אני לא מצליח להלוות שחקנים

yomaster

New member
אני לא מצליח להלוות שחקנים

אני עונה שנייה עם ריאל והסגל שלי יותר מדי עמוק ככה שלהרבה שחקנים צעירים ובכירים, שעדיין אין לי תוכניות למכור אין הזדמנות לשחק. אני רוצה להלוות את מקסים טסיגאלקו לדוגמא, שהוא שווה 8 מיליון דולר, ואף אחד לא הציע לי הצעות, ושמתי אותו להלוואה כבר בתחילת חלון ההלואות. גם ויטלי קוצוב, עוד חלוץ בלארוסי, (שאגב מאוד מומלץ, הוא יותר טוב מציגאלקו) ששווה הרבה ואני לא מצליח להלוות אותו. יש לי איזה 10 שחקנים ברשימת הלואות ועדיין לא קיבלתי הצעה אחת, למישהו יש רעיון למה?

tomash11

New member
נכון, וגם תלוי מתי אתה שם אותם

עקרונית הכי טוב כבר מחודש חודשים לפני תחילת העונה להשאיל אותם (קבוצות אחרות לפעמים טכנית לא יכולות להשאיל ממך שחקנים...תום מועד העברות וכאלה...). לפעמים דוקא באמצע עונה אתה מקבל הצעות להשאלה ולא בהתחלה. ככה...שקשה לגרום לקבוצה לקחת ממך שחקנים אבל אתה יכול לנסות לשים אותם ברזרבות ולקוות שהם יגלו כושר טוב ואז אולי ירצו אותם... רזרבות הם תחליף לא רע להשאלה.

zidane4444

New member
היום השאילו ממני שחקן בפעם ........

הראשונה בכל 6 השנים שאני משחק מנג´ר זה גם בעיקר בגלל שאני לא נוהג בשיטה הזאת בדרך כלל

קיר קמט

New member
לא בהכרח..

הייתי באטלנטה פעם אחת , ובעונה השנייה השאלתי את כל קבוצת המילואים שלי , בערך 20 ומשו שחקנים. אני חושב שהסיבה זה מעמד גבוה מדי שהשחקנים הגיעו אליו מכדי שהם ירצו ללכת בהשאלה , אז הקבוצות מוותרות מראש. סתם ניחוש.

למעלה