אני לא מפסיקה להתגעגע אליו!

א1ב2ג33

New member
אני לא מפסיקה להתגעגע אליו!

מייקל היה כל כך מיוחד!
יש ימים שאני כל כך עצובה שלא הצלחתי לפגוש אותו!
אני כל כך מתגעגעת אליו...
כל כך הרבה שאלות שאין תשובות עליהן....
לא יודעת מה לעשות...

שלכם, הג'קסונית

spirit0805

New member
אין דרך לרפא את הכאב באופן מלא...

אני פשוט מנסה לא לחשוב על זה, אני מנסה לראות דברים שלו כשהוא עוד היה חיי ובועט, כשהוא שמח, אני למען האמת עכשיו גיליתי עליו דברים מדהימים, ואני עכשיו קיבלתי את הספר שגם אביגיל סיפרה עליו "My Friend Michael" שזה נראה לי ספר מדהים, אני בינתיים הפסקתי לקרוא רק את הפרולוג רק מזה אני יודעת שאני הולכת להינות מהספר הזה...תראי יש הרבה דרכים לענות על שאלות, השאלה איזה שאלות יש לך, אצל מייקל אם מנסים בסוף מוצאים תשובה להכל...

אנשים לא יודעים מה זה להיות מעריץ של בן אדם כזה, כי מעריצים של אחרים לא יודעים מה זה לעבור את מה שאנחנו עברנו ביחד עם מייקל, לעקוף את כל הטמטום שכתוב בעיתונות ולא לתת לבולשיט להשתלט עלינו, להיות מעריץ של מייקל זה לא פיקניק, זאת עבודה, צריך להשקיע, אין יום שאני לא לומדת משהו חדש על הבן אדם המדהים הזה, זאת בהחלט עבודה, לחקור ולשאול, אני לא אומרת את זה חלילה כדי להתלונן, אני אוהבת את זה, זאת ה"עבודה" הכי כיפית אי פעם, אני כל יום רק מגלה כמה שאני ברת מזל שאני מעריצה אותו, בגלל כל מה שאני מגלה לאחרונה...מייקל בן אדם מדהים ולגלות אותו זאת ברכה, עכשיו גם חברה שלי הצטרפה אני מקווה שהיא תהיה כמוני...
שוב להיות מעריץ של מייקל זה לא דבר של מה בכך...
תשאלי ויענו לך

א1ב2ג33

New member
ל-spirit0805 היקרה!!

את המעריצה הכי טובה שיכולה להיות למייקל ובכלל!!!!
אין לך מושג כמה את מעודדת אותי ונוטעת בי תקווה!!!!
כמה את תומכת ומרגיעה אותי!!!
אני מאוד נהנת לקרוא את מה שאת כותבת לי והם עבורי מקור להשראה.
אני כל כך שמחה שזכיתי לפגוש מעריצה כמוך...

באהבה, הג'קסונית

spirit0805

New member
אני מאוד אשמח להכיר אותך פנים אל פנים...

העיתוי מושלם בשבועות יש מפגש מעריצים, את תבואי? חכי אביא לך לינק שבו יש את כל הפרטים-חבל שאין לך פייסבוק היינו מדברות יותר...אני ממש מקווה שאת תבואי...
באמת שכל מה שיש על ליבך לשאול לעולם אל תהססי, תזכרי את המשפט "אין הביישן למד ואין הקפדן מלמד", אל תתביישי, אני יכולה להגיד לך שיש בפייסבוק "קורבנות" לחפירות שלי, אני כל הזמן שואלת וגם מקבלת מענה, למשל אני מדברת עם מעריצה כבר כמה ימים טובים ובזכותה גיליתי באמת דברים מדהימים על מייקל...כדאי שתתחברי לפייסבוק יהיה לך יותר קל ככה לדעתי

Johnny707

New member
ברשותך נצל"ש - שאלה

מה שם הדוגמנית המופיעה לצידו של מייקל בפרסומת של פפסי DREAMS משנת 1992?

תודה

למעלה