אני לא מצליחה ללחוץ על ההודעות עזרה

ענבר................/images/Emo70.gif

איפה את

ענבר 2002

New member
אנחנו בכונית בדרך ל....

בדרך ללוס אנג´לס!!! השעה עכשיו 2 וחי ועוד עשר דקות אנחנו אמורים להגיע ולישון בבית של חברים של אמא שלי! ומחר יש לנו את כל היום להסתובב בוס אנג´לס אולי נישאר שם עוד יום ואז אנחנו חוזרים לבית של דוד שלי בניו יורק ונוסעים לשיקגו!!!

סתם שאלה בלי ככוונה לריב..../images/Emo55.gif

למה את צריכה לשקר איפ אפשר להיות באינטרנט במטוס אלא אם כן את במחלקה ראשונה....ואי אפשר בכלל להיות באינטרנט במכונית אין קו טלפון...!!!! אז למה לשקר?
בזזזזזזזזזז.....

ענבר 2002

New member
זה מחשב נייד ו.......

אני לא משקרת יש לי מחשב נייד לא צריך קו טלפון!

נכון מאוד פיה ישנונית צודקת

אני לא רוצה לריב איתך והכל , אבל באמת אי אפשר להיות באינטרנט במטוס . ובכלל מי הולך לארצות הברית וגולש באינטרנט ?!?!? מה אין לך מה לעשות שם חוץ מלהיות באינטרנט ? מה כל החיים שלך את בפורום הזה? אפשר לחשוב אז לא תהיה פה שבוע שום דבר לא ייקרה תאמיני לי הפורום יישאר אותו הדבר אבל להגיע למצב שגם שאת בח"ול את לוקחת איתך את המחשב? אז סלחי לי ..... אבל את ממש חסרת חיים (בלי לפגוע והכל , אבל ככה זה נראה) ...

ענבר 2002

New member
עכשיו 4 בבוקר מה אתן רוצות?

אחיות שלי ישנות ואין לי מה לעשות אוף בסדר אל תאמינו למה שאני אשקר על דבר כזה באמת? אהה ויש לי אינטרנט !!!!!! מספיק אם זה כבר! די!

ענבר 2002

New member
אהה ואם אתם שואלים מה אני עושה ב4

בבוקר אז התעוררתי מוקדם כדי שיהיה לי זמן חדבר איתכם! כי הבטחתי לספר לכם מה קורה תאמיני לא שיש לי חיים יותר משלך אני רק שעתיים שלוש מחשב ביום חול!!!!!!!!!!!!!!

מריה12

New member
../images/Emo26.gif

הקטע שאמרתם שאין לה חיים, אז באמת ממש הגזמתם! גם אני היתי לוקחת את מחשב נייד לח"ול אם היתה לי אפשרות לגלוש באינטרנט.. אבל באמת.. ענבר.. צריך חיבור..

באמת הגזמתם חבר´ה

אולי אתם לא יודעים את זה אבל יש מחשבי נייד עם אינטרנט חופשי שאפשר לגלוש מתי שרוצים אפילו במטוס אז כנראה זה מה שיש לה גם לדוד שלי יש נו אם ענבר רוצה לדבר איתנו קצת מותר לה ומה איכפת לכם?? גם הייתי רוצה שיהיה לי אינטרנט בחו"ל כדי לבדוק אי מייל ודברים כאלה.. יש לה זכות חופשי

ChEnmka

New member
נו באמת......

אז קודם כל אפשר להשתמש במחשבים במטוס, ויש מחשבים ניידים שלא צריכים קו טלפון... ונגיד שהיא משקרת.. למרות שאני חושבת שהיא לא.. אז היא משקרת זה בעיה שלה..... ענבר שוב אני מקווה שתהני ניו יורק מדהימה!!!! הלאווי עלי לחזור לשם!!!! תהני!!!!

למעלה