אני לא מצליחה לישון

מיליתו

New member
אני לא מצליחה לישון

אני ממש לא טיפוס של לילה, אבל התעוררתי לפני שעה, ואני פשוט לא מצליחה להירדם שוב. המחשבות מטיילות להן, ולא עוזבות אותי. אני יודעת שהמתח לא עוזר לאף אחד, אבל אני לא מצליחה להיפטר ממנו. אני מנסה לעשות הרפיות ודמיון מודרך ופשוט לא מצליחה. אני לא מצליחה להתרכז. אני מרגישה שיש כל כך הרבה דברים שמפריעים לי באותה מידה, וכל אחד מהם כל כך משמעותי, עד שאני לא יודעת במה להתרכז. ספירת הדם? תפקודי הכבד? הוירוס? הפוריות?

אבועופר

New member
לילה טוב

זה ירגיע וינחם שיש מי שמאחל לך כל טוב ושלות נפש??? קבלי ממני

yiska11

New member
תחשבי חזק חזק על הכל

תגידי לעצמך שאת לא בורחת מלחשוב על כלום ואז תראי שהמחשבות יעברו להם אט אט ותמצאי שלווה. בהצלחה חמודה ושיהיה לך כבר רק טוב !!! שינה טובה וערבה

הו.. מיליתו.. מיליתו..

זה כל כך קשה.. אני בטוחה שלכולנו יש את מחשבות הלילה האלו..שלא מצליחים להירדם ומתעצבנים.. אבל על מה שאת חושבת... גמאני בלילות מתחילה עם המחשבות.. ומרוב עצבים ותיסכול, תמיד קמה ורואה קצת טלויזיה כדי להעביר נושא במוח... כי אם לא, זה נגמר בבכי.

לא מצליחה לישון ../images/Emo133.gif

חיי בעלי דומים לשעון חול, הרופאה לא יודעת כמה יחזיק מעמד עם אווסטין וגם אני לא מצליחה לישון, כל הלילה אני מנסה עולה למיטה להרוויח עוד לילה לצידו, לא מצליחה להתגבר על המחשבות איך יראו חיי בלעדיו אז שוב קמה מהמיטה מכינה נס קשה ומעשנת כל הלילה. לפעמים אני נרדמת ה-05:00 ואופס צריך לקום לעבודה.
בקיצור החיים בזבל.אני כל כך מבינה ומזדהה איתך. קבלי ממני
ותנסי להירדם.

למעלה