אני לא מצליח להבין את

אני לא מצליח להבין את

עצמי מצד אחד יש רגעים שאני מגיע למסקנה שאני לא רוצה לשנות תגוף אבל אם כל זה אני עדיין ממשיך לקחת תהורמונים המזויינים האלה , איך ניתן להסביר את זה ? אני יפרט - אני יושב וחושב אם אשתי על איך הגוף שלי יפה וגברי וכמה אני הורס אותו , ואז אני מתחיל להצטער עליו ולהתבאס על מה שהרסתי בו (חזה) אבל אני עדיין ממשיך לקחת הורמונים די תסבירו לי!! אני לא יודע כבר מי ומה אני יום נעים!

אם לא נאה לך את לא חייבת

להגיב ! אף אחד לא ביקש עצה ממישהי שלא רוצה ולא יודעת זה פורום ולשם כך הוא קיים אם השתגעת אז תיקחי ציפרלקט ותירגעי

חמוד, אתה מכיר את עצמך הכי טוב.

מאיפה לנו לדעת למה אתה ואישתך משבחים את גופך ו-אתה- עדיין ממשיך לקחת הורמונים.
תענה לעצמך למה.

יו איפה

New member
לא בעצבים

זו תגובה לגיטימית לשאלתך החוזרת. מה נוכל עוד לתרום? האם את מעוניינת בשינוי פיזי לגוף נקבי יותר? האם הפניה בנקבה מתאימה לך? האם נוח לך עם הגוף שלך כמו שעכשיו/לפני תחילת ההורמונים? האם הדבר היחיד שעשה לך טוב זה הצד המנטלי / השפעת הטיפול ההורמונלי על הנפש? האם כרגע את ממשיכה לקחת הורמונים מתוך אינרציה? כי אין עדיין מה שיעצור אותך?

אני לא עצבני

תראי נכון שהשאלות חוזרות, אבל אין לי את מי לשאול אלה ממישהי שהיא בעלת ניסיון לי אין תניסיון ואם הייתי יודע תתשובה מבטיח שלא הייתי שואל וזה לא צריך לעצבן אף אחד אם השאלה חוזרת. את יודעת זה פורום יש עוד המון טרנסיות מלבד אלה שמגיבות פה ואולי תיכנס מישהי שכן תוכל לענות בצורה אחרת וחבל שלא תראה תשאלה בגלל התיישנות ההודעה . בכל אופן לא חייבים להגיב אם אין תשובה ועוד דבר חבל שיש יחס כזה עוין בכל הקטגוריות -חברה, תמיכה ואם הפורום נוצר בשביל ליצור חברות או ידידות אז גם את זה אין אז שאלה לך אלונה איזה מטרה קיים הפורום ? עכשיו לא אכפת לי אם יפנו אליי בנקבה (זה רק נשמע לי מוזר) בנוגע לגוף לפעמים טוב לי ולפעמים לא טוב ואני לוקח הורמונים כי קשה לי להפסיק יום נעים

אם קשה לך להפסיק אז אל תפסיק.

אין פה כמעט נשים במצבך... אתה מביא פה סיטואציה שמאוד חריגה ללנוכחי הפורום. בעודנו רוצים להשמיד כל זכר מהגוף הישן אתה משבך אותו... ושואל למה קשה לך להפסיק הורמונים כדי שיהיה נשי יותר.
אז כנראה שאתה מנסה לשקר לעצמך שאתה אוהב אותו.. כנראה אישתך מנסה לתעתע בך... כנראה אתה מנסה לרצות אותה.
אינלנו באמת תשובה ברורה... אנחנו לא גרים במוח שלך.

אני לא עצבני

תראי נכון שהשאלות חוזרות, אבל אין לי את מי לשאול אלה ממישהי שהיא בעלת ניסיון לי אין תניסיון ואם הייתי יודע תתשובה מבטיח שלא הייתי שואל וזה לא צריך לעצבן אף אחד אם השאלה חוזרת. את יודעת זה פורום יש עוד המון טרנסיות מלבד אלה שמגיבות פה ואולי תיכנס מישהי שכן תוכל לענות בצורה אחרת וחבל שלא תראה תשאלה בגלל התיישנות ההודעה . בכל אופן לא חייבים להגיב אם אין תשובה ועוד דבר חבל שיש יחס כזה עוין בכל הקטגוריות -חברה, תמיכה ואם הפורום נוצר בשביל ליצור חברות או ידידות אז גם את זה אין אז שאלה לך אלונה איזה מטרה קיים הפורום ? עכשיו לא אכפת לי אם יפנו אליי בנקבה (זה רק נשמע לי מוזר) בנוגע לגוף לפעמים טוב לי ולפעמים לא טוב ואני לוקח הורמונים כי קשה לי להפסיק יום נעים

Ellianne

New member
ומה זה יעזור לך ׳תשובה׳ של אחרות?

גם אם יבוא לפה מישהו, יראה את השאלה שלך ויענה ״גם אני גבר שרירי וחסון ויש לי אישה וילדים ולא בא לי על התהליך אז נשארתי גבר״ - מה זה יעזור לך? זה החיים שלך, לא של מישהו/י אחר/ת.

