אני לא מצליחה לשכוח אותו

loveloveme

New member
אני לא מצליחה לשכוח אותו

היתה לי אהבה וירטואלית עם מישהו מחו"ל (לפני שלוש שנים וחצי) היא כללה שיחות טלפון, אי-מיילים ארוכים ואוהבים, החלפת תמונות דרך המחשב ודרך הדואר, צ'אטים ארוכים ועוד זה נמשך שנה בסוף נסעתי לחו"ל לבקר קרובת משפחה (שגרה באיזור שלו!) וקבענו להיפגש כשהגעתי לשם דיברנו בטלפון כמה פעמים ואז קבענו שהוא יבוא אלי וניפגש סוף סוף הוא לא בא הוא לא ענה לטלפונים שלי לאחר מכן (זאת אומרת המשיבון ענה) בסוף השגתי אותו אחרי שבוע ואני כבר לא זוכרת מה הוא אמר אבל אני זוכרת שזה היה מין תירוץ מגעיל ומוזר, וכאילו לא אכפת לו ממני (כאילו מדבר איתי אדם אחר ולא זה שהכרתי) עלו אצלי כמה השערות: -אני בעיקר חושבת שהוא לא רצה להרוס את הפנטזיה שהוא בנה בראש, ואני כן הייתי מוכנה ללכת עד הסוף -חשבתי גם שאולי הוא לא מי שהוא הציג את עצמו. אבל אני לא חושבת שזה נכון. כשטילפנתי אליו (גם מהארץ וגם מחו"ל) הוא תמיד ישר ענה לי, או שענה לי שותף שלו לדירה, אז זה לא שהוא נשוי או כל מיני דברים כאלו. וזה היה מספר טלפון קווי ולא נייד, והוא תמיד היה זמין אני עד היום לא מבינה מה גרם לו להבריז לי ככה ולא להיפגש מאז היו לי חברים ואני יוצאת עם בנים, אבל אני לא מצליחה לשכוח אותו לאחרונה החלטתי לוותר על הכבוד שלי ולנסות לאתר אותו אבל לא הצלחתי אני פשוט רוצה לסגור מעגל ולברר מה היה שם כל הזמן הזה, ומה קרה.

mr_lonely

New member
סביר להניח....

שמה שאת מניחה זה נכון, אבל...יתכן גם שכל מה שהוא רצה זו אהבה וירטואלית וברגע שהתרחיש התקדם צעד אחד מעבר לזה.... הוא נסוג צעד אחד לאחור...מבינה ? נראה לי שאין לך מה לסגור מעגל.... המעגל הזה סגור כבר...לא ?

loveloveme

New member
כנראה שזה מה שהיה ../images/Emo13.gif

אגב, יש עוד דברים קשורים לסיפור שלא הרגשתי נוח לכתוב אותם, אז אולי הוא לא רצה לראות אותי מסיבה אחרת. בוקר טוב. המעגל לא מרגיש לי סגור, כי בזמנו הוא פשוט נתן איזה תירוץ מוזר, ולפני כמה זמן קיבלתי הודעה משונה באי סי קיו שאומרת (באנגלית): "אף פעם לא יצא לי להסביר לך מה קרה" וזה היה ממישהו בניק אחר, שגר במקום אחר. (לא מהניק שאני מכירה, אבל כבר עבר מלא זמן הרי). זה היה אחרי שהתקנתי מחדש את האי סי קיו, ולפני ההודעה הזאת קיבלתי הודעת אישור לצרף לאי סי קיו, ולא צירפתי. ורק אחר כך ראיתי את ההודעה שהוא שלח לי, ועניתי לאדם הזה אם אני מכירה אותו, ובפעם הבאה שהעליתי את האי סי קיו לא נשאר שום זכר למספר אי סי קיו שלו, או להודעה וכדומה. אני לא זוכרת איזה ניק ראיתי וניסיתי לאתר את האדם הזה ולא הצלחתי. בקיצור אני מרגישה שאולי הוא ניסה ליצור קשר ואני קטעתי את זה. זה לא שאני חושבת רק עליו, ואני יוצאת עם בנים, אבל מידי פעם אני נתקפת געגועים, והיתה תקופה ארוכה שכבר חשבתי שהשלמתי עם זה (והפרק הזה מאחורי), אבל מסתבר שלא. זאת פעם ראשונה שאני מספרת את זה למישהו (חוץ מחברים שלי, הוא גם דיבר איתם בטלפון!).

טאKילה

New member
אני חושבת..

שהוא היה צריך לומר שזה ניגמר,לומר כמו גדול. לפי דברייך נראה בברור שהוא לא מעונין בקשר הזה,ואין מעגלים ליסגור, המעגלים סגורים. עם כל הכאב אספי את עצמך ולכי הלאה לאהבה שתרצה בך ואת תרצי בה. בהצלחה..

למעלה