אני לא מסתפק אבל....

אני לא מסתפק אבל....

ממש לא נראה לי אבל מכר חדש ישן שפגשתי טען שהמונולוג של טרמינל מה שידוע בכינוי הדשא של השכן זה מעשה שהיה. בבקשה תגידו לי שהוא טועה. או שהחלק השני במערכון הזה לא נכון.

ש מים

New member
מערכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך אתה מעז???? ולתשובות: מהיכרות מועטה עם ההסטוריה (הלא רחוקה כ"כ, לצערנו
) של הטירור הערבי בארצנו, בשיר יש הרבה מאוד אלמנטים עובדתיים/נכונים/מקבילים (ע"ע: קוזו אוקומוטו וחבורת הרצח שלו, לילה חאלד וחטיפות המטוסים בשנות ה-70' ועוד...). אם כי לא נראה לי שהמטרה של השיר היתה "סיפור היסטורי" או מחאה. לדעתי זה שיר אהבה.

אני מקוה

א. תודה. ב. אתה מתכוון לטרמינל אם אני מבין נכון אם כי שכתבת תשובות ואולי התכוונת לרצתי לרופא ואם כן לא הבנתי את הודעה.

לפי מה שאני הבנתי מפירוש

באתר הרשמי, בשיר מדובר על משגל. עכשיו לך תקשיב לזה ותחשוב

תהיה בריא.

משגל זה דבר חשוב אך אני לא דיברתי על השיר אלא על המערכון שהופיע לעיתים לפני השיר...... בכל אופן תודה.

תהיה בריא.

משגל זה דבר חשוב אך אני לא דיברתי על השיר אלא על המערכון שהופיע לעיתים לפני השיר...... בכל אופן תודה.

תהיה בריא.

לא חייב להיות על משגל

הפירוש שמציג את השיר כמשגל הוא רק צורת חשיבה לא מחייבת ודעתו של אדם. לשיר אין פירוש חד משמעי

ilovelior

New member
כן בחודש הבא!

YOSSNET אכן צריך אוטוטו לחזור , אנחנו מצידנו נביא גיטרות דרבוקה ג'מביי כמה בירות ואפילו סולן עם קול ערב... מה איתכם? ותתחילו לזרוק תאריכים החל משבועיים וחצי ואילך מכאן , מתי מתאים לכם?

novemberain

New member
אה!

כל תאריך, שיחול באמצע שבוע [שהוא] יהיה מצויין. באמצע שבוע [שהוא] אני בבאר-7 קרובה להכל והכל קרוב אליי סופי שבוע אני חזרה בבית [קרי, אילת. קרי, רחוקה מהכל הכל רחוק ממני וכיו"ב]

יש כאן התנגשות

כי אני נמצא בבית (אזור המרכז) רק בסופי שבוע. למרות שבחודש נובמבר הכל כבר ישתנה...

novemberain

New member
../images/Emo10.gif

ואני נמצאת בבית [אילת] רק בסופי שבוע. אוף.
אני נמצאת בעמדה של הרוב הקטן, מן הסתם יעשו מה שנוח ביותר לכולם. לגיטימי. אבל לא לחסוך ממני חוויות!

למעלה