אני לא מצליחה לעבור טסט-אוףףףףףף

oferlvei1

New member
אני לא מצליחה לעבור טסט-אוףףףףףף

עשיתי כבר 11 טסטים ואני נכשלת כל פעם רק על טעות אחת כמו היצמדות לימין,מראות וכאלו שטויות ואף טסטר לא מעביר אותי אני כבר מיואשת!!! (אני עושה טסט בת"א זה קשור?)

אהלן

אני עברתי טסט 6, אחרי יותר מ-100 שיעורים, כולי כבר הייתי מיואש לגמרי. החלפתי גם מורה נהיגה באמצע. מציע לך דחוף לקבל טיפים ממורי נהיגה אחרים, אולי יש משהו שהמורה שלך לא הסביר לך כמו שצריך. כמו כן, יכול להיות שאת מאוד מתרגשת בטסט. בוחנים צריכים להתחשב בזה! תסבירי להם שעשית יותר מ-10 טסטים ויש לך נטייה להתרגש, אז שיתחשבו ולא יעשו דווקא, שישתדלו להתעלם מטעויות של לחץ.

מֵירַב

New member
כשאת נוהגת, גם בשיעורי נהיגה וגם

בטסטים עצמם - את נלחצת בקלות? קופצת מכל עובר-אורח? מרוכזת בדבר אחד בלבד ולא מצליחה להתמקד בהכל יחד: בכביש, בהולכי-רגל ובמכונית עצמה? לא עשיתי טסט בת"א, אבל אני מניחה ששם יותר לחוץ ומלחיץ עקב הצפיפות הגדולה ופקקי התנועה (וגם הישראלים העצבניים לא מועילים בשומקום). אם תכתבי יותר על ההרגשה שלך בטסטים, אנסה לעזור לך

isra533

New member
יותר רצינות

את לא מתיחסת ברצינות לנהיגה ואני מצטט אותך" אני נכשלת כל פעם רק על טעות אחת כמו היצמדות לימין,מראות וכאלו שטויות ". כל שטות כזאת כבר עלתה להרבה אנשים בחייהם, על השטויות שאת מדברת עליהם בנויה הנהיגה הנכונה. כדי לעבור טסט את לא חיבת להיות מומחית בחניה או בהעברת הילוכים אבל מראות ושמירה על הנתיב אלה הדברים החשובים ולא שטויות. אם תתחילי להתיחס לנהיגה בתור נסיעה רגילה ולבוחן בתור כטרמפיסט שרק מסביר לך לאן הוא רוצה להגיע המתח ירד כל זמן שתשמרי על כללי הנהיגה בעיקר מראות ומודעות סביבתית אני בטוח שתעברי את הטסט. בהצלחה

TOTAHON

New member
אני נכשלתי ב-9 טסטים...

בסוף עברתי.. זה היה לפני 5 שנים..... אל תדאגי בסוף כולם עוברים...

מֵירַב

New member
כמו בסרט "בן-דודי ויני"... 6 שנים

ו-6 פעמים ניסה לעבור את מבחני לשכת עוה"ד בארה"ב

למעלה