אני לא מצליחה להעלות תמונה לצרף

נ י נ י4

New member
אני לא מצליחה להעלות תמונה לצרף

לרשימות שלי. אני לוחצת בעריכה על "העלאת תמונה" מוצאת תמונה מהמחשב שלי, אבל היא לא עולה לתוך הרשימה. איך עושים את זה?

0r0r

New member
../images/Emo104.gif

מה בדיוק קורה כשאת מעלה את התמונה? כלום? רואים X אדום? קצת פירוט יכול לעזור (אם רואים X אדום התשובה בשאלות הנפוצות)

גם אני OROR

פתחתי קובץ חדש והתחלתי להעלות תמונות מ וובשוט כאשר רציתי להעביר מהן אל ההודעה בבלוג קיבלתי הודעה שהן לא קובץ של תמונה מה עלי לעשות כדי שהפנגוין המרחף יגיע להודעה על הפינוין יומק הדבש להודעה שלו הפרפר להודעה שלו ושיהיה לי דולפינים לסיפורי התקשורת עם הדולפינים HELP!!!!!!!!!!! אסתיה

De-Panther

New member
את צריכה לשמור את..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

התמונה בתור קובץ JPG

קבלתי אפילו עזרה טלפונית, הכל קבצים

כפי שכתבת לי לבצע אך זה לא עזר. או קיי, החלטתי שבלוג זה אמור להיות 'טקסט בלבד' תודה על הסבלנות שלך ועל כך שאתה מוכן לחזור שוב ושוב על שאלות שנשאלו, שלא קראנו אותן אצל הודעות אחרים - התחלתי להיכנס להודעות האחרים, כדי ללמוד מנסיונם - המון תודות עבור התסומות

De-Panther

New member
את יכולה לנסות גם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

להעלות את התמונה כשהיא בתור JPG לכאן לפורום??

זה מצהיר שהוא קובץ ולא תמונה למרות

למרות שזו תמונה מוובשוט יכול להיות שזה כתוצאה מאיזה שהוא באג ב XP PROFESSIONAL או שיש משהו שאני יכולה לעשות?

הודעתי הקודמת היא לאחר שניסיתי,תודה

אני מרימה ידיים בעצם מה שחשוב זה הכתוב אז.... אולי זה יעבוד טוב יותר במחשב האחר שלי שיש בו חלונות 98 ותוכנה של HP. אם כך זה יעבוד אז אני אשמח בכך המון תודות על זמנך, האיכפתיות ועל כך שאתה מוכן לחזור שוב ושוב על ההדרכה למרות שאולי זה משעמם אותך. תודה!

למעלה