אני לא מצליחה לתת ניאסטטין. מי נותן

laura ashley

New member
אני לא מצליחה לתת ניאסטטין. מי נותן

ואייך? הרופא שלנו המליץ לערבב חצי כפית מהמרור הלא ייאומן הזה בשתיה או בכפית דבש /ריבה. כשמהלנו חצי כפית בבקבוק שתיה זה היה כל כך מר שלי לא עבר הטעם מהפה למשך שעה כמעט. מיותר לציין שהילד לא הסכים יותר לשתות מבקבוק המיץ הזה.
. ריבה הוא לא אוכל והיום גם דבש לא הסכים לקבל, מה עושים?.... ( אה, וכמובן שיוגורט לא בא בחשבון וממעדן סויה אני מעדיפה להמנע כדי שלא יהיה לי אחר כך מאבק גמילה איתו.. ) תודה מראש לכל עצה / תשובה

razgalili

New member
הי

אנחנו ויותם סבלנו בעבר מהטעם המחריד של הניאסטטין. לאחרונה השתמשנו בניאסטטין שהוכן לנו על ידי costal compounding pharmacy טלפון 9123545188 והוא חסר טעם לחלוטין

laura ashley

New member
תודה רז

התקשרנו אליהם והם ישלחו לנו אבל הם דורשים מרשם של רופא שמורשה לעסוק ברפואה באהר"ב - למקרה שהרופא שלנו לא מוסמך ולא אמצא פה מישהו, מה אתה ממליץ לעשות? נראה לך שאם אשלח חלק מהתיק הרפואי של הילד ( במיוחד התוצאות של הstool analsysy ) יש רופא שיתן לי מרשם בלי לרצות לראות את הילד?

יש כל מיני סוגי ניסטטין

גם אנחנו התחלנו עם סוג שקבע שיאים חדשים בהגדרת הטעם המר. עברנו לניסטטין שנועד לטיפול בקנדידה אורלית, זה מין סירופ ורוד עם טעם בהחלט נסבל. זה לא שהיא התלהבה ממנו אבל נתנו את זה כמו שהוא ולא היו מלחמות ענקיות. יש לציין שנתנו את ה לאורך כ- 10 ימים ולא יותר. את זה יוכל לרשום לך רופא ישראלי ותוכלי לקנות בכל בית מרקחת. צריך לתת מזה יותר מאשר מהאבקה כי הריכוז נמוך יותר. תמדדי מיליגרמים של ניסטטין.

למעלה