אני לא מצליחה להוריד פרקים של הסדרה

l i a t s h

New member
אני לא מצליחה להוריד פרקים של הסדרה

לא ראיתי את הפרק האחרון ואני לא מצליחה להוריד בקאזה. משהו יודע איך אפשר להוריד? אולי השם שכתבתי לא נכון השם הוא THE SECRET LIFE OF US לא?

q1231

New member
אי אפשר להוריד פרקים של הסדרה

באינטרנט. אני לא צריך להזיכר שהסדרה אוסטרלית כך שהסיכוי שיהיה אפשר להוריד אותה באינטרנט הוא מאוד נמוך.בכל מקרה אני אכתוב לך תקציר של הפרק עד כמה שאני זוכר: אוון ואלכס מבלים ערב בלונה פארק, הם שתויים קצת. הם מגלים שיש ביניהם רגשות רומנטיים חזקים. קלי שנפרדה מפאולו לא נשארת עצובה זמן רב. היא פוגשת בחור מעניין שמזמין אותה לפיקניק. הפעם היא לא רוצה לפשל ולכן היא נעזרת בחוברת הדרכהאבל נכשלת. מירנדה מקבלת תפקיד במחזה "הסיגוול". ריצ'י ובראד שוכבים.גייבריאל נפרדת ממאק.ריצ'י מגיע הביתה עם סימני מציצה וכשמירנדה רואה אותם היא מבינה שהוא בגד בה.לאחר מכן היא שואלת אותו אם הוא בגד בה עם גבר והוא אומר שכן ואחר כך היא שואלת אותו אם הוא נהנה מהסקס והוא אמר שכן ואחר כך היא שאלה אותו האם הסקס היה יותר טוב מהסקס איתה והוא ענה שכן.ויל מכין הפתעה לסאם אר הוא מסרב לגלות לה אותה. לבסוף על החוף וויל מראה לסאם את העפיפון שבנה בשבילה ועליו היה כתבו "אני אוהב אותך סאם".ג'ייסון מכין ארוחה לו ולגייבריאל בדירתה של גייבריאל וכשהיא מגיעה היא מסלקת אותו ואומרת לו להביא לה את המפתח לדירה.אוון מספר לאלכס שהוא היה מאוהב בה בעבר אך הוא ויתר כשהבין שאין טעם.מירנדה הולכת לחזרות ואומרת לבמאי שהיא תעשה עבודה טובה. אני מקווה שהתקציר עזר לך להבין מה קרה בפרק.

למעלה