אני לא מקורית...

קולאז

New member
אני לא מקורית...

אני אחזור על המשחק הראשון שנתתי כאן כי יש המון שירים למשחק, בתקווה להעיר קצת את הפורום ולקבל הענות גדולה יותר מהפעם שעברה... שירים שקשורים לים, בריכה, גלים, (כוסיות בביקיני...לא משנה) ומטקות... דוגמאות - "רק אני והגלשן שלי". טוב עכשיו אתם תנסו...

מאטריקס

New member
לא יודע... אבל אפשר גם קליפים???

כי הקליפ של Michelle Branch - Everywhere מתרחש כמעט כולו בחוף הים...

Michelle602

New member
גם הקליפ של...../images/Emo20.gif

SHERYL CROW Soak Up The Sun מתרחש גם בחוף הים לא?

CarMeluSha

New member
נו.. המובן מאליו..

ה Beach Boys.... כל שיר שני שלהם זה על הים, גלשנים ועוד :))

ים ים ים

הנה הנה אני בא לעשותפה מסיבה תתקעו בחצוצרה שבק"ס גלים על פני המיים ושקט של שמיים... ושובי שובי לים...שובי שובי לשם

Michelle602

New member
"...לאורך הים..."../images/Emo20.gif

אני לא זוכרת את המילים...אבל של עופרה חזה :)

מאטריקס

New member
אין גלים, יש עולם, שנשבר לרסיסים

על המזח... שיר מאוד יפה, ומאוד עצוב

קולאז

New member
איפה אתם...

יש כל כך הרבה.... אמא ודני-אמא ודני הלכו לים. לילה בחוף אכזיב. מגדלור. שקיעה נוגה-הים אובד בערפל... רותי-לי כל גל נושא מזכרת... שיר מלחים (כוורת). המלח שלי. בפונדק קטן אז ישבו שלושתם עם קברניט לו רגל מעץ... בואי כלה- קרבתך וקרבת הים... ירח כחול-אלך בשבילך עד קצה העולם יבשה וגם ים... חופים הם לפעמים געגועים לנחל... שיר אהובת הספן. חסקה.. ועוד...ועוד...ועוד...

קוציני

New member
החול יזכור -נחום היימן

ויש את השיר - קץ לכל (והים יגיע עד קצוות תבל)

N@talie

New member
כמה שירים:

למשינה,יש דיי הרבה על הים: "רק אני ואנכי נורמאלי מכולם, אני שוכח את עצמי בדרך אל הים" "גם אופטיקאי מדופלם, הולך בקיץ אל הים" "כולם נוסעים נוסעים רחוק, מחפשים עתיד מתוק, ורק אני בבוקר קם, בקו 5 נוסע אל הים" "אני נמנע ממך, והולך לים..."-מיכה שיטרית. ושיר שממש לא קשור לים, אבל יש בו את המילה גלים: "גלים גלים בא הכאב, לב שבור הוא לב שלם" - של ברי סחרוף.

למעלה