אני לא מרזה

stav12121212

New member
אני לא מרזה

הי .אני חדשה פה ומקווה שאני עושה את הכל בצורה הנכונה. אני בת 18 בגובה בערך 1.67 הייתי מידה 42-44 בחצאיות(בחנויות כמו ZARA, CASTROוכו). השנה ירדתי למידה 40-42. הבעיה היא שאני אמנם רזיתי קצת אבל אני כבר לא מרזה בכלל אני כמעט לא אוכלת כלום כל השבוע-אלא ירקות,פירות ודברים בעיקר בריאים ורק בסופי שבוע אני אוכלת רגיל ולפעמים קצת יותר- ואני עושה פעילות גופנית-שחייה או הליכה 4 פעמים בשבוע ולפעמים שתיהם ובכל זאת-אני פשוט לא מרזה!!! האם יש למישהו רעיון לסיבה? המון המון תודה מראש

לא מרזה....

ראשית מידה 40-42 זוהי מידה נפלאה בפרט לאור העובדה שחברות הבגדים היום בעלות נטיה לעשות את המידות קטנות יותר וזה לעיתים מאד מתסכל. בנוסף- עף הסיפור שלך קשה להבין מהי הצריכה המדויקת שלך מהתרשמות שלי המשיכי כך וקבלי את עצמך כמו שאת זה נשמע לי מספיק טוב.

stav12121212

New member
קודם כל -תודה

כנראה באמת לא הייתי ככ מדויקת אז ככה- אני אוכלת כל יום ארוחת בוקר-צהרים של סלט ירקות גדול מהירקות הבסיסיים: מלפפונים,גמבות ועגבניות. לפעמים עם חסה ובצל ירוק. אחהצ אני אוכלת לפעמים גלידה-פרוזן יוגורט-של 60 קלוריות או בייגל או טבעול ואני מוסיפה לפעמים פירות. אני שותה די הרבה מים-ורק מים ועושה כושר 4 פעמים בשבוע-שחייה או הליכה. בסופי שבוע אני אוכלת יותר וגם פחות טוב- אני תמיד אוכלת המון מרק אבל גם טועמת ולפעמים יותר מטועמת-עוגות או רוגלך וכו האם יכול להיות שרק בגלל זה אני לא מרזה בכלל? רק רציתי לומר שהרעיון הוא לא ככ זה שאני רוצה לרזות אלא יותר שזה מדאיג אותי שאם אני אוכלת טוב וזזה וכו למה נאי לא מרזה? האם יכול להיות שאני חולה במשהו?או שמשהו עובד אצלי לאט וכו? עשיתי בדיקות דם לפני כמה חדשים והם היו בסדר אך כן יש לי טגלצרידים (כך כותבים?זה משהו שקשור בשומנים...)גבוהים האם זה משפיע? המון המון תודה מראש

dancing machine

New member
אולי את לא מרזה בכלל כי

את עושה דיאטת רעב?!??!?!! את לא נורמלית. בשואה אכלו יותר

רק לב

New member
איך את רוצה להרזות בצורה כזו?!!?

את לא אוכלת כלום וחילוף החומרים שלך דנפק.. בשום אופן אסור לך לרזות בצורה כזו... בעיקר שאת עוסקת בפעילות גופנית, את פוגעת בעצמך!!! תתחילי לאכול מסודר כ- 5 ארוחות ביום ותראי איך תתחילי לרזות- מניסיון...

stav12121212

New member
המממ....

אז מה אני אמורה לאכול כדי לרזות?איזה סוג של ארוחות? חשבתי שאני אוכלת בסדר....אני נהיית שבעה מזה. ואני לא בדיאטה בכלל-אני רוצה לרזות אבל בצורה בריאה וכשאני רעבה אני אוכלת וכשאני לא-אז לא. אז מה לעשות???

למעלה