אני לא מצליח להבין נשים

yanivos123

New member
אני לא מצליח להבין נשים

היי, מרגיש צורך עז לשתף אתכם במקרה שלי מהימים האחרונים.
קודם כל אקדים ואומר שאני בן 28 ומעולם לא הייתי במערכת יחסים אמיתית ורצינית, ושזה כן משהו שאני מאוד חותר אליו וזה מאוד חסר לי ועכשיו ואני מנסה את מזלי בהרבה פלטפורומות, עם הזמן נהייתי סקפטי לגבי הכרויות וירטואליות אבל אני נותן לזה צ'אנס.
אז ביום ראשון הכרתי מישהי מקסימה באתר הכרויות, היא בת 30, לא ילדה. באותו יום שהתכתבנו באתר כבר התחלנו לדבר בטלפון, השיחה הראשונה ארכה כ-4 שעות ונמשכה אל תוך הלילה. סיכמנו שכבר נפגש יום למחרת(שני).
עד הפגישה שלנו שנערכה בערב המשכנו לדבר בטלפון והודעות. נפגשנו בערב והיה פשוט מעולה. היא בחורה מדהימה, הפגישה הייתה קצרה יחסית כי היא הייתה צריכה לתפוס אוטובוס לעיר שלה, יש לנו הרבה במשותף, הדייט זרם, לא היו שתיקות מביכות. כמו שדייט ראשון צריך להיות.
המשכנו לדבר בטלפון שוב בלילה(בלי המשחקים האלה של מי יתקשר קודם). יום למחרת כבר נפגשנו שוב בעיר שלה והתנשקנו בסוף הערב שנפרדנו.
פעם ראשונה הרגשתי שסוף סוף מצאתי בחורה שכיף לי איתה ושאני כ"כ נהנה בחברתה.
למחרת המשכנו לדבר בבוקר ובצהריים ואז פתאום משהו השתנה בגישה שלה. אני נסעתי לחתונה בצפון, ניסיתי לדבר איתה אחרי שסיימתי לעבוד והיא התחילה להיות קרירה אליי ולא שלחה את ההודעות שאפיינו אותה.
בשעה 23:40 קיבלתי ממנה הודעה שהיא מצטערת אבל בגלל שהיא בתקופת מעבר דירה ולחץ בעבודה היא צריכה זמן לעצמה ואמרה לי שיהיה לי בהצלחה.
אני שהייתי שיכור באמצע חתונה הייתי נסער מאוד, ניסיתי להתקשר אליה כמה פעמים(אולי בגלל השכרות..), היא שלחה בהודעה שהיא לא יכולה לדבר ואני מנגד ניסיתי להגיד לה שתתן לי רגע לדבר איתה.
בבוקר שלחתי לה הודעה אחרת. אמרתי לה שאני מבין שהיא נמצאת בתקופה לחוצה אבל אני כן מעוניין לשמור איתה על קשר כי אני מחבב אותה מאוד ואני נהנה איתה, שאני לא אלחץ עליה. היא בתגובה אמרה "כן תודה, מצטער, פשוט לא תקופה טובה".
וזהו. מאז לא דיברנו, שלחתי לה הודעה שתתקשר אליי שהיא יכולה.

אני לא יכול לתאר את הבאסה שאני מרגיש כרגע. לא הפסקנו לדבר כמעט והיא בחורה באמת מדהימה.
אני לא מבין מה קרה פתאום שהגישה שלה השתנתה, אני מרגיש כאילו אמרתי משהו לא במקום שאולי פגע בה אבל אני לא יודע מה.

זהו, אני יודע שאין עכשיו הרבה מה לעשות אבל רק רציתי לשתף אתכם.

BeenThere2

New member
תן לזמן לעשות את שלו. הבאסה תעבור.

בתור אחד שהיה שם ממש לא מזמן אני דווקא יכול להבין את הבאסה שלך.
אין מה לעשות.
אני מקווה שברור לך שמעבר הדירה הוא בסה"כ תירוץ זול. אין לך מה לרדוף אחריה.
לעניות דעתי טוב יותר שהיא לא מעוניינת לשמור על קשר כלשהו.
יכול להיות שעשית משהו לא נכון, יכול להיות שסתם אתה לא נראה לה. הכל יכול להיות.
אתה יכול לשלוח לה הודעה עם בקשה כנה לדעת מה הסיבה... אחרי התירוץ שהיא נתנה לך אני לא הייתי עושה את זה.
לא שווה לדוש בזה. תתקדם הלאה.
&nbsp
מצטער שאין לי משהו יותר מועיל להגיד.
נרשמתי רק בשביל לכתוב לך את זה

&nbsp
&nbsp

yanivos123

New member
לא מאמין שסתם לא נראיתי לה.

אחרת היא הייתה חותכת בהתחלה.
הרי דיברנו ללא הפסקה במשך 3 ימים ונפגשנו פעמיים. פתאום חל אצלה מהפך של 180 מעלות.

וזה בסדר, אני יודע שמכאן אין יותר מדי מה לעשות. תודה על התגובה.

BeenThere2

New member
זו סתם הייתה דוגמה...

יכולות להיות עוד הרבה סיבות.
החל במשהו שאתה עשית וכלה בעובדה שהיא "רקדה על כמה חתונות" ובחרה במישהו אחר.
שוב, לא שווה לך להתעסק בזה.
מקווה בשבילך שתמצא בקרוב מישהי שתשכיח אותה

&nbsp
ו...בבקשה.
רציתי להביע הזדהות

&nbsp

Been - כאן בדיוק "קבור הכלב" ...!

