אני לא מצליח להבין בנות

תומאס

New member
אני לא מצליח להבין בנות

יצא לי לפגוש יותר מדי בנות שהכירו מישהו שהבטיח להן שהוא מחפש קשר רציני ובדייט הראשון / השני / השלישי, אחרי הסקס - הלך ולא חזר. ולמרות כל זה, במקום שיעיפו אותו לקיבינימט כל פעם שהוא יוצר שבועיים, חודש, חודשיים, ומספר איזה סיפור מצוץ מהאצבע - הן סולחות לו כאילו לא היה כלום ואז הוא נכנס איתן למיטה ואז עוזב ואח"כ שוב חוזר...וכו'... הכרתי מישהי שאמרה שרוצה לנסות סטוץ וממש רגע לפני אמרה לי שהיא מתאהבת במי שהיא שוכבת איתו. מאותו רגע אמרתי לה שני איתה לא אכנס למיטה. נהיינו ידידים. אחרי חודש היא פוגשת מישהו ולפני הדייט הזהירה אותו ואמרה לו במפורש שהיא מתאהבת במי שהיא שוכבת איתו ואם הוא לא רציני שיילך ולא ישחק. והוא נשבע לה שהוא מחפש אהבה ואחרי הסקס לא חזר. ומאז במשך חצי שנה!! היה מתקשר אליה פעם בשבוע והיו נפגשים לסקס והיא הייתה מתקשרת אלי בוכה לי שהיא שונאת אותו ועדיין ממשיכה ללכת אליו..... מישהי אחרת שפגשתי יצאה עם מישהו לדייט, שכבו ומאז לא ענה לטלפונים שלה. עברו חודשיים והוא מתקשר. היא סיפרה לי ונשבעה שהיא לא סולחת לו על מה שהוא עשה לה - ויומיים אחרי זה היא נפגשה איתו ושכבו. מה קורה לכן בנות? אין לכן אופי??? ומי "אוכל" אותה בסיפורים האלה? אני. שמחפש קשר של סטוץ או יזיזות ואומר את זה תמיד בגלוי ולא משקר. וכל אלה ש "לא מחפשות סטוץ" ובסוף זה מה שמקבלות, אח"כ מתקשרות אלי לבכות לי על מה שגברים אחרים עושים להן......

ת מ ו ז

New member
טוב שאתה לא מכליל

יש ויש הכל תלוי בבן אדם, להגיד שכל ה"בנות" ככה, זאת הכללה וטעות, ואני מכירה הרבה מיכרים הפוכים, אין משהו קבוע. יש כאלה שיותר חלשות אופי- נאי מכירה גם בנים כאלה. זה אומר שכל הבנים חלשי אופי? ממש לא. אז באמת כל מקרה לגופו וזה ממש תלוי בהערכה העצמית של הבן אדם ולא מאיזה מין הוא.

erlich

New member
"יש שני סוגי מאהבים בעולם

ה"ילד הרע" שאיתו את נסחפת, ואין לך מושג למה. בטח תמצאי את עצמך באיזה חוף בסיני ערומה לגמרי עם כאש ראש מטורף ביום שאחרי. ו"הילד הטוב" שאיתו את מתחתנת והאהבה איתו הכי מדהימה" מי אתה רוצה להיות?

תומאס

New member
אני הילד הטוב שרוצה להיות הילד הרע

ולא יכול........ נמאס לי שכולם נהנים וחוגגים ורק אני לא. אלי באות לבכות אלו שחגגו עם הילדים הרעים.......

אבל.....

כמו שאמרת איתו רוצים להתחתן....... אז בעצם את אומרת לו שהאופי שלו לא מתאים לקטעים כאלה...... תראה גם אצלי זאת בעיה וקשה לי לשקר לבנות ולהגיד אי לוב יו אי ניד יו.. אבל... אפשר להלך על הגבול האפור שבין לבין... יכול להיות בעצם שאתה לא בנוי לקשרים קצרי טווח... יש לך דפקה קטנה באופי לא נורא חפיף....

זה לא ..

פשוט תלוי מאיפה תסתכלי מנקודת המבט שלו זה נראה כדפקה קטנה... כי הוא אולי יהיה בעל טוב.. אבל עכשיו הוא רק רוצה ל****...... וזה מפריע לו בשאיפה... מצד שני אם תשאלי הרבה בנות הם בטוח יגידו שזה ההיפך מדפקה...

seeyou

New member
אח"כ מתקשרות אלי לבכות לי -../images/Emo8.gif

כמו הרבה דברים בצה"ל שמתחלקים ל-3 גם הבנים אותו דבר הידיד הנצחי יזיז האגדי הבעל הטיפש אז אתה רוצה להבין את הטבע של בנות-נשים? אני חושב שעל מנת שבחורה תרקוד לפי "החליל" שלך , אתא צריך לדעת לנגן טוב, על הצוצרות שלה! יוסי

למעלה