אם לא אז חבל מאד, כי רק זו הדרך לשפר את זיכרון החלומות שלך, ליכתוב הכל ביומן בצורה מפורטת ישר כשאתה קם מהמיטה ! האם כשאתה מתעורר אתה מקפיד על שלושת הכללים החשובים שרשמתי באתר בפרק מספר 2 ? אם לא דאי שתקפיד עליהם ! זה חשוב ועוזר מאד ! תוכל גם להשתמש בחלק מהטיפים שם למקרה ואתה לא מצליח לזכור את החלומות שלך ( ישנן מספר שיטת פשוטות עם שעון מעורר ). אלון
אני יושב עם הכיתה הישנה שלי (כיתה ו´) על הרצפה בעולם ספורט של ביה"ס למרות שזה בכלל לא הביה"ס שלי. ילדה (שכולם שונאים) מבקשת ממני ללכת אחורה כי אין לה מקום לשבת, אז אני מנסה ללכת אחורה ואני רואה שעם אני ילך אחורה אני יפול כי יש מאחורי מדרגות (בצבע כחול). אז אני אומר לה שאני לא יכול אז היא מתחילה לצעוק עלי כל מני שטויות. אני ממש מתעצבן אז אני מרים אותה ומעיף אותה רחוק ואז כולם מוחים כפיים! וילד אחד שיש לו מצלמת וידאו שגם כן כולם שונאים אומר לי שזה לא יפה אז אני מרים אותו ומעיף אותו על שורה של ילדים! כולם קמים ואחד הילדים שישבו בשורה שזרקתי עליהם את הילד בוכה כמו משוגע! אז אני שואל אותו עם הוא בסדר והוא ממשיך לפכות. בזמן שאני שואל את הילד חברים שלי מנסים לגנוב לילד את המצלמת וידאו כי אני מצולם שם. ואז באה המורה ואני בורח!!!!! נכון אידיוטי...
תענה ל-Variety על השאלה והוא כבר יראה לך כמה שיטות אחלה פשוטות ויעילות! אין דבר כזה שלא מצליחים לזכור בכלל אפילו חלום אחד... אתה תראה! אבל קודם, באמת, תגיד באיזה שיטות אתה מנסה לזכור, טוב?