מייד הן "תקפוצנה" עלי בוודאי...
בשל תגובתי .
זו בעיה טראנס פטאלית שלגביהן זה כאילו כלום - בא לי / לא בא לי - סיימתי .אם בא לך בשתי פגישות + 100 שעות שיחה ,איך פתאום נעלמת ?
מילא אם זה קורה עם אחת,שתיים ,שלוש - אך לא,זה נגיף קבוע.
מדוע "את" מגיבה,או משוחחת,אם זה לא מתאים לך ?
לעניות דעתי,מה שקורה להן זה כך - הן מתרשמות בפגישות הראשונות.אז הן מתחילות "להתייעץ" עם החברות - מה דעתן לגבי הקשר החדש ?
ולאחר ועידות התייעצות - הן נעלמות !
בעייתנו - קשה עימן,קשה בלעדיהן,והעולם סובב לו כהרגלו...

מבאס נורא

היא נבהלה וברחה לקונכיה שלה..
לא יודעת מה אפשר לעשות נגד זה- תכלס, אי אפשר להיות ביחסים עם אדם בכח.
אנשים פוחדים להתאהב כי הם פוחדים להפגע ולכאוב, אבל לא מבינים שלבד הם מפסידים הרבה יותר..
&nbsp
יש מספר גישות:
1. לותר ולהבין שהיא לא בעיניין.
2. להתעלם לתקופה מסויימת ואז ליצור קשר בתקווה שהיא "נרגעה".
3. לנסות שוב- אולי לשלוח פרחים עם מכתב או משהו בסגנון. לכתוב לה שאתה מבין שהיא חוששת להפגע- אבל גם אתה חושש, ואם לשניכם יהיה אומץ אולי תרוויחו הרבה! מקסימום זה לא יעבוד בינכם- לפחות תדעו שלא סתם ויתרתם.
בהצלחה!

KhaIeesi

New member
משהו בנשיקה דחה אותה

זה ההסבר הכי הגיוני שאני יכולה לחשוב עליו

נו זו בדיוק "בעיה" רצינית להתנשק בפגישה שנייה

הן - איך יתכן הדבר שהוא העיז לנשקני...? אבל לכל הרוחות והשדים - את שיתפת פעולה בהתלהבות,אז מה הבעיה פתאום ?
זה הראש הנשי שלא נעמוד על דעתו אף פעם.ומה "שטוב" - הן אף פעם לא מבינות מדוע מה שהן עושות לא הגיוני, לא לעניין,מוזר ,הפכפך...

חסרים גברים

שנעלמים בלי לומר למה אחרי מספר פגישות מעולות??
&nbsp
זו תופעה נפוצה אצל שני המינים והיא מאפיינת אנשים שנבהלים מעוצמת הרגשות ופשוט עושים "הודיני"

סינבד

New member
עושים הודיני

את צריכה לדרוש זכויות יוצרים על הביטוי הזה מיצי.

לא בהכרח עניין של בגרות.

רובנו מופעלים על-ידי חששות ובלבול במגוון מצבים.
והיינו יכולים להימנע מלהגיד, כשנדמה לנו משום מה ש"זה לא יתקבל טוב".

אני שמח לשמוע על ההתקדמות שאתה חולק איתנו.

אני מקווה ש:
1. תמשיך להתקדם במעלה הגשמת רצונך. כל הכבוד.
2. תגלה (בעזרת מישהו מצד, סביר להניח) מה הדבר שאתה עושה "לא נכון" (יתכן שזה לאו דווקא משהו חיצוני; יכול להיות אפילו משהו פנימי) שמרחיק ממך ומקשה להתקרב אליך וכולי.

superorti

New member
אל תתבאס

ההרפתקה הזושל המפגש וההכרות הכל כך סוחפת נגמרה מהר מן הצפוי.
אל תתיש את עצמך בשאלות של למה ואיך זה קרה.
התירוצים של מעבר דירה וחץ לא מקובלים בעיניי, ומי שרוצה קשר עם המישואר לא ממהר לזרוק את זה כל כך מהר.
יכול להיות שבאמת היה לה נחמד בחברתך,גם במפגש וגם בשיחות אך לא ראתה איזשהו המשך לכך.
אל תתבאס, כל ההתחלות עקלקלות ומכל דבר בחיים אנו לומדים משהו.

La Milagrosa

New member
שום מעבר דירה ושום נעליים.

תלמד כלל: כשאישה רוצה מישהו, היא תעשה הכל כדי לחזור אליו ולהיות איתו, גם אם היא עוברת דירה וגם אם היא צריכה להגיש את הדוקטורט שלה.
יש שתי אפשרויות: או שלא בא לה עליך, או שהיא תפוסה (שזה הכי סביר, בגלל זה היא לא יכלה לדבר באותו ערב).

yanivos123

New member
תודה על התגובות, לא ציפיתי לכ"כ הרבה... + תוספת קטנה

א. אני חושב שהרגשה הקשה שלי נובעת מהעובדה שמעולם לא הייתי במערכת יחסים וכל עולם הדייטים יחסית חדש לי.. אולי אם הייתי יוצא לדייטים יותר זמן יכול להיות שהייתי מקבל את זה אחרת. פשוט עד שמצאתי מישהי עם חיבור כ"כ טוב זה הפתיע אותי שהיא החליטה פתאום לחתוך.

ב. ע"פ הפייסבוק שלה זה נראה כאילו היא לא מזמן עברה פרידה(בפורים היא עוד הייתה בזוגיות), יכול להיות שזה משהו שהשפיע עליה גם..

ג. תודה על התגובות :)

למעלה