אין דרך לרפא את הכאב באופן מלא...
אני פשוט מנסה לא לחשוב על זה, אני מנסה לראות דברים שלו כשהוא עוד היה חיי ובועט, כשהוא שמח, אני למען האמת עכשיו גיליתי עליו דברים מדהימים, ואני עכשיו קיבלתי את הספר שגם אביגיל סיפרה עליו "My Friend Michael" שזה נראה לי ספר מדהים, אני בינתיים הפסקתי לקרוא רק את הפרולוג רק מזה אני יודעת שאני הולכת להינות מהספר הזה...תראי יש הרבה דרכים לענות על שאלות, השאלה איזה שאלות יש לך, אצל מייקל אם מנסים בסוף מוצאים תשובה להכל...
אנשים לא יודעים מה זה להיות מעריץ של בן אדם כזה, כי מעריצים של אחרים לא יודעים מה זה לעבור את מה שאנחנו עברנו ביחד עם מייקל, לעקוף את כל הטמטום שכתוב בעיתונות ולא לתת לבולשיט להשתלט עלינו, להיות מעריץ של מייקל זה לא פיקניק, זאת עבודה, צריך להשקיע, אין יום שאני לא לומדת משהו חדש על הבן אדם המדהים הזה, זאת בהחלט עבודה, לחקור ולשאול, אני לא אומרת את זה חלילה כדי להתלונן, אני אוהבת את זה, זאת ה"עבודה" הכי כיפית אי פעם, אני כל יום רק מגלה כמה שאני ברת מזל שאני מעריצה אותו, בגלל כל מה שאני מגלה לאחרונה...מייקל בן אדם מדהים ולגלות אותו זאת ברכה, עכשיו גם חברה שלי הצטרפה אני מקווה שהיא תהיה כמוני...
שוב להיות מעריץ של מייקל זה לא דבר של מה בכך...
תשאלי ויענו לך