אני לא מצליח לראות קליפ ב mp4

אני לא מצליח לראות קליפ ב mp4

יש לי נגן mp4 של חברת פוגיקום הורדתי קליפ מהמחשב לנגן עם סיומת wmv בנתוני הנגן כתוב שהוא תומך בסיומת הזו כשאני מחפש את הקליפ בקטגוריית הוידאו הנגן כותב " ריק" הנגן מכיל עד 8 גיגה והקליפ 150 mb אני מוצא את הקליפ בקטגוריית המוסיקה ואני שומע את פס הקול אבל המסך שחור מה הסיבה לדבר הזה או איך מורידים קליפ לקטגרויית הוידאו ?

or121210

New member
אמור לבוא עם הנגן דיסק

בו יש תוכנה שמקדדת את הוידיאו שיתאים לנגן. תתקין את התוכנה ותמיר את קטע הוידיאו הרצוי.

יש המון תיקיות בתוך הדרייבר איזו להפעיל ?

בתוך הדרייבר יש המון תיקיות איזו להפעיל ?

יאיר B

New member
אי אפשר להפעיל תיקיה - אתה מפעיל קובץ.

מאחר וכדור הבדולח שלי שוב במעבדה (פעם שלישית החודש - פעם אחרונה שאני קונה כדור בדולח מדבקה סיני), אני (ובטח גם אנשים אחרים שאין להם את הנגן הזה) לא יכול לנחש מה יש על ה-CD הנ"ל.

or121210

New member
הבעיה שכדורי הבדולח הטובים נורא יקרים ../images/Emo221.gif

לזה התכוונתי שאני רוצה להפעיל קובץ

אבל לא יודע איזה יש שם הרבה קבצים איזה מהם להפעיל ? הנגן שלי הוא fugicom advance

הינה המסך הראשון

במסך הראשון יש 3 תיקיות ואלה שמותיהם. את מה לפתוח ? product tool 5_20_080626 program 98driver

יאיר B

New member
מה יש בראשון ובמיוחד בשני?

השלישי זה דרייבר לחלונות 98 (ולטובתך אני מאוד מקווה שאתה לא משתמש במערכת הזאת).

הינה מה שיש בשתי התיקיות

הינה מה שיש בתיקיה product tool חמשת הקבצים הראשונים נקראים windows installer השישי msi.cab השביעי vcredist.exe השמיני setup.exe בתיקה program יש רק קובץ אחד fujicom_c4)63021-2115.bin)

הינה מה שיש בשתי התיקיות

הינה מה שיש בתיקיה product tool חמשת הקבצים הראשונים נקראים windows installer השישי msi.cab השביעי vcredist.exe השמיני setup.exe בתיקה program יש רק קובץ אחד fujicom_c4)63021-2115.bin)

למעלה