא יצא לי לבוא..אני לא הייתי בבית אפילו שנייה!

למעלה