אני לא מצליחה להחליט מה דעתי..

g a z

New member
אני לא מצליחה להחליט מה דעתי..

דיסקסתי איתו על עניינים שבינו לבינה.. בלי לערב את עצמינו ישירות בעניין, סתם באופן כללי. הוא אומר שלא צריך לחפש. שזה יבוא כשיבוא. ושהכי גרוע לדעתו זה לחפש נחמה בזרועות אחר כנסיון לאחות את השברים שגרם "ההוא". אני לא יודעת אם צריך ממש לחפש כאילו אין מחר, אבל מצד שני אני גם לא חושבת שצריך לשבת רגל על רגל ולנוח על זרי הדפנה. אני חושבת שבין אם מתכוונים לזה ובין אם לא, לנסות ליצור קשר חדש זה כן איפה שהוא דרך לנסות להתגבר ולהמשיך הלאה, ואני לא יודעת עד כמה זה רע, אם בכלל. מפריעות לי הצהרות כמו "אני בתקופה קשה עכשו רגשית" וכל מיני כאלה. הרי כולם בסופו של דבר פגועים, לכולם יש צלקות וכולם נפגעו... אז מה הקטע? אולי דווקא אם כן ננסה ליצור קשר חדש זה יעזור להתגבר ולהתחזק. אני לא יודעת עד כמה זה לא תקין בעייני. זתומרת, אני כן יכולה לראות שיש כאן אולי בעיה קטנה, אבל... לא יודעת....

ללא נושא

אני חושבת שזה יבוא זה יבוא.. אני חושבת שצריך לחפש.. אולי לא לחפש, צריך להיות פתוחים להזדמנויות, לא לשלול כל אחד כי הוא לא דומה לאקס.

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני דיי מסכימה איתו. אני אחרי פרידה כואבת ואני עדיין לא נותנת לאפ'חד להתקרב אליי וכל מי שמנסה ליצור איתי "קשר כלשהו" - נכשל. אני לא יכולה ליצור קשר עם בנאדם כשאני עדיין עם מחשבות ורגשות ל"הוא", זה לא יהיה הוגן מצידי.

נועם m

New member
תראי,

אני חושבת שבסופו של דבר, כל אחד רואה את זה באור שונה. כפי שציינת- את לא חושבת ש"צריך לנוח רגל על רגל", והוא מצדו, חושב שאם הוא לא עושה את זה משהו לא בסדר. לדעתי, בקטעים האלה הכי טוב אם כל אחד ילך לפי התחושות שלו, ולא יעשה משהו שהוא לא מרגיש איתו בנוח. ואין מה לעשות- לפעמים זה לא תואם את הרצונות של הצד השני.

מיטללל

New member
../images/Emo4.gif

כל אחד והדרך שלו להתגבר על דברים. אני למדתי שכל עוד אתה "תקוע" על מישהו אחר ומרגיש אליו דברים חזקים, אי אפשר באמת לעבור הלאה... בטח שלא כדי "להתגבר על המישהו האחר". אני חושבת שהוא כנה איתך באופן מוחלט. אל תלחצי עליו להיכנס למשהו שהוא לא מוכן אליו, כי יש סיכוי גדול שתיפגעי.. לדעתי, פשוט תמשיכו להיות ידידים ותני לזמן ולרגש לעשות את שלו... בהצלחה.

Cobe Anan

New member
את דווקא כן יודעת.

ואמרת את זה יפה. דווקא אותו אדם שיגרום לנו להרגיש טוב יותר כשאנחנו פגועים, הוא זה שבאמת טוב בשבילנו. לא לחפש זה באיזשהו מקום אפילו לוותר על שליטה בגורלך. את צודקת. צריך לעשות משהו, צריך לחפש מישהו שיחבק. זה לא פאתטי. זה אנושי- אבל בעיקר פשוט נכון.

למעלה