אני לא מצליח!!!!!

yomaster

New member
אני לא מצליח!!!!!

די אני ממש גרוע במשחק ואני לא מצליח להתקדם! לפני איזה שנה היה לי את המשחק והייתי מצוין לקחתי עם מילאן את כל התארים והכל אבל עכשיו אני לא מצליח בקושי לנצח. אני משחק עם אייאקס ואני לא מצליח להתקדם בליגה ההולנדית, בקושי עליתי לשלב הראשון של ליגת האלופות. מה הסוד של להיות מנג´ר טוב? טקטיקות? תוכנית אימונים? שחקנים? (יש לי שחקנים מצויינים ואני בכל זאת לא מתקדם).

yomaster

New member
אז בקשר לטקטיטות...

קודם כל, איך אני יכול לצייר את החצים האלה לומר לשחקנים לאן ללכת?

emaui2000

New member
כפתור ימני

פשוט תלחץ על השחקן שאתה רוצה לשלוח לו חץ עם הכפתור הימני ותגרור את החץ לאן שאתה רוצה

tomash11

New member
הסוד הגדול של איך להיות מנג´ר טוב

45 כן כן, זו התשובה. התשובה לשאלת הגדולה על מהות החיים הקיום והכל, היא 42, והתשובה על איך להיות מנג´ר טוב היא 45. :") סתאאאם... מה שכן, זה לא כזה קל להיות מנג´ר טוב לדעתי. ואם נכשלים, זו לא כזו בושה. אני חושב גם שהמנג´ר לומד אותך, כלומר שאם ניסית איזה טקטיקה וקרעת איתה את הליגה, הקבוצות האחרות בעונה שלאחר מכן ילמדו אותך וידעו מה לעשות, בצורה מספקת לכך שלא תקרע אותם כבר... תוסיף לזה את העובדה שאם אתה לא מרענן את הסגל, יש לך שחקנים "שבעים", שחקנים שיורדים בכושר או סתם לא משחזרים יכולת משנה שעברה... אז אתה צריך לבדוק מה הוא בבחינת הרכב מנצח שלא מחליפים, ומה הן נקודות תורפה שכדאי מאד לתקן כדי לא לסבול בהמשך העונה. אגב, בדרך כלל הנקודות האלה צצות כבר בעונה שאתה מגדיר כמוצלחת ואז אתה כבר אז דואג במהלך העונה להחתים שחקנים לשנה הבאה. (אולי זה רק אני, אבל גם בעונה מוצלחת אני לפעמים משתגע אם אנחנו בועטים לשער 30 פעם ומכניסים רק אחד, זה גורם לי ישר לחרוש את העולם ולמצוא שחקנים שיפתרו את הבעסה הזו. ככה אני, רוצה כל משחק 5:0). אני אתן לך דוגמה קטנה- נניח שיש לי קבוצה שרצה חזק ומנצחת הרבה, אבל מה? אני רואה שהיא מגיעה רק ל10 מצבים הכי הרבה בכל משחק, ושמזל שיש לי חלוץ מחונן שמנצל באחוזים גבוהים מצבי הבקעה. זה די ברור שלעונה הבאה אני צריך לחזק את הקישור שלי ולהביא שחקן אחד או שניים שיודעים ליצור יותר מצבים או אם נניח אתה מאתר שחקן שבגללו ההתקפה בעצם נתקעת, אז אתה מעיף אותו ומביא אחר במקומו. אם תרצה טיפים לגבי בעיות יותר ממוקדות אני בטוח שכולם פה ישמחו לעזור לך:) (לי עזרו ממש טוב עם מציאת חלוץ בלי לעבוד קשה, וגם עם כמה פקודות בטקטיקה שלא ידעתי כל כך מה זה).

שגיא123

New member
בקשר ל"המנג´ר לומד אותך"

פעם אימנתי את ברצלונה והייתי במקום הראשון מהמחזור השלישי. הבסתי כל קבוצה ששיחקתי נגדה! שנשארו קצת יותר מ-10 משחקים לסוף העונה התחלתי להפסיק נקודות בקצב, עד שבמחזור הלפני אחרון הקבוצה שהייתה במקום השני עברה אותי... במחזור האחרון ניצחתי ולקחתי את האליפות בהפרש של נקודה, אבל הייתי ממש קרוב להפסיד אותה. זה היה ממש מוזר שהתחלתי להפסיד פתאום... כנראה שהמנג´ר באמת לומד אותך.

tomash11

New member
צודק לגמרי...

האמת שאחרי שכתבתי את התגובה הקודמת חשבתי על זה שבעצם במנג´ר 01-02, המנג´ר לומד אותך עוד יותר מהר מאשר במנג´ר 99-98, כי כרגע סיימתי את העונה הראשונה עם בארסה (אליפות+גביע וחצי גמר ליגת האלופות), ולמרות שלקחתי אליפות, אחרי יתרון מבטיח של 10 נקודות 10 מחזורים לסיום פתאום כל קבוצה שניה נתנה לי בראש או סתם היה לי נורא קשה וכבר לא היה רביעיות ולא משחקים על האפס. מזלי שהיתרון של ה10 נקודות הספיק לי ולקחתי בסוף את הליגה באיזה יתרון של ארבע חמש נקודות והבטחתי את האליפות רק במחזור אחד לפני אחרון. פשוט הוצאת לי את המילים מהפה.:)

SAtAnic Soul

New member
זה לא בעיה, וכדי לשרוד

זמן רב כמנג´ר טוב ובלתי מנוצח, כל מה שצריך לעשות זה לשחק עם טקטיקה פשוטה ולא מסובכת, על-מנת שלא יהיה קשה , אחרי שהמנג´ר לומד אותך, לעשות שינויים קטנים בטקטיקה ובהוראות האישיות לשחקנים. טקטיקה מסובכת מידי תקשה לבצע שינויים בה, לכן עדיף לשחק עם טקטיקה פשוטה וקלה לשינוי.

stas51

New member
אני..

הבטחתי את האליפות עם סאנטנדר במחזור האחרון!!! אחרי שכל העונה היתי מקום 2, ובמחזור האחרון ניצחתי וברסה היפסידו ואני לקחתי אליפות!

tomash11

New member
תתקן אותי אם אני טועה אבל...

החסרון של שיטה פשוטה זה לא גם החסרון שלה?...כלומר, שנורא קל לצפות אותה ולדעת מה לעשות נגדה?... אם אני מבין אותך נכון, היתרון של טקטיקה פשוטה הוא שהשחקנים מסתגלים אליה בקלות, ומצליחים להפנים אותה מהר, וזה גורם להם לדעת לבצע אותה בצורה טובה ככל האפשר. במילים אחרות- הפשטות של השיטה גורמת להשגת מיומנות גבוהה מאד של השחקנים ואז קשה מאד לקבוצות נגד קבוצה מיומנת וקבוצתית מאד. אבל לדעתי זה גם חסרון של השיטה, כי אין התקלה ליריבה באופן מיוחד מעבר לכך. בכל מקרה נראה לי שאני מנסה את זה בשנה הקרובה עם בארסה.

T a u r u s

New member
לא יודע...

לדעתי, פשוט צריך לשחק ולזרום עם זה. זו המסקנה שהסקתי אחריך שלקחתי טריפל אירופי עם Hercules בעונה ה11 שלי.

למעלה