אני לא מרגישה טוב... }}

DesertRose1

New member
אני לא מרגישה טוב... }}../images/Emo11.gif

פיזית ונפשית...
אתמול לקחתי 3 כדורים של דקסמול קולד ללילה, וכמו שניחשתם, לא כי הייתי מצוננת או משהו.... סתם כי בא לי... ועבר עלי לילה נוראי, וההשפעה עוד לא עברה, וכולי מסוחררת....
לא טוב... ואני לא לומדת מטעויות....

../images/Emo24.gif

להתחלה חיבוק תמיד עוזר
ניסית לשתות מים? תשתי והרבה.. ככה תשתיני הרבה והגוף שלך יתנקה קצת, ותתחילי להרגיש יותר טוב... ובמקום לקחת כדורים, את תמיד יכולה לעשות משהו אחר שיקל על הכאב- לדבר. ואני בטוחה, בעצם אני יודעת, שיש כאן ובעוד אלפי מקומות אחרים אנשים שירצו לדבר איתך ולעזור לך..

DesertRose1

New member
ממ.. שתיתי קפה.. עוזר? }}../images/Emo11.gif

ואני לא ממש הטיפוס המדבר... אבל תודה!

הממ

אין לי מושג אם קפה עוזר, בד"כ אומרים לא לקחת תרופות עם קפה, לא? בכל אופן, תנסי לשתות עוד כמה כוסות מים, זה יעבור תוך כמה שעות.. ומקווה שהכל יסתדר

DesertRose1

New member
לא נורא.. }}../images/Emo11.gif

ההשפעה כבר הייתה אמורה לעבור... נראה מה יהיה, חבל לשא נשארו יותר בחבילה...אז אולי היה סיכוי שלא הייתי מסוגלת להיות פה....

ToryMaster

New member
את!

יש לך MSN/אייסי? לא כל כך מעניין אותי שאת לא הטיפוס המדבר, את תדברי איתי, ברור?
ו
הכל לטובתך, מותק, אני דואגת לך, אז בואי תנסי לפחות לדבר איתי, טוב?

DesertRose1

New member
אני! }}../images/Emo11.gif

איסיקיו- 298883706 ונראה אם תשדלי אותי לדבר, הפסיכולוגים מנסים כבר שנים.

ToryMaster

New member
אני אשדל אותך

ולא רק בגלל שההודעה שלך גרמה לי לפלאשבק מטורף

מוּסקט

New member
את יודעת משו?

כשאומרים "אני לא מרגישה טוב" זה לא ממש אומר לנו מה קורה. אמנם את אומרת על עצמך שאת לא טיפוס מדבר, אבל בכל זאת, הרי את כאן, כותבת בפורום שהוא מדיום דיבורי לגמרי. אם לא קשה לך, במקום להגיד משהו שהוא שם תואר (מרגישה *לא טוב*) כתבי קצת שמות עצם כמו אני מרגישה *פחד*, *חרדה*, *שיעמום* - וכד'. במקום לכתוב *לילה נוראי* (שוב שם תואר), כתבי מה היה נורא: *שנתי היתה טרופה*, *כל חצי שעה התעוררתי*, *היו לי חלומות על X*, *כל הזמן חשבתי על Y*... התנסחות שכזו תקל עלינו קצת להתייחס.

מוּסקט

New member
כנראה

שמה שאת מחשיבה כיותר מידי, אני תופסת כפחות מידי. לא אמרת הרבה ובכל זאת נדמה לך שנחשפת נורא. מצד שני, תראי איך עוררת סקרנות והתגייסות והרווחת חיזוקים, חיזורים וחיבוקים!

למעלה