לצוקה וכל האחרות שלא ישנות בלילה
איזה קטע דווקא הלילה לא נכנסתי , אמרתי לעצמי די, תשני כבר!!! אבל הייתי ערה כי בשלוש בלילה חבר שלי טס מטעם העבודה (פחות משבוע לפני החתונה), אז הסעתי אותו לשדה שזה דבר שאני דווקא נהנית לעשות (עלי נכתב השיר טרמינל...). הקיצר חזרתי והנחתי שאם אכנס בלילה שוב אתבאס כי לא אמצא כאן איש ושבתי לי לישון ודווקא הלילה אתן כאן! ולשאלתך צוקה: גם אצלי זה קורה, ולכן אני ערה. והלילה כשישנתי סוף סוף על מה אני חולמת? נכון!!! כל הזמן יש בראש מה עושים מתי ובאיזה שעה ואיפור ושיער ומי יהיה ומה עם הזר וכאלה זה מטריף את המוח טוטאלית! אז חמודה, קחי חיבוק ענק, תנסי בלילה לפני שקמים ומתחילים להסתובב, לעשות נשימות ארוכות ורגועות, לעיתים זה עוזר!!! אגב, אתמול קניתי רסקיו רמדי בהמלצת שיר ואחרות, רק שעדיין לא ניסיתי... למען הצחוק שבעניין הוספתי את זה לסלסלת המתנות שקניתי לאהובי - יש לו ביום שבת יומולת והוא מסרב בתוקף שאקנה לו משהו (רק תכתבי ברכה אני מה זה אוהב את הברכות שלך...) הקיצר שמתי לו כל מיני דברים חמודים יחדיו ופגשתי ברסקיו ואני יודעת כמה הוא נגד תרופות מכל סוג שהוא, ומנגד כמה הוא מתוח בעבודה וכמה לחץ יש מהעבודה והחתונה יחדיו, אז אמרתי לא יועיל לא יזיק (לשנינו).