ומי זה הפסיכולוג בשקל הזה שנתן לך אישור להורמונים? לא ידעתי שזה עד כדי כך קל להשיג אישור... לא צריך אפילו להיות טרנסית חחחח

את יודעת משהו

נמאס לי ממך ומכל אלה שמחשיבות מעצמן משהו , שלא איכפת להם לרדת ולצחוק על צרות של מישהו אחר בכל אופן דבר אחד הבנתי למה יש המון טרנסיות בארץ ובפורום הזה יש רק 7 -8 בנות(ואולי כאלה אם שתי משתמשים) כי לא כיף פה וממש לא נעים לשאול בכל אופן אני מקווה שאחרי השרשור הזה יותר לא יצא לי להכנס למקום הזה!!! בכל אופן תודה אל העצה הסמויה ללכת להתייעץ אם הפסיכולוג בשקל הוא לפחות יבין מה כוונתי !!! ודרך אגב תשאלי תאנדרו שלך והיא תסביר לך שבזמן לקיחת הורמונים קורים דברים כאלה בייי

Ellianne

New member
מה הקשר

תסתכל על ההודעות שלך. פסיכולוג שנותן אישור להורמונים למישהו שאחרי יומיים נכנס לפורום ועדיין מתלבט/מתפאר מהגוף הגברי שלו זה פסיכולוג בשקל. הוא היה צריך להבין שאתה בעצמך עוד לא יודע מה אתה ולא להביא לך הורמונים ככה סתם. הורמונים מביאים למישהו שכבר 100% סגור על עצמו ולא למישהו שעדיין לא יודע ״מי הוא״.

אז אם אתה מחפש פסיכולוג, כדאי שתמצא אחר.

Ellianne

New member
ועוד משהו

גם לי נמאס מקרוסדרסרים כמוך שעושים צחוק מוחלט מטרנסיות.

אני לא יכולה להתעורר בבוקר ולהתפאר מהגוף שלי. אין אפילו רגע אחד שבו אני שלמה עם הגוף הזה.

ואתה, גבר סטרייט עם אישה, ילדים, חיים נורמטיביים ופריווילגיות מפה ועד הלא ידע. תגיד, אתה עושה צחוק? אתה חושב שזה מצחיק להיות טרנסית? ״הצרות״ שלך? ה״בעיות״ שלך? תעשה לי טובה. אתה לא יודע מה זה צרות של טרנסיות. להתפאר מהגוף הגברי שלך ולהרגיש איתו בנוח ״חצי מהזמן״ או ״לפעמים״ זה לא צרות של טרנסית.

ואז אתה עוד צוחק על טרנסיות שנאלצות לעבוד בזנות. אין פלא.

לך לפסיכולוג שמבין במגדר (ולא לזה שנתן לך אישור להורמונים) ותפסיק לעשות צחוק מהרגשות שלי ושל טרנסיות אחרות.

אליאן אני מבין שאתה

מחפש לפגוע , אבל תדע שאשה יש לה רגשות ,רצון לעזור אמפתיה ולכן אני פונה אליך ככה למרות שאני מסרב בדרך כלל לרדת לרמה כזאת אבל פה הגזמתה

Ellianne

New member
עוד אחד

עוד קרוסדרסר שבא ללמד אחרים איך להיות אישה. מה עוד אני צריכה להיות? רגע, אני יודעת! פיה-מלאכית-נסיכה? סמרטוט רצפה שנועד לשרת את הגברים? כן... כבר שמעתי את זה ועדיין לא השתכנעתי.

צריך בדחיפות פורום קרוסדרסרים. שידברו שם על איך להיות אישה. כבר נמאס לראות את השוביניזם הזה פה.

וכן, אני ממש מחפשת לפגוע. זה מה שאני עושה כל היום- פוגעת באנשים. משלמים לי על זה מהגיהנום.

אתה קרוסדרסר מבולבל. רצית ׳תשובה׳, הנה היא. זה לא אשמתי שאתה לא יודע להתמודד עם זה. אני לא מתכוונת לכתוב לך הודעות אמפטיה ושטויות, כמו שלא הייתי רוצה שיכתבו לי. מעדיפה לשמוע את האמת, גם אם מכוערת ולא נעימה. חוץ מזה, אתה בן 28, לא הגיע הזמן שתלמד להתמודד עם זה במקום להגיב כמו ילד קטן?

נוח לך עם הגוף שלך (גם אם לפעמים) ואתה עוד מתפאר ממנו. אתה בכלל מודע לכך ששינוי מין עושים רק כש 100% מהזמן לא מרוצים מגוף? זה שינוי מין, לא ניתוח אף. כל עוד אתה אפילו לרגע מרגיש בנוח עם הגוף הגברי ה״הורס״ שלך, אתה תצטער על זה. אתה לא שם, אתה לא ב100% ואפילו לא מתקרב לזה.

את יודעת מה

אז אני שמח שאני לא 100 אחוז, והלוואי שאני יצליח להשאר כמו שאני טוב.. כבר אין לי כח בשבילך תהני ממה שאת לילה טוב

את יודעת משהו

נמאס לי ממך ומכל אלה שמחשיבות מעצמן משהו , שלא איכפת להם לרדת ולצחוק על צרות של מישהו אחר בכל אופן דבר אחד הבנתי למה יש המון טרנסיות בארץ ובפורום הזה יש רק 7 -8 בנות(ואולי כאלה אם שתי משתמשים) כי לא כיף פה וממש לא נעים לשאול בכל אופן אני מקווה שאחרי השרשור הזה יותר לא יצא לי להכנס למקום הזה!!! בכל אופן תודה אל העצה הסמויה ללכת להתייעץ אם הפסיכולוג בשקל הוא לפחות יבין מה כוונתי !!! ודרך אגב תשאלי תאנדרו שלך והיא תסביר לך שבזמן לקיחת הורמונים קורים דברים כאלה בייי

למעלה